firegarden Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Αν και γενικα εχω σταματησει να ψωνιζω απο το Πλαισιο λογω συγκεκριμενων φαινομενων που ειχα παρατηρησει,ειδα αυτο και μιας και χρειαζομουν λιγα δισκακια αμεσα,ειπα να παω να τα παρω.Παω στο καταστημα Περιστεριου και βλεπω οτι η τιμη ηταν 10.61?!!!Ολοι οι υπαλληλοι ηταν απασχολημενοι αλλα επειδη εκνευριστηκα τοσο πολυ,δεν περιμενα κι εφυγα χωρις τελικα να το πω σε καποιον.Ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται για ενα τυπογραφικο λαθος γιατι ειχε και τη συσκευασια των 25 dvd η οποια ειχε τα αναλογα λεφτα.Ενα απο τα φαινομενα που ειχα παρατηρησει στο παρελθον και με οδηγησαν στο να σταματησω να ψωνιζω απο το Πλαισιο ηταν αυτο:οι διαφορετικες τιμες στο site και στα μαγαζια,ιδιαιτερα μαλιστα στο θεμα των optical media.Παλιοτερα βεβαια εβλεπα διαφορα στις τιμες απο μερικα λεπτα εως 1?,τωρα ομως βλεπω οτι τα πραγματα χειροτερευουν!4? ειναι απιστευτα μεγαλη διαφορα για αυτο το προιον!Παντως ειτε το μαγαζι χρησιμοποιει υπουλες τακτικες για να προσελκυσει πελατεια ειτε ειναι τοσο ανοργανωτο που εμενα προσωπικα δε μου εμπνεει καμια εμπιστοσυνη
Phed Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Kapote to plaisio eixe ena magazi kai sinepws ena kostos na upologizei twra pou ginane polla ta magazia dustixws ta kosti megalwsan kai barane tis times...
nasty74 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 EIΔΙΚΑ αν συγκρίνεις με τιμές που βρίσκεις αντίστοιχα είδη στο εξωτερικό η απάτη στο ΠΛΑΙΣΙΟ μεγαλώνει.
sa1901 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 EIΔΙΚΑ αν συγκρίνεις με τιμές που βρίσκεις αντίστοιχα είδη στο εξωτερικό η απάτη στο ΠΛΑΙΣΙΟ μεγαλώνει. Εσύ γράφτηκες στο φόρουμ για να μας πεις ότι στο Πλαίσιο είναι απατεώνες; Για κάθε αγορά σας να χρησιμοποιείτε το http://www.skroutz.gr και εκεί μπορείτε να συγκρίνετε τιμές. ;-) .
dali13gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Εσύ γράφτηκες στο φόρουμ για να μας πεις ότι στο Πλαίσιο είναι απατεώνες; Πειράζει που το πρώτο του post ήτανε σε αυτό το thread? Αν είναι δυνατόν... :-? :-?
wiz@rd21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Φίλε sa1901 με αυτήν την υποδοχή δεν νομίζω να ξανασχολιάσει κάτι το παιδί. Δεν μπορώ να καταλάβω την αντίδρασή σου...
karib Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Νομιζω αυτο με το site και τα καταστηματα και τις διαφορες στις τιμες γινεται εσκεμμενα. Σου λεει ασε να ερθουν μεχρι το καταστημα, ή εστω να μας τηλεφωνησουν, και μετα τους λεμε την κανονικη τιμη. Τιμες-κραχτες δηλαδη, αλλα δεν παυει να ειναι εξαπατηση του κοινου.
freeworld Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Στο πλαίσιο έχω παρατηρήσει και κάτι άλλο (κατάστημα Στουρνάρη), στο περιοδικό που μοιράζουν έχουν διάφορες προσφορές, κυρίως στην τηλεφωνία και στην σύνδεση με το διαδύκτιο, μου έχει τύχει να μην γνωρίζουν τις προσφορές που έχει μέσα και αφού τους τις δείξω να παίρνουν τηλέφωνο κάπου κεντρικά να το επιβεβαιώσουν ότι ισχύει.
eurander Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Κοιταξτε, ειναι συνηθισμενο σε οργανωμενα μαγαζια κυριως στην Αμερικη οι τιμες να διαφερουν απο αυτο που λεει στο site και τις τιμες που εχει στο καταστημα. Σε αυτην την περιπτωση, παντα οι τιμες στο site ειναι χαμηλωτερες απο οτι στο καταστημα. Σε αυτην την περιπτωση βεβαια *παντα μα παντα* υπαρχει με μεγαλα γραμματα η σημειωση: "for online purchase ONLY".. Οι λογοι για μειωμενες τιμες απο το site μπορει να ειναι πολλοι, απο το οτι δε χρειαζεται να πληρωσουν υπαλληλους για να σε εξυπηρετησουν μεχρι δεν ξερω τι.. Φυσικα το πλαισιο δεν ανηκει κατα τη γνωμη μου σε αυτην την κατηγορια οργανωμενων μαγαζιων και βεβαια ποτε δεν εχω δει σημειωσεις που να λενε οτι οι τιμες στο site ειναι διαφορετικες απο τις τιμες στο μαγαζι επιτηδες. Κατα τη γνωμη μου, εφοσον δεν υπαρχει αυτη η σημειωση, μπορεις να απαιτησεις τις τιμες του site στο μαγαζι, αλλιως μαλλον μπορεις να αρχισεις να μιλας για προσπαθεια εξαπατησης των πελατων απο το μαγαζι.
nasty74 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Wake up and and smell the coffee. WE live in a third world country. In this country everybody thinks and tries to prove that is smartet than the other one. Greece = BANΝANIA. ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΝΝΑΝΙΑΣ οπότε ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ οτι μπορουν να κανουν οτι θέλουν. Viva la Banannia, pay 4.00 Euros gia ena fredo kai mpes sto adsl toU OTE me higG speeds kai low prices.
Warrior_6600GT Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 A na sai kala alla to 8ema tou kafe, na to valoume se allo thread.Pantws nasty74 h banania mou 8hmhse ligo Xary Klynn pou leei oti:Eimaste h monadikh afrikanikh xwra me lefkous katoikous :-P .Sto plaisio pantws sth Thessalonikh (Palaiwn patrwn germanou) den eixa oudepote kanena provlhma me tis times oute me thn e3hphrethsh.Το προβλημα πιστευω το εχουν καποιοι κακομοιρηδες νομιζουν οτι η αγορα ενος Pc ειναι το ιδιο απλη με μιας καφετεριας και πανε στο Πλαισιο με την ιδεα "μεγαλο μαγαζι ειναι δεν θα με εξαπατησουν" ε εχετε γεια βρυσουλες....
a123xxsp Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 den einai etsi akrinos. oi times allazoun sinexos kai oi times sta rafia einai diskolo na enimerothoun. An pas tameio tha pliroseis aytin pou leei to site tous (mou exei tyxei). Den leo oti einai sosto na min ta enimeronoun, alla oso megalonei ena katastima toso pio diskolo einai. pantos se paromoia fasi, ego piga tameio perimena na to xtypisei i tamias kai ontos opos thymomoun eixe mikroteri timi kai etsi to plirosa, allios tha to afina.
karib Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Ε, τωρα, ή εχουν Online συστηματα και ενημερωνονται και αυτοματα οι τιμες(εστω με τα περιθωρια κερδους, φπα κλπ) ή όχι. Τι θα πει να περασουν τις τιμες? Το χειρογραφο τεφτερι ειναι ή ο μαυροπίνακας στο μπακάλικο? Μια φορα πρεπει να περνουν καπου τις τιμες και να ενημερωνονται ταμεια, site, καταλογοι κλπ. Τοσα erp και τα τοιάυτα εχουν.
dioptra999 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Ε' date=' τωρα, ή εχουν Online συστηματα και ενημερωνονται και αυτοματα οι τιμες(εστω με τα περιθωρια κερδους, φπα κλπ) ή όχι.Τι θα πει να περασουν τις τιμες? Το χειρογραφο τεφτερι ειναι ή ο μαυροπίνακας στο μπακάλικο? Μια φορα πρεπει να περνουν καπου τις τιμες και να ενημερωνονται ταμεια, site, καταλογοι κλπ. Τοσα erp και τα τοιάυτα εχουν.[/quote'] Otan einai na tis anebasoun to kanoun se ena bradi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.