silv_fing Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Υπάρχει καμία ελληνική μετάφραση για το e107??? Για το forum το chatbox τα νέα κτλ.
Gigenis Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Πριν από 1,5 χρόνο που το είχα δοκιμάσει δεν είχε, τώρα ίσως να έχει. Αλλά μάλλον σε βλέπω να το κάνεις μόνος σου, όπως είχα κάνει κι εγώ τότε. Δυστυχώς δεν έχω πλέον το αρχείο για να σου το στείλω, αλλά ούτε είχα προλάβει να το τελείωσω, γιατί τελικά το ξήλωσα. Γιατί δεν δοκιμάζεις το Mambo; edit: Για ρίξε μια ματιά κι εδώ www.e107coders.org
silv_fing Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Για την σελίδα πο θα δημοσιεύσω στο internet χρησιμοποιώ το mambo. Το e107 το θέλω για μία εργασία στο σχολέιο. Πάντως ευχαριστώ!!!
Xdanger Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Exo kani kapia dulia stin metafrasi tu e107 alla den tin exo oloklirosi akomi(ligo exi mini akomi), an tin 8elis pes mu pu 8es na tin stilo. Prospa8o na xrisimopiiso ke ego to e107 alla den mu dulevi ine edo http:// xdangerzone.freegr.net an kseri kanis ti ftei as apantisi parakalo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.