Προς το περιεχόμενο

779,50 euro logariasmos ote tha saltaro

s.xaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό δεν είναι dialer είναι ανοιχτή 24 ωρη γραμμή με γκόμενα στα νησια Fiji

Πικρα μεγάλη γιατί ο ΟΤΕ δεν συγχωρεί και το μόνο που κάνει είναι απλό διακανονισμό.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί σε 3,27 χρόνια DSL 384 σύμφωνα με το υπάρχων κοστολόγιο της προσφοράς της HOL. Σκύλα ζωή...

Δημοσ.
Πω! Πω! Ολόφρεσκο το θέμα! Που το σκάλισες και το βρήκες; :shock:

Κοίτω και ξανακοιτώ την ημερομηνία του θέματος λέω κι εγώ' date=' μπα τα μάτια μου φταίνε λόγω ηλικίας... Όμως επιμένει να γράφει 04/04/05! Είχε κάνας άλλος τέτοιο χτύπημα από dialer και το θυμήθηκες; :neutral:[/quote']

Lol Maria, είχα όρεξη για νεκρανάστηση... Αν σου πω οτι φίλος μου απτη δουλειά το βρήκε και μου το έστειλε με link θα με πιστέψεις? Κιόμως ειναι αλήθεια...

Τελικά τί έγινε? Πληρώθηκαν? Πακέτο ε? :D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πρωτα απ' ολα θα πρέπει να βαλεις φραγή για διεθνεις κλησεις τουλάχιστον. Αυτό κοστίζει 2 - 3 € τον μήνα αλλά δεν θα ξαναέχεις τόσο μεγάλο λογαριασμό.

Μετά ψάξε με την ησυχία σου για το dialer που σίγουρα έχεις.

Δημοσ.

Μια λυση ακριβη ειναι η φραγη διεθνων κλησεων και 090 η οποια ειναι λιγο ακριβη (2-3 ευρω καθε μηνα). Αλλη καλη λυση ειναι μια συσκευη που παρεμβαλεται στη γραμμη και κλειδωνει αυτους τους αριθμους (η επιτρεπει μονο κληση ενος αριθμου, αυτου που μπαινεις στο internet). Η software λυση δεν ειναι λυση. Μια φθηνη λυση για εμπειρους χρηστες ειναι ενα κυκλωματακι με ενα ρελε που μπορεις να παρεμβαλεις στη γραμμη, πολυ απλο στην κατασκευη, υπαρχει σε διαφορα forum ηλεκτρονικων.

Την εχω πατησει μια φορα. Εκλεισε η συνδεση χωρις να το καταλαβω και καλεσε εναν αριθμο εξωτερικου (οι dialers σου χαμηλωνουν και το ηχιακι του modem για να μην ακουσεις οτι καλει) και ενω σερφαριζα κοιταζω εντελως τυχαια στο εικονιδιο της συνδεσης ποση ωρα ειμαι στο internet και βλεπω 2 λεπτα. Σκεφτομαι ακαριαια οτι εχω πανω απο μια ωρα, γιατι λεει 2 λεπτα. Το ψαχνω και βλεπω τι ειχε γινει. Τη γλιτωσα φθηνα με 10 ευρω. Τωρα ειμαι ησυχος με το DSL. To modem του pstn το εχω αποσυνδεμενο απο τη γραμμη και το συνδεω μονο για να στειλω κανενα fax αμα μου χρειαστει και οταν τελειωσω παλι αποσυνδεση (απ το καλωδιο εννοειται).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...