Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Πώς μπορώ να το κάνω γιατί μου βγάζει κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν υπάρχει. Site μου έχουν δώσει κι άλλα άτομα γι' αυτό θα σας παρακαλούσα να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να το απενεργοποιήσω. Ευχαριστώ!!!
loukiamaria2568 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 control panel-->system-->advanced-->performance settings-->data execution prevention. αλλα δεν υπάρχει επιλογή για ολική απενεργοποίηση. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις "Turn on DEP for all programs and services except for those I select" και να προσθέσεις στην λίστα το πρόγραμμα που σου δημιουργεί το πρόβλημα που ανέφερες. Οκ;
Dark_son20 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 exei epilogi gia oliko klisimo tou To turn off DEP, follow these steps: 1. Restart your computer. 2. Press the F8 key. On a computer that is configured to start multiple operating systems, press F8 when the Startup menu appears. 3. Use the arrow keys to select a Safe Mode option, and then press ENTER. 4. Click Start, click Run, type cmd, and then click OK. 5. At the command prompt, type the following, and then press ENTER: bootcfg /raw “/noexecute=alwaysoff /fastdetect” /id 1 If you have multiple start entries or start options, you may have to manually modify the Boot.ini file for your computer. To disable DEP by modifying the Boot.ini file, change the /noexecute policy level to alwaysoff. 6. Restart your computer.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Έτσι όπως μου είπε η Λουκία-Μαρία το έκανα γιατί δεν θέλω να το απενεργοποιήσω τελείως, απλά αυτό που μου σπάει τα νεύρα. Καλά έκανες και είπες πως γίνεται και ολοκληρωτική απενεργοποίηση γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να την κάνει κι έτσι. Σας ευχαριστώ και τους δύο.
xpapias Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Απενεγροποίηση To δοκιμασε και o Michael Jackson αλλά δεν τα κατάφερε :-P
zaplin Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHA kala xpapia efuga apo thn karekla apo ta gelia
billpeppas Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 άσε τα παιδιά με τα off-topic και μίκρυνε επιτέλους την υπογραφή σου.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Παιδιά σας αφήνω με τα off-topic και δεν μικρένω την υπογραφή μου. Υπάρχουν άτομα με μεγαλύτερες και ακόμα τις έχουν. Εγώ δηλαδή γιατί να την βγάλω; Αν θέλετε βάλτε ένα όριο για να μην κάνετε άσκοπες παρατηρίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.