Προς το περιεχόμενο

70 ευρώπουλα για σύνδεση Η/Υ.!!

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kaneis ena lathos.gia na pareis ptyxio apo to EMP prepei YPOXREWTIKA na kaneis praktiki askisi 1' date='5 mina se kapoia etaireia(idiotiki i dimosia)

sori gia to off topic[/quote']

Ε εγώ θα το πήρα με βύσμα τότε, γιατι δεν έκανα πρακτική.

Και όλοι οι γνωστοί μου, με βύσμα θα το πήραν.

Φαντάζομαι οτι μιλάμε για ηλεκτρολογους.

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε εγώ θα το πήρα με βύσμα τότε' date=' γιατι δεν έκανα πρακτική.

Και όλοι οι γνωστοί μου, με βύσμα θα το πήραν.

Φαντάζομαι οτι μιλάμε για ηλεκτρολογους.[/quote']Καλά εσύ δεν μας είπες ότι έχεις τελειώσει ένα ΙΕΚ Μαγειρικής?

Ένα ΙΕΚ μαγειρικής έχω τελειώσει.

Μη μου πεις...

Δημοσ.

Elate, peite kati... krima einai na teleiwsei ayti i "mythiki diamaxi" pou exoume kanei, etsi adoksa...

E, xm, gouxou gouxou,o Politismenos dialogos enwousa... :-) :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
kaneis ena lathos.gia na pareis ptyxio apo to EMP prepei YPOXREWTIKA na kaneis praktiki askisi 1' date='5 mina se kapoia etaireia(idiotiki i dimosia)

sori gia to off topic[/quote']

Τουλάχιστον μέχρι το 2000 που τελείωσα το ΕΜΠ η πρακτική άσκηση διαρκούσε 5 εβδομάδες, ήταν προαιρετική και κάποιοι επιλέγαν να κάνουν επειδή

1. Έπερνες απαλλαγή σε 2 επιλογής μαθήματα

2. Υπήρχε κάποια αμοιβή απο ΕΠΕΑΚ

Πιθανόν να υπήρχαν όμως διαφοροποιήσεις από σχολή σε σχολή. Δε ξέρω αν οι όροι της πρακτικής καθορίζοταν από κάθε σχολή ή τμήμα ξεζχωριστά ή κεντρικά για όλο το ΕΜΠ. Τα παραπάνω ίσχυαν για το τμήμα Μηχ. Μηχανικών

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
ade mias kai einai tis modas ta quote kano kai ego :). Oso gia tin isoria sou file, den exei kamia sxesi me to thema mias kai ta hardware problimata pou mporei na exei enas pc's einai sxetika liga. Oti xalaei apla petietai:)

Nai file...Ta hardware provlimata pou mporei na exei ena pc einai liga..

EEEE!

ti na sou pw...

. . .

Δημοσ.

Ικαριώτη σίγουρα θα συμφωνούσε το παιδί αλλά αν είχε μείνει 3 μήνες με το hardware στο χέρι χωρίς να το έιχει στήσει θα είχε χάσει περισσότερα από 70? από το depriciation του hardware! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...