Προς το περιεχόμενο

DIABLO II tips..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

loipon ta etheral ginontai kanonika mono an tous kaneis socket ena "zod" rune kai ginoun indestructible alliws mporeis ena eth item na to valeis sto merc sou . ta items pou xrisimopoioun oi voithoi den xalane katholou apo to durabolity tou oplou kai etsi den pathainoun tpt.

Δημοσ.

lazaross eimai o filos tou sarisn pou eixe tin sorc ( 99 level ). to mono poy tha sou po einai na kratas merika apo ta skill points gia pio meta ( mexri na pas 30 level ). balta prisotero se frozen orb kai hydra...an exeis skopo na to pexeis kai sta tria epipeda. Na thimase mono oti ola ta antikimena exoun kai pleonektimata kai mionektimata... na ta krineis... kai meta forata. Good luck, you'll need it!!!!

Δημοσ.
loipon ta etheral ginontai kanonika mono an tous kaneis socket ena "zod" rune kai ginoun indestructible alliws mporeis ena eth item na to valeis sto merc sou . ta items pou xrisimopoioun oi voithoi den xalane katholou apo to durabolity tou oplou kai etsi den pathainoun tpt.

3 χρόνια έπαιζα Diablo 2 και ποτέ δεν το βρήκα αυτό το rune (ξέρω ότι υπάρχει αλλά είναι πολύ σπάνιο). Εξ' άλλου δεν θυμάμαι να άξιζε και κάποιο etherial item να γίνει κανονικό ώστε να το έχεις για πάντα χωρίς να χρειαστεί να το αλλάξεις κάποια στιγμή.

Δημοσ.

3 χρόνια έπαιζα Diablo 2 και ποτέ δεν το βρήκα αυτό το rune

υπαρχουν και οι editors :P

νικησε κανεις τον baal στο τελευταιο επιπεδο? ενας φιλος μου που εφτιαξε μια hacked sorc με ολα στα full Και με τα καλυτερα αντικειμενα, εχανε αμεσως στον diablo και δεν τους επαιρνε σχεδον καθολου ενεργεια!!! γιατι γινεται αυτο?

Δημοσ.

Αααα καλά εντάξει.... αν είναι να το παίξεις έτσι φίλε μου λυπάμαι αλλά με κάνεις να μετανοιώσω που σου έδωσα και συμβουλές.... αν υπάρχει ένα παιχνίδι που είναι ιεροσυλία να το παίξεις με trainer και άλλα cheats, αυτό είναι το Diablo..... έτσι χάνει όλη του τη μαγεία.

Αν ο φίλος σου με hacked sorceress δεν μπορεί να κερδίσει τον Baal τότε sorry κιόλας αλλά ας μου επιτραπεί η έκφραση ότι είναι λίγο..... "άσχετος" με το παιχνίδι ;-) :-P .

Δημοσ.

me ta trainer tha prepei na eisai arketa empeiros giati tha prepei na ipologiseis to lvl kai posa xp tha eixes se ayto to lvl opws kai ta opla pou tha valeis na einai legit giati mporei na crasarei o char kai na min mporeis na paixeis me ton char.

oso gia to zod mporei esi na min to vrikes alla pisteyw an paizeis 3 xronia tha exeis vrei alla elite unique items gia na ta antalaxeis me ena zod.kai gia pliroforisi sou ena zod to vazeis me xilia se polla items opws ethereal bartucs 200%/9%ll i se arcaines i twra me to patch 1.10 se tyraels might i akomi pio kala se cruel weapons ethereal exairetika spania alla den payoun na iparxoun.xaractiristiko paradeigma ena cruel ethereal scissors swannay pou eftane dmg 300-400!!!!

ayta gia perissoteres plirofories edw eimai egw.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι το παίζω τα τελευταία 3 χρόνια αλλά ότι το έπαιζα 3 χρόνια από τότε που βγήκε, σταμάτησα να ασχολούμαι πριν από 3 χρόνια περίπου. Γι' αυτό δεν θυμάμαι ακριβώς κάποια πράγματα. Πάντως το Zod ούτε εγώ ούτε και κάποια φιλαράκια μου που το είχαμε λιώσει τότε καταφέραμε να το βρούμε/φτιάξουμε με κάποιο τρόπο. Αν δεις και στο site της Blizzard το αναφέρει σαν το πιο σπάνιο από όλα!!

Δημοσ.

απ' οτι καταλαβαινω καλυτερα να αρχχισω να παιζω στο Battlenet, για να βρικω πιο σπανια ατνικειμενα, σωστα? ή καλυτερα ειναι να τερματισω πρωτα στο multiplayer και τα τρια επιπεδα?

στο battlenet τα αντικειμενα που βρισκεις κατω ειναι πιο σπανια, ή δεν παρατηρειται καμμια διαφορα?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

μπορει να απαντησει κανεις στην τελευταια μου ερωτηση; καλυτερα ειναι να τερματισω και τα 3 επιπεδα μονος ή στο battlenet; στο battlenet ειναι σπαστικο να μπαινουν καποιοι με 80-99 level και να σκοτωνουν τους παντες..

πιο πολυ με ενδιαφερει αυτο με τα αντικειμενα. αν υπαρχει καμμια διαφορα. τα patches αφορουν το multiplayer ή και το single player?

πως μπορω να βαλω αστραπες στον χαρακτηρα μου; ειχα δει μερικους χαρακτηρες που ειχαν αστραπες και κεραυνους και ετρεχαν πολυ γρηγορα..

και τελευταιο. εχει παιξει κανεις καποιο mod για το Diablo II; ειναι καλα;

Δημοσ.
lazaross eimai o filos tou sarisn pou eixe tin sorc ( 99 level ). to mono poy tha sou po einai na kratas merika apo ta skill points gia pio meta ( mexri na pas 30 level ). balta prisotero se frozen orb kai hydra...an exeis skopo na to pexeis kai sta tria epipeda. Na thimase mono oti ola ta antikimena exoun kai pleonektimata kai mionektimata... na ta krineis... kai meta forata. Good luck, you'll need it!!!!

99 level mono? Πως έφτασε;

Δημοσ.

lazaros an den exeis termatisei sto hell to LOD kalutera min mpeis battlenet giati tha se....mpippp..

mathe to kala prota..

oson afora tora gia ta cheats kai trainers to vrisko polu xazo giati den einai kai to tromera duskolo paixnidi pou na xreiazete trainer.eksalou exo enan palladin 84lvl kai Sorcerer 116lvl xoris trainers xoris tipota..

aplos thelei upomoni kai polles polles wres kapsimo brosta sto pcccc....

Δημοσ.

Πλακα κανεις; μεχρι 99 lvl δεν πανε οι χαρακτηρες;

ναι αλλα στο single player εχει τα ιδια αντικειμενα; και το patch ειναι και για τα δυο Modes, ή μονο για το multiplayer;

Δημοσ.

Πέρα από τα tips που θέλει ο lazaross, θυμήστε μου τι πρέπει να κάνω για να παίξω το παιχνίδι χωρίς το δισκάκι! :neutral:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...