Προς το περιεχόμενο

DIABLO II tips..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θυμήστε μου τι πρέπει να κάνω για να παίξω το παιχνίδι χωρίς το δισκάκι!
online η single player;

ρε παιδες πειτε μου για τα ladders πρωταθληματα και αν οντως καποιος μπορει να υπερβει τα 99 level..

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

lazaross το θυμήθηκα. Ένα αρχειάκι χρειαζόταν να μεταφέρω στο φάκελο του παιχνιδιού στα program files.

Δημοσ.

Lol. ελεος ρε συ. αλλα πραματα σημαινουν στην πραγματικοτητα! δλδ εσυ τα μεταφραζεις;

για εξηγησε μου αυτο με μεταφραση. τι; παιρνει αυτοματα Life μετα απο το χτυπημα αντιπαλου;

Δημοσ.

oyps. εγω νομιζω κατι εντελως ασχετο! thanks.

και το faster cast rate ειναι για τα spells για την sorc;

το half freeze duration σημαινει οτι υποδιπλασιαζεται ο χρονος που απαιτειται για να ξεπαγωσω;

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

attaker takes damage: σχετίζεται με αντικείμενο που έχει επίθεμα thorns/barbs και σημαίνει ότι κάποια από τη ζημιά που σου κάνει ο εχθρός επιστρέφει πίσω σε αυτόν. Δες την αύρα του πάλλαντιν

magic damage reduced by X : σχετίζεται με πανοπλία/ασπίδα που φοράς/κρατάς και σημαίνει ότι το magic damage που σου κάνουν οι εχθροί μειώνεται κατά 1 όταν φτάνει σε σένα

Γενικά, υπάρχουν δύο είδη damage: physical (ranged & melee) και magic (fire, ice, lightning, poison). Ο μηχανισμός έχει ως εξής:

α) σου επιτίθεται ο εχθρός με fire damage πχ 50

β) αφαιρείται από αυτό το fire resistance που έχεις (έστω 30) : 50-30=20

γ) αφαιρείται από αυτό ότι "magic damage reduced by X" έχεις, πχ. 5: 20-5=15

Αυτό είναι τελικά το magic damage που θα σε χτυπήσει :-)

Ίδια λογική εφαρμόζεται και στο physical damage, μόνο που τώρα λαμβάνεται υπόψιν το armor που έχεις και όχι τα resistances.

PS. Ζητάς "γλωσσάρι" για τους όρους που χρησιμοποιεί το παιχνίδι... Είχα βρει κάτι τέτοιο όταν έφτιαχνα το mod μου. Δεν θυμάμαι που ήταν, αλλά ψάξε σε site που ασχολείται με modding του D2.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τι build προτεινετε για βαρβαρο; Ασπιδα και ενα οπλο ή δυο οπλα; Τι ειναι καλυτερο; Και ποια spells να διαλεξω; Μεχρι στιγμης εχω 10 ποντους να βαλω, δε ξερω που να τους βαλω! Εβαλα μονο 2 στο bash και 1 στο leap.

Δημοσ.

συγνωμη για το λιγο offtopic, για να μην ανοιγω νεο θεμα και μιας και λεγεται tips.

Καποιος να μου πει αν εν ετη 2012 αξιζει να παιξω τα diablo i,ii;ειχα παιξει το titan quest πιο παλια και μου αρεσε

Δημοσ.

Ειμαι στο nightmare act5 στο crystalline passage και δε βγαινει με τιποτα! Εχω frozen orb sorc level 59. Ολα τα τερατα εχουν cold immunity και ο merc πεθαινει πολυ γρηγορα!!

Το αμεσως πιο δυνατο απο το frozen orb, ειναι το chain lightning, αλλα το εχω μονο στο 11ο επιπεδο και κανει ελαχιστον dmg! Μονο το static field με βοηθαει λιγο, αλλα και παλι πεθαινουμε!

Απο φωτια δεν εχω κανενα skill.. Ακολουθησα το frozen orb build..

Αυτη ειναι η μλκ με την sorc και τα διαφορα build που υπαρχουν.. Δε μπορεις να εχεις και τα 3 elements και να εισαι καλος.. Αλλα απο την αλλη με 1,2 elements, εαν τυχεις καποιο immunity, οπως εγω τωρα, τι κανεις;;

Καμια ιδεα;

Δημοσ.

εχετε αγοράσει αντικείμενα diablo 2 απο τρίτο site? πως σας δώθηκε το αντικείμενο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...