Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στη διαχειριση συσκευών

dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά στη διαχειριση συσκευων και συγκεκριμενα στο σημειο Ελεγκτές ΙDE ATA/ATAPI στον πρωτεύον και δευτερευον διαυλο μου βγάζει ότι υπαρχει προβλημα στο hdc και φυσικα βγάζει το περιφημο κιτρινο θαυμαστικό που σημαίνει ότι η συσκευη δεν λειτουργει κανονικα. Εκτος απο αυτό ομως που το κανει καθε φορα που ξεκιναει, το PC δουλευει άψογα, εχεις κανεις ιδεα τι συμβαίνει. Εχω win xp greek pro

Δημοσ.

1ον:Για δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση στους ελεγκτές σου και στη συνέχεια

επανεκκίνηση στο σύστημα σου....Ίσως τα διορθώσει αυτό...

2ον:Έχεις κατεβάσει τους τελευταίους drivers για το motherboard σου;;;;

Δημοσ.

Φιλε laskos0 εχω κανει απεγκατάσταση στους ελεγκτες και επανεκκίνηση του συστήματος αλλα τίποτα

Δεν εχω ομως κατεβασει νέους drivers για το motherboard, οποτε μάλλον αυτό θα κάνω και βλέπουμε

Δημοσ.

Tότε - λογικά - μόλις κατεβάσεις τους drivers θα είναι όλα οκ.Βασικά και από το cd του motherboard σου θα μπορείς να εγκαταστήσεις τους κατάλληλους drivers(όχι τελευταία έκδοση βέβαια) ώστε να μην αντιμετωπίζεις πρόβλημα..

Κανονικά όταν κάνεις εγκατάσταση windows πρώτη κίνηση , μόλις τελειώσει η εγκατάσταση, είναι να εγκαθιστάς τους αναγκαίους drivers του mobo σου ...Όταν λοιπόν κάνεις φορμάτ έχε το υπόψη σου

Δημοσ.

η εγκατάσταση των drivers εγινε για το νεο chipset που ειναι ALI όταν εβαλα τα xp το motherboard ειναι Ιwill αλλα μάλλον θα χρειαστούν οι νέοι drivers απο το internet

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανενας που λυσω το πρόβλημα με τη διαχειριση συσκευων και συγκεκριμενα στο σημειο Ελεγκτές ΙDE ATA/ATAPI στον πρωτεύον και δευτερευον διαυλο που μου βγάζει πρόβλημα στα xp. Το p/c δουλεύει κανονικα εχω motherboard το Iwill XP333-R

Δημοσ.

το ειχα και εγω το προβλημα με το hdc. αυτο ειχε σαν αποτελεσμα καποια συσκευη να λειτουργει σε pio και οχι σε udma mode. κοιτα το. ειχα παιδευτει παρα πολυ μεχρι να το φτιαξω. delete/install ide/ata controlers (δε δουλεψε). τελικα το εφτιαξα με το να βγαλω ολες τις συσκευες και να τις βαζω μια-μια μετα απο καθε επανεκινηση.

Δημοσ.

δηλαδή θα πρέπει να κάνω αυτό που λέει ο φίλος Vaskag, υπάρχει κάποια καλύτερη ιδέα. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον είναι η τελευταια επιλογή, εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα, υπάρχει κατι αλλο ρε παιδιά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...