Προς το περιεχόμενο

Οθόνη που τρέμει τρελλά , τρελλό moire, βοήθεια.

powerthunder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια CRT οθόνη Viewsonic E555-3, τελευταία, μόλις άλλαξα θέση στον Η/Υ η εικόνα της οθόνης έχει αρχίσει να τρέμει τρελλά. όταν μπάινω στα Windows αρχίζει να έχει moire και αρχίζουν να θολώνουν τα γράμματα να ξεθολώνουν και να θολώνουν ξανά, αυτό γίνεται συνέχεια, κάποιες φορές πολύ έντονα και κάποιες φορές πιο αδύναμα. Έχω Windows XP SP2.

Παρακαλώ βοηθήστε αν ξέρεται κάτι.

Ποιες συσκευές μπορεούν να προκαλέσουν παρεμβολές ή ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που μπορούν να επηρεάσουν την οθόνη.

Επίσης το κουτί του H/Y το έχω ανοιχτό λόγω θερμότητας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Έχω τρεις δορυφόρους τριγύρω από τα 5.1. Αυτά όμως τα είχα και πριν, το manual λέει ότι είναι μαγνητικά μωνομένα. Το refresh rate είναι 100 Hz @ 800x600 και 85 @ 1024χ768. Το πρόβλημα δυστυχώς υπάρχει και στις δύο mode.

Δημοσ.

Kati allo pou eixa synantisei mia fora itan pws otan sto diplano diamerisma xrisimopoiouse kapoios to fourno mikrokymatwn, parolo pou itan sxetika makria apo ton toixo dimiourgouse tremouliasma stin othoni.

Δημοσ.

Βασικά όλες οι ηλεκτρικές συσκευές μπορούν να προκαλέσουν παρεμβολές στην οθόνη, όπως και τα κινητά τηλέφωνα, αλλά αυτό συνέβαινε κυρίως στις παλιές οθόνες...

Δημοσ.

Άλλαξα πρίζα πράγματι, θα δοκιμάσω να την ξαναβάλω στην παλιά. Σε απόσταση γύρω στα 15, ίσως και λιγότερα μέτρα περνάνε τα καλώδια της Δ.Ε.Η.. Αλλά υπάρχουν δύο ντουβάρια ανάμεσα σε οθόνη και καλώδια. Μπορεί να επηρεαστεί από τα καλώδια της ΔΕΗ?

Ευχαριστώ και πάλι. :-)

Δημοσ.

τα καλώδια δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να επηρεάζουν γιατί είναι κάπως μακριά (τα ντουβάρια δεν παίζουν ρόλο).

Μήπως έχεις κανένα στερεοφωνικό cdplayer κοντά? Η παλιά θέση του PC που ήταν μακριά σε σχέση με τώρα?

Δημοσ.

Αφου εχουμε αποκλείσει οτι φταινε τα ηχεία.

οτι το καλώδιο του σηματος δεν ειναι φθαρμένο και δεν βρίσκεται κοντα σε καλώδια τροφοδοσίας .

Οτι εχεις κανει απομαγνητισμό.

και εχει παιξει με τις αναλύσεις,εχεις καλή γείωσηστο σπιτι σου,,, κλπ. κλπ

και λαμβάνοντας υποψη οτι το Moire αρχιζει οταν μπαινεις στα windows .....

το μονο που μπορω να σκευτώ ειναι το sync πειραματίσου λίγο με το προγραμμα της καρτας γραφικών .. αλλαξε το απο + σε - ..

Οταν μπαινεις σε safe mode αντιμετοπίζεια το ιδιο προβλημα?

Τι καρτα γραφικών εχεις??

Τα καλώδια της ΔΕΗ δεν εχουν καμία σχεση εκτως και αν ειναι Υψηλής Τασης..

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ έχω άλλο τρελό πρόβλημα με την οθόνη (Philips 107S).Κάθε λίγες ώρες παραμορφώνεται η εικόνα στο κέντρο και καταλήγει σε κάτι σαν τραπέζιο.Η μόνη λύση που υπάρχει είναι.... να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι (δεν κάνω πλάκα!!!).Με τον κραδασμό που δημιουργείται μετά από 2-3 φορές επανέρχεται στο κανονικό.Έχει κανείς καμία ιδέα τι παίζει;Πάνω και δίπλα από την οθόνη υπάρχουν 3 ηχεία-δορυφόροι αλλά είναι μαγνητικά μονωμένα.Είναι χαλαρά το πιο τρελό πρόβλημα που είχα ποτέ με το PC!!!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ bloodraven θα το ελέξω και αυτό με το sync. Τώρα βέβαια που είπες για την σωστή γείωση. Πριν λίγο καιρο είχε έρθει ένας υδραυλικός, και σκαύοντας έβγαλε το πρασσινοκίτρινο καλώδιο της γείωσης της πολυκατοικίασ από την σωλήνα που ήταν ενομένο, λες να φταίει αυτό;

Δημοσ.

Akouse kai auto.An piso apo to pc sou perna kalodio tis dei mesa apo ton toixo prepei na allakseis to 1 apo ta 2(thesi sto pc i sto kalodio).An exeis 300kalodia kai poliprizo piso apo to pc sou taktopoioise ta kai isxiose ta.An exeis kapoia asirmati sikseui konta sto pc apomakrine tin.Kai kati teleutaio.An ston pano orofo tora exei psigio i plidirio ta ΗΜΠ den pernane to mbeto opote den tha einai auto(nomizo).

Gagtzer kati exei xasei tin epafi tou mesa kai xtipontas ftiaxnei.otan zestenete logo diastolis ftiaxnei akoma parapano.(Q-Monitor Vs Shinta)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...