Προς το περιεχόμενο

70 ευρώπουλα για σύνδεση Η/Υ.!!

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να σου πω κάτι ;

Δεν θέλω τέτοιους πελάτες. Θέλω ο πελάτης να σέβεται τη δουλειά μου για να τον σεβαστώ. Έτυχε πελάτης' date=' τον εξυπηρέτησα Κυριακή και μου έβγαλε την ψυχή για 45 euro. Τον έστειλα από κει που ήρθε.

Άλλος πελάτης, ήρθε με χτυπημένο δίσκο εντός εγγύησης και αφού του πέρασα τα Windows με ρώτησε τι χρωστάει. (Του απάντησα "[i']τίποτα[/i]" και έμεινα κόκαλο. Έχει ξανάρθει 2-3 φορές από τότε για άσχετα και δεν του έχω πάρει ούτε cents, παρ' όλο που θέλει να πληρώσει.

highlander αυτο ειναι το φαινόμενο της αγοράς, εχεις _απόλυτο_ δίκιο! Περιέργο μου φαινεται που δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι που ποστάρουν εδω αφου πιθανότατα εχουν περάσει τη διαχωριστική γραμμή του πρήχτη πελάτη και ξέρουν 2-3 πράγματα, ζητάνε περισσότερα, ΑΚΟΥΝΕ κιολας τι τους λένε και αποφασίζουν! ΟΜΩΣ πρεπει να δεχθουν οτι υπάρχουν ακόμα πελάτες (πολλοι!!) που ειναι ακόμα στα πρόβατα , νομίζουν οτι η mobo θα μπει σπρώχνωντας με τη γκλίτσα... :P

Ο καθένας μας απο τη δουλειά του εχει παραδείγματα, αυτα ειναι πταίσματα! Εγω στις δουλειές μου πρωτα τσεκάρω ενα μαγαζατορα αν ειναι σωστος επαγγελματίας (οσο γινεται) και πάντα πληρώνω για την επισκευή/υπηρεσία χωρις γκρίνια. Αν δεν μ'αρεσει ψάχνω αλλου ή μαθαίνω και το κάνω μονος μου

οσο για τους κ.κ. ΕΜΠολυτεχνίτες: Οταν ερχονται οι "συνάδελφοι" σας να κάνουν στο ανιψι μου μαθηματικα 3ης γυμνασιου και ζητάτε 15ε/ωρα (μινιμουμ) , ουτε αποδείξεις ουτε τιποτε, ουτε ΚΑΝ ΓΝΩΣΕΙΣ παιδαγωγικές, αυτο πως το λένε; απάτη; αισχος; γιατι εδω δεν έχουμε να κάνουμε με πλακέτες αλλα με παιδικές ψυχές.... :(

Γι'αυτο σου λέω, ο καθενας οπου πονάει... ;)

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι 15€ την ώρα για ιδιαίτερα.. Εδω γλυφάδα Βουλα κλπ μας βαράνε 40€ (ΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ!!) στο κεφάλι ανα ώρα!!!!

Τελοσπάντων... η ελάχιστη χρέωση είναι πολύ σωστή που υπάρχει, ειδικά όταν μιλάμε για support στο σπίτι. Δεν γίνεται να πηγαίνεις σου λέω εγω μινιμουμ 20λεπτα (& αλλα 20 για επιστροφή) για μία βλάβη και να βλέπεις οτι η γραμματέας πχ ή ο λογιστής είχε κουνήσει το καλώδιο οθόνης και δεν άναβε.. Επίσης πολλές φορές ειδικά σε εταιρίες η καθαρίστρια κουνάει το καλώδιο δικτύου και δεν κάνει καλη επαφή.

Εσυ όμως για να πας έχει καταναλώσει κάποια βενζίνη, ενέργεια και ΧΡΟΝΟ. Και όταν ο χρόνος ΕΙΝΑΙ χρήμα και όχι απλα μια εκφραση που μεχρι και τα 12χρονα πιπιλίζουν ενώ παίζουν 7 ωρες Doom, δεν σε νοιάζει αν θα τα ακούσει η γραμματέας, η καθαρίστρια ή ο οποιοσδήποτε. Σε νοιάζει ότι δεν θέλεις να πάει χαμένος ο χρόνος σου. Και να είσαι σίγουρος οτι η γυναίκα σου το απογευμα σπίτι δεν θα σου πει "τι βλαβες διόρθωσες" αλλα "ποσα λεφτά έφερες?"

Ακόμα και 20 ευρώ λοιπόν για 1 ώρα χαμένη γιατί να θεωρούνται πολλά? Στην τελική τα μεταξωτά βρακιά θελουν και επιδέξιους κώλους, δεν μπορείς να παίρνεις PC απτο supermarket πλεον και να γκρινιάζεις επειδή θα σε χρεώσουν για μια εγκατάσταση printer.

ΤΟ PC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΑΤΙΦ!!!

Ειναι εργαλείο το οποίο θέλει εκμάθηση!

Δημοσ.

Ακόμα και 20 ευρώ λοιπόν για 1 ώρα χαμένη γιατί να θεωρούνται πολλά?

ΤΟ PC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΑΤΙΦ!!!

Ειναι εργαλείο το οποίο θέλει εκμάθηση!

ο χρονος ειναι χρημα και μαλιστα πολύ!!!

Δημοσ.
πες τα ρε μοντ!!!!!

+-=_=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-_+_+_+_+_

Ρε τρελαθήκατε εντελώς' date='και τι με αυτό άμα το πάμε έτσι και εγω που είμαι ηλεκτρολογός εγκαταστάτης θα έπρεπε να ξέρω να κάνω φύλο και φτερό ενα Η/Υ ? Δεν καταλαβαίνω αυτη την νοοτροπία :( τέσπα και εγώ κάποτε δεν ήξερα τίποτα απο Η/Υ και μετα απο πολύ διάβασμα και δουλειά έμαθα να δουλεύω κάπως σε αυτα,τι και αν εχω περάσει απο συστήματα file-web-=servers,clusters,unix χαζοκουτια τερματικα κλπ και τώρα ξεστραβώνομαι στα cisco μηχανακια :?

Εσύ ρε φίλε έμαθες δηλαδή να φτιάχνεις ένα κωλοπισάκι και έγινες υπερ-τεχνικος χαχα αν κρίνω απο τα λόγια σου μάλλον είσαι μικρός και σε προσπερνώ!

΅Εδώ δεν ήρθαμε να κράξουμε κανέναν αλλά να βοηθήσουμε είτε άμεσα είτε έμμεσα αυτα γα σήμερα.

Ρε plato είσαι μακρυα απο την κυψέλη αλλα άμα κεράσεις καφέ έρχομαι :)[/quote']

Δεν απάντησα καθόλου στο παραπάνω.Ούτε κι εσύ έπρεπε να μπεις στον κόπο.Τόσα ξέρουν τόσα λένε.Ευχαριστώ για την πρόταση

Δημοσ.

loipon

egw doulepsa san texnikos se mia etairia.

kapoia stigmh mou lene loipon.

tha pas sto kentro tou hrakleiou twn xaniwn kai sthn xersonisso na ftiaxeis 3 pcakia

(gia na thmisw h periodos me ta mhxanakia ths eforias pou eprepe na ektypwnoun hlektronikh ypografh...) anyway

8 wres ston dromo me ktel pou plirwna egw gia na kanw to exis...

na valw mia rs232 card...na kanw install enan ektypwth...kai na rithmisw to singular na kanei thn swsth ektypwsh...

thelw na xerw eseis posa tha pernate...egw den tha pw posa pira mexri aurio.

Δημοσ.
Θα συμφωνούσα κι εγώ μαζί σου, μα για όνομα του Θεού τόσο εύκολα πια έχουν γίνει τα πτυχία? Το κάνεις και θέμα και καλά κάνεις βέβαια γιατί 70 euro είναι πολλά γι αυτή τη δουλειά, όμως πιστεύω πως για το αντικείμενο που σπουδάζεις θα έπρεπε αυτό να το είχες σαν ευχαρίστηση και όχι να ψαχνόσουν σε μαγαζιά. Τα μαγαζιά αυτό ψάχνουν κάποιους άσχετους και πίστεψέ με βρίσκουν αρκετούς εσύ σαν ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΕΜΠ που θα βγείς έξω όταν σου δώσουν το πτυχίο σου θα καταδέχεσαι τα μηχανήματά σου να σου τα φτιάχνουν άλλοι? Με συγχωρείς για το ύφος μου όμως είναι αδικαιολόγητος αν ήμουν στη θέση σου θα καθόμουν κάτω όπως και το έχω κάνει βέβαια και θα το ξεζούμιζα δεν είναι δα και τίποτα το τρομερό λίγη προσοχή θέλει και υπομονή ε ανοιξε και το manual λιγο αν κολλησεις κάπου. Λογική τέλος τιμή γα μένα γι αυτή τη δουλειά είναι τα 30ευρώ.

Αφού δεν ξέρετε το αντικείμενο της επιστήμης μου γιατί εκτίθεστε?

Δημοσ.

Kala otan paei spiti sou, alla prwta den prepei na kserei oti tha plirwsei estw kai gia na to deis? exei den exei i xreiazetai den xreiazetai kati???

Yparxoun kai eksereseis fysika, enweitai ayto, den einai oloi oi texnikoi apatewnes, opws oute oloi oi alvanoi kleftes. Oute oloi oi mpatsoi gourounia ;-) , alla otan yparxei mia tasi apo tous perisoterous na prwspathoun na ekmetaleytoun ayton pou den kserei, otan stous 100 oi 10, estw oi 20, akoma kai oi 30 na einai einai epagelmaties me tous ypoloipous 70 na koitane na se fane, epidei asxolountai apla me ypologistes, dystyxws exei vgei to onoma sto epagelma ayto...

Kai ksanalew, yparxoun kai epagelmaties aristoi, opws kai se kathe xwro, alla tous pernei i mpala...

Otan sou kanoun pragmata opws ayto pou eipa kai prin...

ena mixanima xreiazotan MONO check disk kai legane oti den ginetai xwris format, kai fisika to backup extra... oi periswteroi lene thelei format ston asxeto, to xavei, tou ta tsepwnoun,to pc tou leitourgei aspwga. isws i diadikasia aksize ta 70 eyro, alla den itan i swsti diadikasia...

...meta ti theleis na kanoun oi alloi? Kai min peite den to kanoun oloi, nai, DEN to kanoun oloi, alla sto telos mazi me tous apatewnes pairnei i mpala kai tous epagelmaties...

Posoi apo edw pou kserete kapoia pragmata gia ypologiste den exete synantisei kapoion aytoapokaloumeno texniko pou kserei pio liga pragmata apo esas? Egw tous ypologistes tous agapaw, einai to hobby mou. Otan o allos apla etyxe kai egine texnikos, oxi epidei eixe tin trela kai to mikrovio, alla epidei tou eipan oti exei polla lefta i epidei exei to ena kai to allo, e den prokeite na ginei pote kalos, ektws apo ekseraiseis...

sorry gia to megethos...

Δημοσ.
plato ελα να στο φτιαξω εγω τζαμπα αμα κερνας καφεδακι!

Ευχαριστώ ρε φίλε.Δεν είναι το να την βγάλω στο τζάμπα.Βασικά να μάθω θέλω.Στο μαγαζί πήγα και ρώτησα από περιέργεια και μόνο.Θεώρησα την τιμή υπερβολική και το είπα.Ξαφνικά μπαίνω σήμερα και βλέπω ότι έχει γίνει η σφαγή του Δράμαλη.'Εχω δεχτεί προσωπικούς χαρακτηρισμούς,άσχετες απαντήσεις σε πράγματα που είπα κτλ.Δεν άρχισα το θεματάκι ούτε για να βρίσω κανένα ούτε για να ζητιανέψω από κανένα (δεν αναφέρομαι σε όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, σας ευχαριστώ όλους εσάς).Χαλάστηκα πολύ με την όλη φάση.Με πολύ προσπάθεια δεν απάντησα σε ορισμένα προκλητικότατα μηνύματα.Ευχαριστώ και πάλι φίλε!

Δημοσ.

Otan sou kanoun pragmata opws ayto pou eipa kai prin...

...meta ti theleis na kanoun oi alloi? Kai min peite den to kanoun oloi' date=' nai, DEN to kanoun oloi, alla sto telos mazi me tous apatewnes pairnei i mpala kai tous epagelmaties...

[/quote']

Αυτο που είπες πριν ήταν οτι σου κάνουν Scan disk & defrag για να περάσει η ωρα, απλα δεν εμφανίζεται τωρα που κάνω quote..

Λοιπον θα σου πω ακριβως γιατί γίνεται αυτό. Ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει, ούτε και γω το κατάλαβα μέχρι που έτυχε στη δουλειά που είμαι να βοηθάω στο τμήμα μηχανογράφισης (κανονικά για E-commerce είμαι υπευθυνος αλλα "καντα ολα μου ειπαν" μετα απο 5 μήνες οπότε αναγκαστικά βοηθάω).

Πας εκεί για μια εργασία που όπως ειπα και πιο πάνω η κάθε τυχαία & κάθε τυχαίος που νομίζει οτι το PC είναι μίξερ έχει κάνει κατι λάθος και πρεπει να το διορθωσεις.

Αν της γκομενας στη γραμματεία αρχισεις και της λες περι ΙΡ conflict κλπ, θα σε κοιτάζει με μισο μάτι, σε στυλ ΡΟΦΟΣ (το ψαρακι ντε). Γιατι η κίνηση που θα κάνεις εσυ να αλλάξεις την ΙΡ από 10.0.2.100 σε 10.0.2.101 θα σου πάρει 10 δευτερόλεπτα, και δεν θα εκτιμηθει. Ή το να την βάλεις προσωρινά με auto DHCP μεχρι να δεις πιο ειναι το ριμάδι το PC που της παίρνει την ΙΡ. Που προφανώς είναι κάποιος άλλος "εξυπνος" που προσπαθεί να αλλάξει ΙΡ μπας και βγει internet (γιατι ορισμένες μονο ΙΡ βγαινουν).

Ετσι λοιπόν αναγκάζεσαι να κάνεις τεχνάσματα ώστε να εκτιμηθεί η δουλειά σου. Γιατι η γραμματέας οταν τη ρωτήσει ο προυστάμενος της θα πει "ελα μωρε, 10 δευτερολεπτα δουλειά ηταν, της πλάκας...". Δεν θα κάτσει να του πει την ιστορία της ζωής της, γιατι προφανως 1) δεν την ξέρει, και 2) δεν την νοιάζει!!

Οπότε της λες να παει να κάνει ενα τσιγαράκι, βάζεις ενα scan disk & ενα spyware removal να περάσει κανα 15λεπτο, και μετά αυτη θα πει "πω πω το παιδί πραγματικά προσπάθησε να βοηθήσει, μπράβο του"...

Οποιος δεν με πιστεύει τοτε δεν εχει δουλέψει σε τμημα μηχανογράφισης με ΑΣΧΕΤΟ προσωπικό.

Στον prive τομέα τωρα, εμείς οι ελληνες ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ. Γουστάρουμε να μας το ΛΕΝΕ οταν ειναι να πληρώσουμε, γιατι νοιώθουμε καλύτερα.

Παράδειγμα: Σε καλεί στο σπιτι του ο Χ, και ανακαλύπτεις οτι ο λογος που δεν εμπαινε ιντερνετ ηταν οτι το φυς δεν εκανε καλή επαφη...

Ετσι και κανεις το ΛΑΘΟΣ να του πεις "εφταιγε το φυς" και να του ζητήσεις τα πχ. 20€ η 30€ (μινιμουμ χρέωση που μπηκες στον κόπο να κουβαληθείς) θα σε πει κλεφτη, απατεώνα, θα βγάλει βρώμα σε όλους τους γνωστούς του και δεν θα τον ξαναδείς.

Αν παρεπημπτοντως κάνεις την πάπια και κανεις και ενα virus check κλπ, και κάτσεις ενα μισάωρο, τα 20/30€ θα στα δώσει με ευχαρίστηση και θα σου πει και μπράβο!!!!

Γιατι όπως και να το κάνουμε, αν του πεις οτι εφταιγε το φυς, ειναι σα να του λες "πληρωσέ με 30€ επειδή σου έδειξα ότι είσαι παντελώς άσχετος". Και ο έλληνας δεν γουστάρει να τον λένε άσχετο. Ο έλληνας ειναι ΠΑΝΤΑ ειδήμονας!!! (Και ΠΑΝΤΑ κάνει καλύτερες επιλογές στην 11 όταν κάθεται κερκίδα!'Αλλη φάση αυτή!)

Το θέμα έχει ξεφύγει από τον αρχικό σκοπό αλλα με ευκαιρία σχολίασα και λίγο πως έχει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Δεν μ'αρεσουν οι τυποι που χρεώνουν 2 ωρες και δουλεύουν 10λεπτα, αυτοί είναι που χαλάνε την πιάτσα. Όπως ο ταξιτζής που σε πάει πάνω κάτω τη Συγγρού για να σε χρεώσει διπλά όταν δεν είσαι απο Αθήνα.

Αλλα δεν μ'αρεσει και να θεωρούν οτι δεν αξίζω την ελάχιστη χρέωση, επειδή δεν μπορεί κανεις να εκτιμήσει (ως μη ειδήμονας) ότι εγώ για να κάτσω να βρω γιατί τρώει restart το ριμάδι στη μέση του πουθενά (κλασικη περίπτωση RAM ή τροφοδοτικού) έχω αφιερώσει ΠΑΡΑ πολλές ώρες στο ιντερνετ (+ κόστος ΕΠΑΚ/DSL & περιοδικά & βιβλία κλπ), την ίδια στιγμή που αυτός έτρωγε σουβλάκια με τους φίλους του...

Δημοσ.
Άσχετο: τι ειναι το mosfet?
Δε πιστεύω να είσαι κι εσύ φοιτητής μηχανολόγίας του ΕΜΠ?

Κακία Sorry!!

Αφού δεν ξέρετε το αντικείμενο της επιστήμης μου γιατί εκτίθεστε?

Φίλε plato δεν έχω κάτι μαζί σου για όνομα του Θεού! Με συγχωρείς αν εκτροχιάστηκα σε κάποιο σημείο και σου ζητώ συγνώμη αν σε ενόχλησε το ύφος μου, δεν είχα κανένα σκοπό να θίξω τη προσωπικότητά σου όπως και κανενός εδώ μέσα. Το αντικείμενο της επιστήμης σου το γνωρίζω από πρώτο χέρι μάλιστα, Ηλεκτρονικός Μηχανικός γράφει το πτυχίο μου. Δεν είμαι κανένα πιτσιρίκι 10 χρόνια δουλεύω σε αυτά τα αντικείμενα και στα 10 αυτά χρόνια έχω βρεί πολλους πληροφορικάριους, μηχανικούς με μεταπτυχιακά και super πτυχία από Αγγλία και άλλες χώρες αλλά και από Ελλάδα που δεν γνωρίζουν πια είναι η κάρτα δικτύου και πια η μνημη. Μου λένε ότι δεν έχουν σπουδάσει αυτό το αντικείμενο και ξέρουν τα χίλια καλούδια τα οποία δεν κρύβω ότι ψάρωσα όταν τα άκουγα, με έκπληξη όμως διαπίστωνα ότι όπου χρειαζόταν να αποδείξουν τις γνώσεις τους σε ανάλογο αντικείμενο γινόταν πάλι ρεζίλι. Είχε έρθει ένας φοιτητής από το ΕΜΠ για πρακτική στη δουλειά μο το καλοκαίρι και τον είχα δίπλα μου όταν του είπα άλλαξε μου 1 τροφοδοτικό στο μηχάνημα αυτό έκανε μισή ώρα να το κάνει και στο τέλος δεν είχε συνδέσει τα καλώδια. Φυσικά το μηχάνημα το έκανε μόνος του να δουλευει αφού του ξεκόλλησα απλά λίγο το μυαλό του και το έβαλε να δουλέψει. Κακά τα ψέματα μόνος σου μαθαίνεις τα περισσότερα και με τη βοήθεια, κάποιες φορές όταν κολλήσεις, κάποιου που ξέρει, τα βιβλία σου δίνουν μόνο το ερέθισμα και ειδικά σε αυτές τις δουλειές. Μακάρι να ήμουν Αθήνα και να σε έπαιρνα να καθόμασταν μαζί να το φτιάξουμε το μηχανηματάκι (πρόσεξε όμως εσυ θα το έφτιαχνες εγώ απλά θα σε πρόσεχα και θα σε διόρθωνα αν χρειαζόταν) φυσικά και χωρίς χρήματα έτσι.

Φιλικά πάντα

Νίκος

Δημοσ.
Δε πιστεύω να είσαι κι εσύ φοιτητής μηχανολόγίας του ΕΜΠ?

Κακία Sorry!!

Ένα ΙΕΚ μαγειρικής έχω τελειώσει.

Είχε έρθει ένας φοιτητής από το ΕΜΠ για πρακτική στη δουλειά μο το καλοκαίρι και τον είχα δίπλα μου όταν του είπα άλλαξε μου 1 τροφοδοτικό στο μηχάνημα αυτό έκανε μισή ώρα να το κάνει και στο τέλος δεν είχε συνδέσει τα καλώδια.

Μήπως δεν είχε περάσει το ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ Ι και ΙΙ?

Οι φοιτητές του ΕΜΠ δεν ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ και ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ πρακτική.

Αν φοιτητής του ΕΜΠ ήρθε ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για πρακτική να ενώνει τροφοδοτικά' date=' τότε καλό φρούτο ήταν.

Επίσης αν το πτυχιο σου γράφει Ηλεκτρονικός [b']Μηχανικός[/b] και βιδώνεις βίδες, έχεις πρόβλημα. Θα ήσουν πολύ πιο χρήσιμος αν έκανες αυτά που προορίζεται να κάνει ένας Ηλεκτρονικός Μηχανικός και οχι βιδο-ξεβιδολογία που την κάνει και το ανηψάκι μου.

Επίσης, να διορθώσω μερικές ανακρίβειες. (νομίζω το ειπε ο madsc, βαριέμαι να τρέχω πίσω τώρα). Ο επαγγελματίας στην τιμή των 70 euro, έχει 19% ΦΠΑ ο οποιος όμως ΕΚΠΙΠΤΕΙ. Δεν τα παίρνει όπως ειναι, και τα δίνει στην εφορία. Και δευτερον, ο φόρος ειναι επι των ΚΑΘΑΡΩΝ εσόδων και οχι επι των 70 euro. Αν πληρώνει 35% φόρο , τότε έχει καθαρά κέρδη άν των 20.000 euro, οποτε δεν ειναι ακριβώς για λύπηση , ούτε πεινάνε τα παιδάκια του. Καλά κάνει και τα βγάζει , καλά κάνει και υπερτιμολογεί - ελευθερη αγορά ειναι - αλλά οχι να τον δικαιολογούμε κιόλας.

Υ.Γ Όταν ο ΟΤΕ πούλαγε χρυσάφι τις υπηρεσίες του δεν είχε δικαιολογία. Θα έρθει και η μέρα, που θα ακούς 70 euro για να σου συνδέσουν 5 καλώδια και θα σε πιάνουν τα γέλια (όπως κάνουμε τώρα με τις προσφορές του ΟΤΕ για ΕΠΑΚ)

Δημοσ.
Ευχαριστώ ρε φίλε.Δεν είναι το να την βγάλω στο τζάμπα.Βασικά να μάθω θέλω.Στο μαγαζί πήγα και ρώτησα από περιέργεια και μόνο.Θεώρησα την τιμή υπερβολική και το είπα.

Το θέμα δεν είναι αν ήθελες να την βγάλεις τσάμπα ή όχι. Και φυσικά δεν τα έχω μαζί σου. Ήταν απλά η αφορμή να ξεκινήσει μία συζήτηση.

Ξαφνικά μπαίνω σήμερα και βλέπω ότι έχει γίνει η σφαγή του Δράμαλη.

Μία συζήτηση δεν είναι σφαγή. Είναι ανταλλαγή απόψεων.

'Εχω δεχτεί προσωπικούς χαρακτηρισμούς,άσχετες απαντήσεις σε πράγματα που είπα κτλ.Δεν άρχισα το θεματάκι ούτε για να βρίσω κανένα ούτε για να ζητιανέψω από κανένα (δεν αναφέρομαι σε όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, σας ευχαριστώ όλους εσάς).Χαλάστηκα πολύ με την όλη φάση.Με πολύ προσπάθεια δεν απάντησα σε ορισμένα προκλητικότατα μηνύματα.Ευχαριστώ και πάλι φίλε!

Λυπάμαι για τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Μάθε να μην δίνεις σημασία, το μέλλον σου επιφυλλάσει περισσότερα.

Για οποιαδήποτε βοήθεια, ξέρεις ότι υπάρχουν πολλοί εδώ. Ακόμα και εγώ.

Highlander

Δημοσ.

Τότε δικαιολογείσαι, λοιπόν θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ, το MOSFET είναι ένας ενισχυτής όπως τo τρανζίστορ η διαφορά τους είναι ότι Το τρανζίστορ είναι στοιχείο τάσης ενώ το MOSFET είναι στοιχείο ρεύµατος περισσότερα αν θέλεις μπορείς να πάρεις από εδώ: http://www.csd.uoc.gr/~hy422/pdf/enothta2.pdf

Μήπως δεν είχε περάσει το ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ Ι και ΙΙ?

Αν φοιτητής του ΕΜΠ ήρθε ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για πρακτική να ενώνει τροφοδοτικά' date=' τότε καλό φρούτο ήταν. [/quote']

Γιατί επειδή ήθελε να μάθει 5 πράγματα παραπάνω και ΄να έχει ένα αξιόλογ χαρτί ακόμα στο βιογραφικό του?

Επίσης αν το πτυχιο σου γράφει Ηλεκτρονικός Μηχανικός και βιδώνεις βίδες' date=' έχεις πρόβλημα. Θα ήσουν πολύ πιο χρήσιμος αν έκανες αυτά που προορίζεται να κάνει ένας Ηλεκτρονικός [b']Μηχανικός[/b] και οχι βιδο-ξεβιδολογία που την κάνει και το ανηψάκι μου.

Φυσικά και δεν είναι αυτό το επάγγελμά μου, το κάνω όμως γιατί δε θέλω να δίνω 70 ευρώ για να το κάνω, όπως κάνω και άλλα πράγματα. Για το βάθος των γνώσεων που έχει το ανηψάκι σου επέτρεψε με να αμφιβάλω.
Δημοσ.
Αυτο που είπες πριν ήταν οτι σου κάνουν Scan disk & defrag για να περάσει η ωρα, απλα δεν εμφανίζεται τωρα που κάνω quote..

File Polaki, den lew ayto... itan ena paradigma, ti kanane stin mitera enws kolitou... To provlima pou eixe to PC tis itan ena bad sector kapou sto C:\, panw se kapoio arxeio, kai ta XP den ksekinousan, kai lithike me ena aplo chkdsk, se XP oxi scandisk se 98 me klp klp. I mitera tou paidiou eixe OLI tin douleia tis sto PC mesa, o gios tis eleipe, kai etsi apofasise na to paei ston texniko tis etairias pou douleye, opou kai tha plirwne ligotera logo tis symvasis apo tin etairia... Anyway, meta apo dyo meres tin piran til kai tis eipan oti thelei Format kai oti anagastika tha xasei ta panta, pairnei ton gio tis til, kai tis leei na tous pei na min kanoun tipota, tha to ftiaksei aytos... Molis tous to eipe, trelathikane, ti kserei o gios sou, edw exoume tosa ptyxeia, klp klp... To provlima opws eipa kai pio panw itan ena Bad sector, treksame ena check disk kai telos... OLA komple...

pou thelw na kataliksw... Profanws oi Kyrioi aytoi me ta ptyxia, variwntousan na psaksoun to provlima, i na kanoun otidipote... akoma kai ta arxeia variwntousan na antigrapsoun se enan allo disko, ta Win den ksekinousasn, den xalase o diskos... Apla na ton vazane se ena allo mixanima. Otan akouw oti "dystixws den mporoume na swsoume ta arxeia sas" trelenomai... ta arxeia den sozwntai MONO an exei katastrafei o diskos olosxerws!!!

Kai gia na pw kai ena tragiko gia tin asxetosini merikwn, enas gnwstos, ypeythinos se kapoio katastima plaisiou twra, prin apo dyo xronia peripou, epathe kati paromio, kai oi synadelfoi tou DEN tou eswsan tipota, ta exases tou eipan, kai tou ekanan format!!! OUTE gia ton synadelfo tous, o opoios gia mena tha eprepe na kserei pws na lisei to provlima MONOS tou...

Gia ayta ta tragika milaw....

Δημοσ.

Αν φοιτητής του ΕΜΠ ήρθε ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για πρακτική να ενώνει τροφοδοτικά' date=' τότε καλό φρούτο ήταν.

[/quote']

kaneis ena lathos.gia na pareis ptyxio apo to EMP prepei YPOXREWTIKA na kaneis praktiki askisi 1,5 mina se kapoia etaireia(idiotiki i dimosia)

sori gia to off topic

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...