Προς το περιεχόμενο

wra na ntrapeite -poies ''simantikes'' tainies den exete dei akomi?

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to 7th seal to eida prin ligous mines. einai poly kalo kai poly sexpiriko.

to lost higway, me evale ston kosmo tou lynch.

(1i tou tainia pou eida+eixa meinei ligo m@l@k@s -den iksera ti me perimene.... hehe)

to bloody sunday oute egw to exw dei. prepei na 'nai kalo, alla psilovariemai

na to piasw...

Δημοσ.

Αγαπητή paschalia,

ως ανιδιοτελής άνθρωπος θα προσφέρω το τομάρι μου για να σε σώσω από την καταδιωκτική μανία των mods. Θα αναφέρω τις δικές μου 'ντροπές' και κάτι μου λέει οτι μετά από αυτό θα την βγάλεις καθαρή...

Godfather I,II,III

Casablanca

Citizen Kane

Trois couleurs:bleu, rouge, blanc

Apocalypse now

Monty Pythons

Pulp Fiction

Nομίζω οτι είναι περιττό να συνεχίσω. Θα ήθελα μόνο ένα λεπτό, για να σας χαιρετήσω όλους, και να σας ευχαριστήσω για όλα... Έχετε γεια !! :)

Δημοσ.
Αγαπητή paschalia' date='

ως ανιδιοτελής άνθρωπος θα προσφέρω το τομάρι μου για να σε σώσω από την καταδιωκτική μανία των mods. Θα αναφέρω τις δικές μου 'ντροπές' και κάτι μου λέει οτι μετά από αυτό θα την βγάλεις καθαρή...

Godfather I,II,III

Casablanca

Citizen Kane

Trois couleurs:bleu, rouge, blanc

Apocalypse now

Monty Pythons

Pulp Fiction

Nομίζω οτι είναι περιττό να συνεχίσω. Θα ήθελα μόνο ένα λεπτό, για να σας χαιρετήσω όλους, και να σας ευχαριστήσω για όλα... Έχετε γεια !! :)[/quote']

haha! molis mou thimises tin CASABLANCA haha!

den exei katsei na tin dw ayti tin tainia haha!

bye ki apo mena! haha!

Δημοσ.

Η μεγαλη ντροπη φιλε akujin ειναι να αγνοεις την υπαρξη μεγαλων δημιουργηματων της 7ης τεχνης και οχι απλα να μην τις εχεις δει. Παντως θα επιστρεψω συντομα με τη δικια μου λιστα της ΝΤΡΟΠΗΣ.

Δημοσ.

''akujin's list'' a.k.a i lista tis ntropis....

TREME kosme an eisai stin lista. muhahaha muhaha!!!

wx eimai ki egw mesa...

grgion filaraki, den symfwnw quite.

i ''ntropi'' einai otan psilo''myrizeis'' mia megali tainia kai xereis oti

mallon prokeitai gia kati poly kalo alla variesai na tin deis.

etsi pisteyw

Δημοσ.

Μάλλον ώρα να σας χαιρετήσω κι εγώ (πριν καλά καλά γνωριστούμε)

Δεν έχω δει ούτε trailer (λέμε τώρα) από κάποιο Matrix (και δεν με χαλάει ιδιαίτερα).

Δεν έχω δει το Ραν (Αυτό με χαλάει, τόχω κι από την έκδοση του ΣΙΝΕΜΑ, αλλά η γυναίκα μου επιμένει ν' αφήσω το DVD στην άκρη και να το ψάξω σε καμια αίθουσα).

Δεν έχω δει το Insomnia (Τώρα σίγουρα δεν τη γλυτώνω. Χάρηκα που σας γνώρισα :-) )

Δημοσ.

Γιά να μη νοιώθετε (πολύ) άσχημα, ας πω μερικές που θυμήθηκα ρίχνοντας μιά ματιά στο Top 250 του IMDB (οι παρακάτω είναι μόνο όσες δεν έχω δει και τις θεωρώ σημαντικές, αφού είναι και πολλές ακόμα που δεν "καίγομαι" να τις δω)

The Seven Samurai

Citizen Kane

Rear Window

Cidade de Deus

Psycho

North by Northwest

Paths of Glory

The Third Man

Rashomon

Taxi Driver

Requiem for a Dream

Alien

Aliens

American History X

The Manchurian Candidate (1962)

On the Waterfront

Ran

Touch of Evil

Raging Bull

2001: A Space Odyssey

Yojimbo

Donnie Darko

The Battleship Potemkin

Gone with the Wind (δεν τρελένομαι κιόλας, αλλά είναι μιά ταινία θρύλος)

Amores perros

Mulholland Dr.

Η πλάκα είναι ότι πολλές από αυτές τις έχω σε DVD (και τα περισσότερα αγορασμένα), αλλά δεν έχει τύχει να τις δω. Που θα πάει όμως, κάποτε θα έρθει και η ώρα τους :P

ΥΓ. Περιμένω με αγωνία την λίστα του paredwse :P

Δημοσ.
Δεν έχω δει το Insomnia (Τώρα σίγουρα δεν τη γλυτώνω. Χάρηκα που σας γνώρισα :-) )

Εντάξει μωρέ, δεν είναι και τόσο σημαντική ταινία. Πάντως καλύτερα να προτιμήσεις την πρωτότυπη Νορβηγική ταινία που είναι πολύ καλύτερη από το Αμερικάνικο remake.

Δημοσ.
Manuel mou to thimises mpravo!

Όνειρα (Κουροσάβα)

thelw na to dw kairo twra.....

yparxei sta videoclub? pou mporoume na to vroume

(den to thimamai na yparxei kai sto play.com)

Νομίζω ότι δεν έχει βγει ακόμα σε DVD. Κυκλοφορεί μια έκδοση στο net, αλλά είναι με ενσωματωμένους αγγλικούς υπότιτλους, και βασικά μου τη σπάνε οι υπότιτλοι που είναι μέσα στην εικόνα. Μου αρέσει να είναι χώρια κ να τους βάζω από κάτω, στο περιθώριο. Ένας φίλος που την έχει δει (και μου την πρότεινε), είπε πάντως πως δεν έχει πολλή σημασία γιατί δεν έχει πολλούς διαλόγους. Οπότε σκοπεύω να δράσω προς αυτή την κατεύθυνση.

Dim_b η λίστα μας είναι πολύ παρόμοια (μάλλον επειδή κοιτάξαμε κ οι δύο στο top250 του imdb). Και αυτά που δεν έχω κ τα έχεις εσύ δεν τα έχω δει. Χίτσκοκ, δηλαδή, alien, gone with the wind (ε, ναι, παρασυζητήθηκε) και άλλα.

Akujin κ dim_b, θα σας κάνω μια πρόταση (το έχω ξαναναφέρει) για ταινία που πρέπει να μην έχετε δει (παρά τυχαία) κ νομίζω ότι αν έχω καταλάβει καλά τα γούστα σας, θα τη λατρέψετε:

It's a wonderful life (Φρανκ Κάπρα, 1952)! Η ταινία βγήκε στις αίθουσες χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, χάθηκε για 30 χρόνια λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, και άρχισε να παίζεται στην αμερικάνικη τηλεόραση κάθε χριστούγεννα και έγινε θρύλος. Νομίζω ότι τη διδάσκουν στα σχολεία (ή κάτι τέτοιο). Αλλά δυστυχώς είναι γνωστή μόνο στην αμερική εξαιτίας αυτής της ιστορίας. Νομίζω την έχει δείξει κάποτε κ η ελληνική τηλεόραση πολύ παλιά. Έχει βγει πάντως σε DVD στην Ελλάδα τον Δεκέμβρη.

Η ταίνια είναι πραγματικά διαμάντι. Δείτε την, όταν χάσετε την πίστη σας στην ανθρωπότητα. Νομίζω ότι θα σας την ξαναδώσει πίσω. Είναι το πιο αισιόδοξο τέλος. Ο James Stewart δίνει ρεσιτάλ κ η σκηνοθεσία είναι άψογη. Η ταινία είναι πραγματικά τέλεια. Και αυτό γιατί δεν κάνει αναλύσεις. Είναι σαν παραμύθι με ήρωες Dickens.

Ξέφυγα πάλι... Please ας την δει κάποιος γιατί δεν έχω με ποιόν να την συζητήσω. (τώρα θα αρχίσω να τη δείχνω σε όλους τους φίλους μου)

Δημοσ.

thanx a lot Manuel, egw tha tin psaksw...

(oso gia tin dimiourgia pou einai mia voutia stin avysso, den to exw akrivws,

prosanatolise me -pros tarkovskika to pigaina, alla mallon oxi)

take care!

Δημοσ.
Γιά να μη νοιώθετε (πολύ) άσχημα' date=' ας πω μερικές που θυμήθηκα ρίχνοντας μιά ματιά στο Top 250 του IMDB (οι παρακάτω είναι μόνο όσες δεν έχω δει και τις θεωρώ σημαντικές, αφού είναι και πολλές ακόμα που δεν "καίγομαι" να τις δω)

The Seven Samurai

Citizen Kane

Rear Window

Cidade de Deus

Psycho

North by Northwest

Paths of Glory

The Third Man

Rashomon

Taxi Driver

Requiem for a Dream

Alien

Aliens

American History X

The Manchurian Candidate (1962)

On the Waterfront

Ran

Touch of Evil

Raging Bull

2001: A Space Odyssey

Yojimbo

Donnie Darko

The Battleship Potemkin

Gone with the Wind (δεν τρελένομαι κιόλας, αλλά είναι μιά ταινία θρύλος)

Amores perros

Mulholland Dr.

Η πλάκα είναι ότι πολλές από αυτές τις έχω σε DVD (και τα περισσότερα αγορασμένα), αλλά δεν έχει τύχει να τις δω. Που θα πάει όμως, κάποτε θα έρθει και η ώρα τους :P

ΥΓ. Περιμένω με αγωνία την λίστα του paredwse :P[/quote']

meta apo ayti tin lista mathete oti o paredwse kathairese ton dim_b

kai me exrise emena moderator tou forum. se liges meres tha ginei kai

i apokathilwsi tis exousias tou dim_b kai tha analavw episima kai

ta nea mou kathikonta. yposxomai isi metaxeirisi ,ligosta ban kai

perissoteres tainies..... :) :) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...