dominant Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 hello Egkatestisa sto AC3 gia na exo kaluterh apodosh hxou sta Divx kai Xvid alla den mou paizoun ta mp3 apo to win media player (XP service pack 2).
qspock Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μαλλον σου πειραξε το mp3 decoder. Το ειχα παθει κι εγω αλλα δε θυμαμαι αν καταφερα να το ξαναφτιαξω. Για ξεστησε το pack που εχεις στησει...
dominant Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 otan apegkathisto to ac3 tote paizoun kala ta mp3. Pos to eftiakses esy?
qspock Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δε θυμαμαι, εχω την εντυπωση οτι δεν το ειχα φτιαξει. Ποιον ac3 codec χρησιμοποιεις, το ac3 filter?
JohnnyB Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μου κάνει εντύπωση ότι το ac3 filter ανέλαβε και την αποκωδικοποίηση των mp3. Κάτι δεν πάει καλά με το σύστημά σου. Πάντως για να διορθώσεις το πρόβλημα θα πρέπει να κατεβάσεις το GraphEdit (αναζήτησέ το στο Google), τρέξτο και κάνε drag and drop ένα mp3 πάνω του για να σου δείξει ποια φίλτρα χρησιμοποιούνται για την αποκωδικοποίηση. Θα πρέπει να χτίσεις ένα νέο σχεδιάγραμμα με τα σωστά codecs για να πεις στο σύστημα τι directshow φίλτρα να χρησιμοποιεί.
dominant Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 to AC3Filter 1.01a RC5 pou exei to insomnia xrhsimopoihsa. se ena allo susthma eixa divx pro kai to ac3 kai ta mp3 paizoun kala. Mipos ftaiei oti den exo egkatastisei to divx pro sto proto susthma?
dominant Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 telika evala to ac3 filter 0.70b kai to provlima li8ike. Isos to ac3 filter pou exei to insomnia na exei kapoia bugs. (einai kai se RC ekdosh)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.