Προς το περιεχόμενο

DIABLO II tips..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΠορει καποιος να μου πει πως πρεπει να ξεκινησω με sorc? να βαλω τα spell points κυριως ice,lightning και καθολου fire? ( εκτος απο warmth βεβαια.. )

επισης τι σημαινει το enchanged defence? και τι το attacket take damage of 1??

στο Internet τα αντικειμενα ειναι πιο σπανια, απ' οτι στο single player?

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

gia na min anoikso neo thema ...

dokimazo na pekso to Diablo2 sto 1.10 me amazona. ti skill protinete na dialekso kathos anaptiso ton xaraktira mou kai pos peripou na miraso tous pontoys sta stats ? ti opla protinete na xrisimopoio ? parakalo min me parapempsete se alla site. tha protimousa na apantisoun, osoi exoun asxlolithei me to paixnidi arketa.

Poli paliotera to termatisa me ton Palandin, alla sto 1o epipedo mono, ostoso den eimai poli sxetikos me to paixnidi.

Δημοσ.

Ότι απαντήσω είναι από προσωπική εμπειρία με το παιχνίδι που λέγεται Diablo II + LoD, το έχω "λιώσει" το παιχνιδάκι σχεδόν με όλους τους χαρακτήρες.

@Jimis, αν θες να το παίξεις στην 1.10 φρόντισε να έχεις γερά νεύρα και (τουλάχιστον) να το έχεις τελειώσει έστω μια φορά και στα 3 επίπεδα δυσκολίας στις εκδόσεις 1.09 και κάτω! Ο λόγος που στο λέω αυτό είναι ότι η 1.10 είναι ΠΟΛΥ παλούκι!! Καμία σχέση με τις προηγούμενες. Όποιον χαρακτήρα και να διαλέξεις, να μοιράζεις τα skill points και να μην τα βάζεις όλα σε μια κατηγορία γιατί (ειδικά στην 1.10) πολλοί εχθροί είναι immune και σε κάτι διαφορετικό, πχ. έχεις εσύ τον Necromancer και του έχεις ρίξει όλα τα skill points στα Magic skills του, όταν συναντήσεις κάποιον εχθρό (όχι απαραίτητα τελικό εχθρό!) που είναι immune to magic... την πούλεψες (με το συμπάθειο κιόλας :-)). To έκανα αυτό το λάθος γι' αυτό στο λέω και τελικά δεν το τελείωσα με τον εν λόγω χαρακτήρα γιατί ήμουν ήδη γύρω στο 65-70 level (είχα τελειώσει και τα 3 επίπεδα δυσκολίας στην 1.09 και ξεκίνησα την 1.10) και δεν γινόταν φυσικά να φτάσω σε ικανοποιητικό επίπεδο άλλα skills.

@lazaross, την Sorceress την έχει παίξει τόσο πολύ ένα φιλαράκι μου που εγώ δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου γιατί κάποια στιγμή βαρέθηκα να την βλέπω! Θα του πω αύριο να γράψει 2-3 πραγματάκια που θα σε βοηθήσουν να την κάνεις Α-Ν-Ι-Κ-Η-Τ-Η! Να επισημάνω ότι είναι (κατά πολλούς, συμπεριλαμβανομένου και εμένα) ο πιο απολαυστικός χαρακτήρας του παιχνιδιού. Τί εννοώ? Ότι μπορεί να συνδυάσει όλες τις μαγικές ικανότητες (είτε έχουν να κάνουν με νερό, φωτιά, αέρα) και να διαλύσει στη κυριολεξία κάθε αντίπαλο αρκετά πιο εύκολα συγκριτικά με τους υπόλοιπους.

Μπορώ να γράψω τόμους για αυτό το παιχνίδι καθότι είναι το μόνο μέχρι σήμερα που με είχε καθηλώσει τόσο πολύ και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Α ρε έτσι και βγει Diablo III.... θα κλειστώ στο δωμάτιό μου και δεν θα ξαναβγώ για 1-2 χρόνια τουλάχιστον!!! :grin:

Δημοσ.

τι σημαινουν τα :

magic damage reduced by 1

attacker take damage of 1

και πως μπορω να κανω τα etheral κανονικα?

επισης μπορω να κανω ενα quest 2 φορες και να παρω και τις δυο φορες δωρο?

Δημοσ.

Magic damage reduced by 1 σημαίνει ότι η ζημιά που κάνεις στον εχθρό είναι μειωμένη κατά 1...

Attacker take damage of 1 σημαίνει ότι αυτός που επιτίθεται (εσύ?) δέχεσαι παραπάνω ζημιά κατά 1 (προφανώς κάποιο μαγικό που έκανες ή σου έκαναν).

1) Τα etherial ΔΕΝ μπορείς να τα κάνεις κανονικά.

2) Τα quests μπορείς να τα παίξεις δύο φορές αρκεί να κάνεις Save and exit και να τα ξαναπαίξεις. Αν το "δώρο" είναι λεφτά τότε ναι θα πάρεις κι' άλλα αλλά δεν νομίζω να ξεμείνεις ποτέ από χρήματα (εκτός αν είσαι πολύ σπάταλος :razz: ).

Δημοσ.
Magic damage reduced by 1 σημαίνει ότι η ζημιά που κάνεις στον εχθρό είναι μειωμένη κατά 1...

ε αυτο μου φαινεται μειονεκτημα. γιατι υπαρχει σαν bonus στα αντικειμενα?

Attacker take damage of 1 σημαίνει ότι αυτός που επιτίθεται (εσύ?) δέχεσαι παραπάνω ζημιά κατά 1 (προφανώς κάποιο μαγικό που έκανες ή σου έκαναν).

και αυτο το ιδιο μου φαινεται. παιζεις diablo ή απλως εκανες μεταφραση? γιατι και εγω ξερω να τα μεταφραζω, απλα δεν καταλαβαινω ποιο ρολο παιζουν..

Δημοσ.
ε αυτο μου φαινεται μειονεκτημα. γιατι υπαρχει σαν bonus στα αντικειμενα?

και αυτο το ιδιο μου φαινεται. παιζεις diablo ή απλως εκανες μεταφραση? γιατι και εγω ξερω να τα μεταφραζω' date=' απλα δεν καταλαβαινω ποιο ρολο παιζουν..[/quote']

Δεν παίζω πλέον αλλά έπαιζα παλιότερα, για 3 χρόνια σερί. Αν μου έλεγες από την αρχή που βρίσκονταν αυτά, θα σου έλεγα ακριβώς. Οπότε βάλε ανάποδα αυτά που σου είπα και θα είσαι ΟΚ ;-)

Δημοσ.

magic damage reduced by 1 simeni oti AYTOS pou sou epitithete sou kani miwneno magic damage kata 1..klain dld miwsi..

kai to attacker takes damage of 1 simeni , oti kapio antikimeno pano sou , sou dini tin dinatotita na kanis damage xwris na xtypas esy ton antipalo ... Fantasou to antikimeno ayto san na exi karfia h' agkathia..na se xtipaei aytos kai na ponaei kiolas otan se xtypaei..

To diablo to pezw apo 1.7.. kati kserw;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...