lazaross Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 μπορει καποιος να μου πει εαν υπαρχει καποιο patch που να διορθωνει τα προβληματα στο fifa?? οπως πχ που τις περισσοτερες φορες τα κορνερ τα δινει Out!! επισης καποιους συνδιασμους κουμπιων για κολπα και πως κανω ψαλιδακι?? πως διαλεγω το γηπεδο στο οποιο θελω να παιξω? και ποιος ο λογος να αγοραζεις σφυριχτρες? και ενα προβλημα. οταν κανω εγω ή ο αντιπαλος κορνερ ο επιθετικος ή αμυντικοος αντιστοιχα στον οποιο ερχεται η μπαλα δεν κανει τιποτα ( και το βελακι απο πανω γινεται ανενεργο ) με αποτελεσμα να μην βαζω γκολ ή να τρωω γκολ αντιστοιχα. γιατι γινεται αυτο το πραγμα?? pls help! τελος ξερετε αν το fifa street βγει και για υπολογιστη? ή αν υπαρχει κατι παρομοιο για υπολογιστη???
ksessalonikios Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 απ' οτι ξέρω το fifa street δεν προκειται να βγει για pc,υπαρχει ομως κατι παρόμοιο και λεγεται Urban Freestyle Soccer (...αλλά μιλάμε για πολύ freestyle)
privateer Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 μπορει καποιος να μου πει εαν υπαρχει καποιο patch που να διορθωνει τα προβληματα στο fifa?? οπως πχ που τις περισσοτερες φορες τα κορνερ τα δινει Out!! επισης καποιους συνδιασμους κουμπιων για κολπα και πως κανω ψαλιδακι?? Nai yparxei kai legetai PES 4
lazaross Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 μπορει να βοηθησει κανεις? και ειδικα σε αυτο : και ενα προβλημα. οταν κανω εγω ή ο αντιπαλος κορνερ ο επιθετικος ή αμυντικοος αντιστοιχα στον οποιο ερχεται η μπαλα δεν κανει τιποτα ( και το βελακι απο πανω γινεται ανενεργο ) με αποτελεσμα να μην βαζω γκολ ή να τρωω γκολ αντιστοιχα. γιατι γινεται αυτο το πραγμα?? pls help! επισης πως κανω σουτ ( εκτος απο τα φαουλ ) με φαλτσο?
lazaross Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 ξερει κανεις πως βαζω σωμα στα κορνερ και πως κανω σουτ με φαλτσο? επισης κολλαει οταν παω να κανω αλλαγη στο συστημα της ομαδας μου.. παλια δεν κολλουσε.. καμμια βοηθεια?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Εμ, όλοι οι άλλοι παίζουμε PES4. Εσύ γιατι δε δοκιμάζεις; Δε σου άρεσε; Νομίζω ότι το fifa πλέον (παρά τις όποιες βελτιώσεις του) δεν έχει νόημα.
lazaross Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 το δοκιμασα μια φορα, αλλα δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση. δεν εχει σχεδον τιποτα απο κολπα.. ουτε εντυπωσιακα γραφικα.. επισης αλλο κακο ειναι τα ονομα των ομαδων και οι λιγες ομαδες που εχει..
LeBron Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Συμφωνώ με τον lazaross :-P . Δεν έχω παίξει ποτέ PES αλλά παίζω FIFA εδώ και χρόνια και δεν το αλλάζω. :grin: Δεν υπάρχει ιδιαίτερος τρόπος για να βάλεις σώμα στο corner. Απλά με τα βελάκια τον σπρώχνεις και άμα είναι πιο δυνατός τον απωθείς (δοκίμασε Thuram - Juve να δεις πώς τους σπρώχνει ;-) ).
lazaross Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δεν υπάρχει ιδιαίτερος τρόπος για να βάλεις σώμα στο corner. Απλά με τα βελάκια τον σπρώχνεις και άμα είναι πιο δυνατός τον απωθείς (δοκίμασε Thuram - Juve να δεις πώς τους σπρώχνει ).ευχαριστω. θα το δοκιμασω. παντως παρατηρω οτι δεν υπαρχει επιλογη για να επιλεξεις το γηπεδο ετσι? σε παλαιοτερα fifa μπορουσες να το κανεις αυτο.. ψαλιδακια πως κανει?
LeBron Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Μπορείς να επιλέξεις γήπεδο στα φιλικά. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, στην επιλογή πλευράς, πας ρυθμίσεις παιχνιδιού (κάτω στη μέση) > επιλογή σταδίου. :wink: Για τα ψαλιδάκια δεν ξέρω αλλά δε νομίζω να υπάρχει ιδιαίτερος τρόπος.
lazaross Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 υπαρχει καποιο καλο κολπο που γινεται καθως τρεχω? οι 360 μοιρες πως ακριβως γινεται?
sozirarak Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 το δοκιμασα μια φορα, αλλα δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση. δεν εχει σχεδον τιποτα απο κολπα.. ουτε εντυπωσιακα γραφικα.. επισης αλλο κακο ειναι τα ονομα των ομαδων και οι λιγες ομαδες που εχει.. ρε φιλε τι μας λες οτι το pes4 δεν εχει κολπα και εχει το fifa? ημαρτων ρε!!!!!!! και σου μιλαει καποιος που επαιζα fifa απο το 2000 και εχω ολες τις σειρες μεχρι το 2004. αλλα μολις πηρα το pes4, fifa δεν θελω να δω ουτε ζωγραφιστο. υπαρχουν patch που αλλαζεις τα ονοματα των ομαδων και των παικτων με τα κανονικα και μπορει να προσθεσεις εξτρα ομαδες και πρωταθληματα.
LeBron Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 υπαρχει καποιο καλο κολπο που γινεται καθως τρεχω? οι 360 μοιρες πως ακριβως γινεται? Υπάρχουν αλλά δεν τα ξέρω γιατί δεν τα χρησιμοποιώ . Μόνο νομίζω με το Shift πετάει τη μπάλα μπροστά. Αν ψάξεις και άλλα κόλπα θα βρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.