Isobitis_r Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 re paidia katarxas sorry den h3era an einai to katalilo section gia thn erwtisi moy, apla epeidi h o8onoyla poy exw (crt19'') exei arxisei na ta psilopaizei, lew na paw gia mia tft 19'' kai 8a h8ela tis gnwmes sas, to poso poy 8a dia8esw den 8a einai polla gyrw sta 300-400kati (ante baria baria 500 max) den 8elw na moy peite gia aoc (thn exw dei arketa koyrastiki gia ta matia) epeisis exw dei kapoies o8ones LG.... 8a h8ela thn gnwmh sas gia LG or gia kati allo... eyxaristw ek twn prwterwn
jimanas Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Παιδιά και εγώ τον ίδιο προβληματισμό έχω!! Θέλω να αγοράσω tft οθόνη είτε 17άρα είτε 19άρα και με χρήματα κοντά στα 400?.Θέλω να μπορώ να παίζω άνετα τα παιχνίδια χωρίς να βλέπω "ίχνη" αλλά να έχει και αρκετά καλή απόδοση χρωμάτων. Είχα καταλήξει (διαβάζοντας τι κατά καιρούς είχαν γραφτεί σε αυτό το forum) ανάμεσα στην LG 1915 S και την EIZO L550. Έχουν και οι δύο χαμηλό χρόνο απόκρισης αλλά επειδή η LG είναι 19 άρα αποφάσισα κάπου τώρα μέσα στην εβδομάδα να την αγοράσω. Μέχρι που χθες πήρα στα χέρια μου το καινούριο PC Magazine που είχε συγκρτιτικό για 17άρες οθόνες. Παρατήρησα ότι τα 2 μοντέλα της LG (το 1750 και το 1715 αν θυμάμαι καλά) που είχαν ονομαστικό χρόνο απόκρισης 8msec, μετρήθηκε να έχουν πάνω από 30!!!!! Πράγμα το οποίο με προβλημάτισε ιδιαίτερα όσον αφορά τις LG οθόνες γενικά και το πως αντιλαμβάνεται η εταιρία τον χρόνο απόκρισης. Για αυτό θέλω την βοήθεια από εσάς που έχετε μια οθόνη LG είτε 17άρα είτε 19άρα, να μου πείτε αν μπορείτε αν παρακολουθείτε κανονικά ταινίες και παίζετε παιχνίδια, ή απλά τα 8msec είναι ένα διαφημιστικό τρικ της εταιρίας?? Είστε ικανοποιημένοι γενικά από την οθόνη??? Η βοήθεια σας θα ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμη για την επιλογή μου!!! Περιμένω απαντήσεις!!!
winarg Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Εγώ έχω μια LG 1720B με χρόνο απόκρισης 16 ms. Σε παιχνίδια και ταινίες δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με ίχνη...Ανάλογα με τι την θές να κοιτάξεις για χρωματική πιστότητα και γωνίες θέασης...
sa1901 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Για τα λεφτά που διαθέτεις η 19αρα LG 1915 είναι μονόδρομος. Αν θέλεις να πάρεις κάτι καλύτερο και νεώτερο, κοίτα την Nec 1970GX με 530 ευρώ. Ξεφεύγει από τον προϋπολογισμό σου, ίσως όμως αξίζει να περιμένεις λίγο ακόμα μέχρι να μαζέψεις τα χρήματα. http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=207272
dioptra999 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Για τα λεφτά που διαθέτεις η 19αρα LG 1915 είναι μονόδρομος. Αν θέλεις να πάρεις κάτι καλύτερο και νεώτερο' date=' κοίτα την Nec 1970GX με 530 ευρώ. Ξεφεύγει από τον προϋπολογισμό σου, ίσως όμως αξίζει να περιμένεις λίγο ακόμα μέχρι να μαζέψεις τα χρήματα. http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=207272[/quote'] Συμφωνω με το φιλο sal ειναι οτι καλυτερο εχω δει στα 400Ε και με εξαιρετικό design. Και μην ξεχνας οτι ειναι lg και εχει 3 χρονια εγγυηση on site απο 0 καμμενα pixel.
eurander Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Και εγω για την LG 1915. Την εχω 20 μερες τωρα, εκπληκτικη για τα κοστος της!
nikoskon Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Oxi mono ekplhktikh logw kostoys... Epeidh einai fthnh de shmainei pws de sunagwnizetai akrivotera montela allwn etaireiw.
Phed Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 sumfwnw i LG exei tin kaluteri apodosi/timi kai genika pisteuw pws einai mia polu kali othoni
Isobitis_r Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 loipon paidia eyxaristw gia tis apantiseis sas para poly, telika prox8es omws (an kai 3efyga apo to proypologismo, opws panta diladi! ) pira thn nec1970GX kai mporw na pw pws a3ize ta parapanw xrimata... (as einai kala oi pistwtikes diladi xexexe) den 3erw kai polla apo tft omws kana 2 fores exw dei se filoys tft o8ones kai mporw na pw to e3hs mono, den 3erw an o xronos ths einai 8 alla mia fora pantos sto nfsu2 den afinei ka8oloy ixnoi opos afinei se ena filoy moy.... sas eyxaristw kai pali gia tis apantiseis sas......
eliask Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 ego pados xtes agorasa mia samsung 913n pige ligo akriva 469 alla pisteyo na ekana kali epilogi !
senios4 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Τις πήρατε τις οθόνες ρε παιδιά αλλά κάντε και κανά review και για μας τους επίδοξους αγοραστές. Ειδικά η NEC θα με ενδιέφερε... Καλορίζικες!
Isobitis_r Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 ok loipon (an akomh den exeis dei kana review) 8a h8ela na se boh8isw alla den 3erw pws na kanw to review, opote an 8eleis dwse moy mia idea kai an mporw giati oxi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.