Luxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Πηγα Hell! Ποτε δεν ειχα παει τοσα χρονια! Απλα το τερματιζα στο normal και το παρατουσα! Καλα καμια σχεση! Δε μπορω καν να κουνηθω! Ολα τα τερατα εχουν immunities!! Πως θα την παλεψω με wizard! Γινεται μονο με τα 2 elements ( cold,lightning) ή πρεπει να μαθω και την φωτια; Οσο για το προηγουμενο, απλα οταν ξαναμπηκα στο παιχνιδι τα τερατα αλλαξαν και δεν ειχαν πλεον cold immune! Δεν ηξερα οτι αλλαζουν και τα τερατα καθε φορα που ξαναμπαινεις στο παιχνιδι! Ολα random!
Luxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Και πως τα σκοτωνω ρε φιλε; Ο merc πεθαινει αμεσως! Διαβασα οτι οι ancients ειναι οι πιο δυσκολοι στο hell! Εδω στο nightmare μου εσπασαν τα νευρα, φανταζομαι τι θα γινει τωρα!! Τωρα, που λεει ο λογος.. Ακομα την σπηλια στο den δε μπορω να βγαλω! Το chain lightning δε κανει και πολυ dmg.. Δε ξερω γιατι.. Ολο χαμηλα ορια πιανει φαινεται! Ειδικα οταν υπαρχει μονο ενας αντιπαλος, ειναι αδυνατο να τον σκοττωσεις με chain lightning.. Και εαν εχει και cold immune.. Θελει οπωσδηποτε fire.. Αλλα δεν εχω κανενα Point σε fire μεχρι στιγμης! Η μονη λυση που βλεπω ειναι να ντυσω τον merc μου..
NickTG Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ή τα σκοτώνει ο βοηθός ή αρχίζεις και ανεβάζεις attack rating και βάζεις πόντους στο παρακάτω skill να τα σκοτώσεις εσύ: http://www.diablowiki.com/Enchant_(Diablo_II) Επίσης υπάρχει πάντα η επιλογή να το βάλεις στα πόδια.
Luxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Στα ποδια δε μπορω να το βαλω, γιατι η αποστολη λεει να σκοτωσεις ολα τα τερατα στη σπηλια. Ας ελπισουμε οτι με το restart να εμφανιστει αλλο elite.
Luxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Καλα, βλεπω να εγκαταλειπω.. Η raven ειναι cold+light immune. Και ο merc δε κανει dmg.. Οποτε εγκαταλειπω.. Λεω να ξεκινησω αμαζονα.
alan2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 το cast rate δεν ανεβαίνει σε βαρβαρο? δεν γίνεται δηλ. να χτυπάει πιό γρήγορα με meele οπλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα