Προς το περιεχόμενο

Kotor2->Μηπως τελικα ειναι αποτυχια?

Kraig_Titus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

----προσοχη spoilers----

για οσους εχουν τελειωσει το παιχνιδι,τι γνωμη εχετε?

Εμενα μου φανηκε κακιστο για τους εξης λογους:

1)Καταρχην η εισαγωγη δεν ειναι εισαγωγη,ειναι διαφημιστικο trailer

2)Γραφικα ολοιδια,ο ηχος ευτυχως στα ιδια επιπεδα(το μονο καλο)

3)Που ειναι η φωνη του χαρακτηρα μου?παλι μουγγος ειμαι...

4)Το gameplay ακριβως ιδιο με το πρωτο.ειτε επαιζα αυτο ειτε το πρωτο,το ιδιο μου φαινοταν.Πεταξανε καναδυο εξτρα powers κ αυτο ηταν.Επισης παλι πρεπει να πας σε 4-5 πλανητες να βρεις κατι.Στο πρωτο τους κρυσταλλους,εδω τους jedi masters.

5)σχεδον ιδιοι πλανητες με ιδιο κλιμα.Βαλε κατι καινουργιο βρε αδερφε.

6)Τελικα το ebon hawk πως εφτασε εκει που ειναι?

7)Ξανα ιδια παιχνιδια(pazaak k swoop).

8)Δεν ξερω αμα το ψαξατε στο νετ αλλα υπαρχουν στοιχεια οτι βγαλαν απο την τελικη εκδοση κατι πραγματα,οπως το hk-factory κ καποιους ηχους.Ηταν να βαλουν την "αυτην με τα ασπρα δε θυμαμε ονομα, στα χιονα που ηταν" στη θεση τηs kreia αλλα μετα αλλαξαν γνωμη.

9)Τι τελος ειναι αυτο?Απλα αισχος...δηλαδη ολα γιναν γιατι η βλαμενη (Kreia)ειχε βιτσια?

10) κ κυριοτερο: Που ειναι ο Revan η η Bastilla?αμα δεν εχει revan το kotor,tote δεν ειναι kotor

Περιμενω τις αποψεις σας.

Δημοσ.

Dude there is Bastila and Garth before the end...

Min ksexnas mesa se ena xrono me tosa games pou vgazei i Lucas katalaveneis ti na protoftiaksoune???

Kai entaksei ksekola einai arketa kalutero se ola apla sto leo giati prin to pekso ksanaekana install to 1st kai meta to Sith...einai diaforetiko kai eidika se thema grafikon kai to pos Fighting...

Sigoura den itan oti kalutero sumfono...

Δημοσ.

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω patch μήπως διορθωθεί το πρόβλημα με το glitch στην cutscene και μπορέσω να ολοκληρώσω το παιχνίδι. αυτό που κυκλοφόρησε ως patch 1.0a ούτε για γέλια δεν είναι αφού περιέχει μόνο το manual του παιχνιδιού σε pdf !!!

Απο αυτά που αναφέρει ο φίλος Kraig_Titus :

Έχουμε και λέμε τα 1,3,4,6 δεν με πολυ-ενδιαφέρουν ή δεν με χαλάνε.

Για τα 9,10 δεν έχω άποψη λόγω του bug που με έχει αφήσει στον δεύτερο πλανήτη. Για τα υπόλοιπα (και όχι μόνο):

---------------------------SPOILER ALERT--------------------------------

Πάμε στα πρωτεύοντα :

1) Το game content μέχρι στιγμής μου φαίνεται πολύ πρόχειρο και πολύ copy-paste από το 1. Μάλιστα ορισμένες περιοχές στον χάρτη και ορισμένες κλειδωμένες πόρτες μαρτυρούν ακριβώς αυτό (όπως και τα κοψίματα του hk50-factory και άλλων περιοχών).

2) Το feeling και το gameplay του παιχνιδιού είναι ολόιδιο με το πρώτο (κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό).

3) Ορισμένα sidequests μόνο αν είσαι μολύβι-δελτίο-πρακτορίο-αν σου κάτσει μπορούν να ολοκληρωθούν. Ενω και κάποια bugs όπως αυτό στην περίπτωσή μου με το glitch στην cutscene καθιστούν το game unsolvable.

Πάμε και στα δευτερεύοντα :

1)Οι μόνες ουσιαστικές διαφορές στο gameplay είναι το influence, τα jedi stances, η elite jedi class που διαλέγεις μετά το lvl15 και το γεγονός οτί μπορέις να κάνεις μέσω του influence μέλη του party σου jedi. Απο αυτά πιο πολύ ρόλο σαν game experience παίζει το πρώτο (το οποίο πολλές φορές δεν δουλεύει όπως περιμένεις και γίνεται σπαστικό). Τα jedi stances δεν χρειάστηκε να με σώσουν ποτέ (μέχρι εκεί που έιχα παίξει), η elite υπάρχει μόνο και μόνο για να γίνεις godlike μαζί με τα light/dark side bonus, ενώ δεν είναι και τόσο απαραίτητο να έχεις μαζί σου jedi (όπως στο πρώτο) αν και έκανα 2-3 από το party.

2) Τα γραφικά είναι της ίδιας μηχανής με το 1 (με ορισμένα bugs - Dantooine με λένε). Μου φαίνεται όμως να λοίπουν κάποιες λεπτομέρειες που είχε το πρώτο π.χ. κάτι shaders στους εξωγήινους, έλειψη directional lighting στους εξωτερικούς χώρους, μια "καταχνιά" alpha blending στα προσφυγικά της Nar Shadaa κ.α.

3) Ο ήχος στην μουσική είναι 64kbps/22400/mono !!! Παρόλα αυτά ενώ δεν είναι σπαστικός δεν απογειώνει το παιχνίδι σε 5.1 όπως έκανε το πρώτο. το γελοίο είναι οτι στο xbox είναι 128/44800/stereo ποιος είχε την φαεινή ιδέα για υποδειγματολειψία δεν ξέρω αφου υπήρχε χώρος στο τελευταίο cd και αυτά για επιπλέον επεξεργαστική ισχύ (~5%) τα ακούω βερεσέ...

Δημοσ.

IEROSILE!!!!! STI FOTIA !!!!!

hehe, sry den anteksa! :D

to Kotor1 den to exw paiksi na pw tin ali8eia mou alla apantw giati teleiwsa to kotor2

9) prosopika ayto pou mou perase einai oti i Kreia ekane oti ekane giati pisteve oti mono an o Exile (emeis diladi) kaname oti kaname 8a mporouse na janaer8ei mia isoropia sto universe...

Einai mia periergi filosofia tou na xtizeis tin "eirini" mesa apo tin katastrofi... Einai ligo periergo na to ejigiso alla an kanenas exei dei ti seira Gundam Wing, ta teleytaia episodia pou ginontai oi telikes maxes, 8a psilokatalavei ti ennoo...

Episis gia mena ayto pou 8elei na perasei to paixnidi (kai einai idiaitera emfanes ston Korriban otan mpaineis stin spilia kai eisai me ta fantasmata) oti "prepei" na epilekseis plevra... kali H' kaki den exei simasia.. simasia exei oti epilegeis... Episis oti akoma kai i pio mikres prajeis filan8ropias (sto Nar Shadaa asxetws an doseis H' den doseis lefta ston astego, tou ti peftoune kai ton dernoune) exoune ton antiktipo tous....

kai roto gia to

10) ton {TDi}Dj2k..infc pou eide aytous pou leei oti iparxoun... ??

Δημοσ.

Ma kai fusika file na sou po...loipon akrivos prin ton planet Malachor V meta to fight me ton Darth me tin maska gurnas ston Telos etsi???Anyways tote se kalei Admiral Garth Onasi na milisete kai se rota gia ton Revan ean ton eide ktl.Afou fugeis skaei kai i Bastila kai rota ton Garth ean o exile kserei tin alitheia i kati tetoio...vasika tora pou to skeftome dinei kai ena uponooumeno oti exeis kapeia idieteri sxesi me ton Revan...i isos eisai o Revan...mpa...anyways i dont remenber more its been a while...panosp got it???:)

Δημοσ.

aaa, den exei ginei ayto... meta ton Darth Nihilus mou fainete me paei katefteian sotn Malachor...

alla ayto pou les gia ton Revan oti isws eisai esy, den apokliete giati kaneis den jerei pou ejafanistike....

anyway, thx! mallon me vlepw na to janapaizw 3i fora :D aaaa, episis isoun light H' dark otan to evgale ayto ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...