kostastnt Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Έχω βρει την παρακάτω συσκευή σε πολύ καλή τιμή και λέει ότι μπορώ να γράφω από την τηλεόραση... Γίνεται πράγματι αυτό? Αν ναι, έχω μερικές ερωτήσεις... 1) Μπορεί να γράφει σε προγραμματισμένη ώρα? 2) Όταν θα γράφει, θα τα γράφει με Xvid κατευθείαν έτσι ώστε να μην χρειάζετε να τα ξαναμετατρέπω? 3) Επειδή τα καλώδια που θα βάλω θα είναι κοντά στα 10 μέτρα θα χάνω ποιότητα? 4) Με ποιό πρόγραμμα θα γράφω? Το link για την συσκευή είναι στα Γερμανικά... http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=79450&item=5179728508&tc=photo
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Γιατί δεν πέρνεις μια κάρτα τηλεόρασης και να είσαι SUPER; Εγώ έχω την PCTV Pro της Pinnacle και έχω γράψει όλες τις κασσέτες μου σε DVD με τέλειο γραφικό. Εννοείτε πως έχω ξεκλειδωμένω το MPEG4.
laskos0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Γιατί δεν πέρνεις μια κάρτα τηλεόρασης και να είσαι SUPER;Εγώ έχω την PCTV Pro της Pinnacle και έχω γράψει όλες τις κασσέτες μου σε DVD με τέλειο γραφικό. Εννοείτε πως έχω ξεκλειδωμένω το MPEG4. Αλήθεια, πώς ξεκλείδωσες το mpeg-4;;;;...ενδιαφέρομαι και εγώ...
polidis Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Έχω βρει την παρακάτω συσκευή σε πολύ καλή τιμή και λέει ότι μπορώ να γράφω από την τηλεόραση... Γίνεται πράγματι αυτό? Αν ναι' date=' έχω μερικές ερωτήσεις... 1) Μπορεί να γράφει σε προγραμματισμένη ώρα? 2) Όταν θα γράφει, θα τα γράφει με Xvid κατευθείαν έτσι ώστε να μην χρειάζετε να τα ξαναμετατρέπω? 3) Επειδή τα καλώδια που θα βάλω θα είναι κοντά στα 10 μέτρα θα χάνω ποιότητα? 4) Με ποιό πρόγραμμα θα γράφω? Το link για την συσκευή είναι στα Γερμανικά... http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=79450&item=5179728508&tc=photo[/color'] Loipon apando: 1.Den xero den leei tipota tetio mesa sto link(stile mail kai rotise) 2.Aufnahmeformate MPEG 1, 2, 4, DivX und AVI (und das alles in Echtzeit) Afto simeni oti grafi se pragmatiko xrono kai Divx.Aplos prepi na exeis tous codecs perasmenous.Tora se ti piotita alo kapelo!!! 3.An paris kala kalodia kai oxi tis plakas den nomizo na xaseis 4.Fisika tha exei programa sto paketo mesa.Alla yparxoune kai 1000des ala pou mporis na grafeis.
kostastnt Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μισό λεπτό... Κάρτα τηλεόρασης έχω... Είναι μια WinFast (νομίζω PCTV Deluxe 2000) ακριβώς δεν ξέρω ποιά, πάντως είναι τουλάχιστον 3 χρόνων... Θα μπορώ να γράψω με αυτή την κάρτα? Με ποιό πρόγραμμα? Μπορείτε να προτείνετα κάποια καλή κάρτα τηλεόρασης, που να έχει τη δυνατότητα να γράφει από την τηλεόραση? Ευχαριστώ πολύ!
Πέτρος Σ. Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 laskos0, δώσε μου το e-mail σου με pm και θα σου στείλω το αρχείο για να το ξεκλειδώσεις. Ότι κλειδώνει σαφώς και ξεκλειδώνει.
polidis Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μισό λεπτό... Κάρτα τηλεόρασης έχω... Είναι μια WinFast (νομίζω PCTV Deluxe 2000) ακριβώς δεν ξέρω ποιά' date=' πάντως είναι τουλάχιστον 3 χρόνων... Θα μπορώ να γράψω με αυτή την κάρτα? Με ποιό πρόγραμμα? Μπορείτε να προτείνετα κάποια καλή κάρτα τηλεόρασης, που να έχει τη δυνατότητα να γράφει από την τηλεόραση? Ευχαριστώ πολύ![/color'] Re filarako afou exeis karta giati mas pedeveis? Sindese tin me kalodia kai grapse oti thes apo tin TV sou. Tora gia programa sou ipa exei pola. opos :PVR Plus , MainConcept , iuVCR , VirtualDub kai alla polla. Epelexe ena apo afta kai GO!!!!!
kostastnt Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Σας ευχαριστώ πολύ όλους... Ξεκινάω τα πειράματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.