Προς το περιεχόμενο

erwtisi gia agora tft monitor...

Isobitis_r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά μπορεί κάποιος να πει κατά πόσο αξίζει μια 19αρα Tft τα παραπάνω χρήματα απο την αντίστοιχη crt? Ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά οθόνης αλλά φοβάμαι αρκετά τις tft ειδικά όταν πρέπει να δώσω αρκετά χρήματα παραπάνω. Έχουν ουσιαστικές διαφορές ή βολεύουν μόνο λόγω μικρότερου όγκου? Στο acer laptop που έχω πάντως η tft δεν μου έχει αφήσει και τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Δημοσ.

Εγώ με 300 μόλις ευρώπουλα από Γερμανία τσίμπησα μία Samsung 701Τ 10άρα με DVI+vga, 600:1 contrast, 300cd/m2 φωτεινότητα και 160 μοίρες οριζόντια-κάθετα και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος. Φοβερή απόδοση και γωνίες και μηδενικά ίχνη (12ms, δεν τα έχω μετρήσει κιόλας αλλά ακριβώς δίπλα έχω μία NEC MultiSync95F 19άρα και στη σύγκριση εκτιμώ πολύ την TFT μου).

Δημοσ.

Δεν θέλω να γίνω απόλυτος και να υπόρξουν παρεξηγήσεις, αλλά στην δουλειά μου έχω δοκιμάσει πολλές νέες TFT και έχω πάθει πλάκα με πολλές ακριβές, όμως έχω πάθει πλάκα και με μια Belinea 17" (3χρόνια 0 pixel) που είναι και σχετικά φτηνή, περίπου όσο η LG. Την οθονούλα αυτή την αγόρασα γιατί είναι και αρκετά καλή στα Specs της και επίσης έχει πολύ οραία χρώματα,16ms κ.α., την έχω ξεσκίσει στα games, movies και είναι τέλεια!!μειονέκτημα : δεν έχει DVI

έχει πολύ οραίο σχήμα και χρώμα ασημί σκούρο

http://aka.fotovista.com/dev/large/12130126.jpg

http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/75471/art/belinea/17-tft-monitor-10-17-25-n.html

Δημοσ.

loipon egw 8a soy pw 1 prama mono, thn o8oni thn nec 1970gx thn pira prin 2 eydomades, eixe 1 kameno ypo pixel kai etsi meta apo 4 meres eir8an kai thn peiran, opote 3ana ebala panw thn palia moy o8oni, 3ereis ti eida???? milame oti anarwti8ika pws tosa xronia mporoysa na paizw se ayto to monitoraki.... moy fenontoysan ola poly 8ola, kai ta xrwmata 3e8oriasmena! anti8eta me ayto poy exw twra edw (moy to ala3an bebaia) sta paixnidia p.x nomizw pws h eikona einai e3w apo to plaisio! :P kai bebaia oi tainies exoyn para poly zwntana xrwmata...

ki egw den eimoyn toso se fash na parw tft kai eidika 19'' alla afoy moy ekatse na soy pw thn alh8eia twra exw allaksei gnwmh makari na thn eixa parei pio nwreis...

Y.G filaraki prospa8ise apla na katseis mprosta se kapoies o8ones kai meta epele3e poia 8a pareis... p.x mporeis na pas se kapoio net cafe gia kamia writsa (me tft o8ones bebaia)

twra den 3erw na soy pw gia alles pantos me thn sugkekrimenh egw eimai yper eyxaristimenos, mexri kai ena filaraki poy eir8e edw gia tainia, thn allh mera moy eipe pws paei na parei kai ekeinos ayth thn o8oni :P

Δημοσ.

ego pantos guys oses lg exo dei den exo meinei efxaristimenos. diakrino ena simantiko trade-off metaksu gonias 8easis kai poiotitas xromatwn. sta 25 ms den euxaristiesai paixnidi. as min ksexname oti 25 ms einai i taxutita pou antilambanetai to an8ropino mati. opote 8es 16 ms. stis antistoixes lg ego den ikanopoi8ika apo tin poiotita ton xromatwn.

Δημοσ.

Παιδιά NEC με respond time 8ms; Να σας πω την αλήθεια δε μας είχε συνηθίσει η NEC σε τέτοιο respond time!!!! Εύχομαι να μην είναι .......μούσι!!!!!!!!! Εγώ γουστάρω LG (αν και έχω SAMSUNG) για την τατύτητα εξυπηρέτησης. Πουλάνε αφάνταστα!!!

Δημοσ.

Παίδες μόλις απέκτησα μια lg 1750s gn Και θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη ανάλυση και ποιά είναι η καλύτερη φωτεινότητα.

η 1280 χ 1024 που προτείνει μου φαίνεται πολύ μικρή και η φωτεινότητα της οθόνης είναι υπερβολική.

Θα ήθελα κανα δυο συμβουλές σχετικά.

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...