powerthunder Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Ευχαριστώ Shinta, θα τακτοποιήσω και τα καλώδια γιατί τα έχω πολύ χύμα.
clairvoyant Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Έχω μια CRT οθόνη Viewsonic E555-3' date=' τελευταία, μόλις άλλαξα θέση στον Η/Υ η εικόνα της οθόνης έχει αρχίσει να τρέμει τρελλά. όταν μπάινω στα Windows αρχίζει να έχει moire και αρχίζουν να θολώνουν τα γράμματα να ξεθολώνουν και να θολώνουν ξανά, αυτό γίνεται συνέχεια, κάποιες φορές πολύ έντονα και κάποιες φορές πιο αδύναμα. Έχω Windows XP SP2. Παρακαλώ βοηθήστε αν ξέρεται κάτι. Ποιες συσκευές μπορεούν να προκαλέσουν παρεμβολές ή ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που μπορούν να επηρεάσουν την οθόνη. Επίσης το κουτί του H/Y το έχω ανοιχτό λόγω θερμότητας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.[/quote'] Πωπω τι μου θύμησες τώρα.. πριν κάποια χρόνια είχα στείλει γράμμα στο PC Magazine με τίτλο "Nokia 730C για... το recycle bin!". Το πρόβλημα μου ήταν ακριβώς το ίδιο με το δικό σου! Αφού δοκίμασα τα πάντα (απομάκρυνα όλες τις συσκευές από το δωμάτιο, έδωσα ρεύμα στην οθόνη από άλλες πρίζες, της άλλαξα θέση εντός του δωματίου, προσπάθησα να την απομαγνητίσω με μαγικά) και μόνο σε παπά να τη διαβάσει δεν την πήγα, τελικά απελπίστηκα! Έδωσα ολόκληρο το pc στον αδερφό μου και στο δωμάτιο του η οθόνη θολώνει πολύ λιγότερο. Το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ είναι.. καλό κουράγιο!
powerthunder Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Βρήκα τι φταίει και δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να διορθωθεί. Το πρόβλημα είναι ELF ( Extremely low frequency ) Fields. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε αυτό. Η μόνη σίγουρη λύση είναι η αγορά μιας LCD που τελικά για εκέι με βλέπω.
phanispal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μετά από 3 χρόνια μάλλον θα το έχει λύσει το πρόβλημα. Μη σου πω οτι θα έχει αλλάξει και οθόνη... Edit: μιας και είσαι νέος στο forum πρέπει να ξέρεις οτι απαγορεύονται τα greeklish.
gtsamour Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μη σου πω ότι θα έχει αλλάξει και σπίτι μέσα στα 3 χρόνια. Χι χι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 καλά έχει πέσει τρελό φτυάρι σήμερα...
TechnoState Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 οντως, φαντασου τι θεματα υπαρχουν ακομα θαμμενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.