pseira Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Έχω σύνδεση forthnet και χθες έκανα φορματ. Σήμερα που έβαλα τις ρυθμίσεις για το outlook μου βγάζει το εξής πρόβλημα: Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'popper.forthnet.gr', Server: 'popper.forthnet.gr', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 10053, Error Number: 0x800CCC0F Μετά από restart δούλεψε σωστά, αλλά μετά από λίγο όταν δοκίμασα ξανά να το τρέξω μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα.... Από το site της εταιρείας μπαίνω κανονικά στο λογαριασμό μου. Σε τηλφ. επικοινωνία με το σερβις μου είπαν οτι στον σέρβερ τους δεν καταγράφεται ΚΑΝ προσπάθεια σύνδεσης. Και όντως, μόλις πατάω το send/receive αμέσως πετγεται το μήνυμα. Δοκίμασα και το telnet με το ΙΡ και πορτ που μου είπαν απο φορθνετ αλλά τίποτα. Το πρόβλημα βρίσκεται σίγουρα από την πλευρά μου αλλά που!!!!
madsc Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Με τί σύνδεση (pstn/isdn/adsl) κ πώς συνδέεσαι (modem/TA); /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.