Προς το περιεχόμενο

70 ευρώπουλα για σύνδεση Η/Υ.!!

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ ioneyez Mάλλον δεν κατάλαβες καλά. Δεν είπε κανείς οτί δεν είναι σωστό και ασφαλέστερο να κάνει την δουλειά κάποιος επαγγελματίας. Το ποσό είναι το πρόβλημα και το θέμα συζήτησης. Τώρα αν εσύ νομίζεις οτί για 1 ώρα(το πολύ-πολύ) δουλειάς μια αμοιβή της τάξεως των 70(ή ακόμα ακόμα των 40€ με την αποφορολόγηση) είναι λογικό ποσόν, τι να πώ, μάλλον το επώνυμο σου πρέπει να αρχίζει από Βαρδινο- και να τελειώνει σε -γιάννης. Και πραγματικά θα ήθελα να μου αναφέρει κάποιος αν μπορεί, ένα επάγγελμα με ανάλογη αμοιβή(και μην αναφέρει κανείς τους γιατρούς, γιατί άλλο η υγεία η δική μας και άλλη η υγεία του pc :-) )

Φιλικά

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μ@λ@κία είναι που έψαξε τις καλύτερες τιμές και ψώνισε στην χαμηλότερη τιμή; Έπρεπε να πάει σε ένα "πολυκατάστημα" πληροφορικής' date=' να τα πάρει όλα πιο ακριβά από ό,τι θα τα έβρισκε αλλού για να έχει τσάμπα συναρμολόγηση! Ήμαρτον...

Το ένα είναι μλκια και τα 70€ δεν είναι νταβατζιλίκι έτσι; Μακάρι να τα είχανε όλοι τα 70 να τα δώσουνε για να είναι ευχαριστημένοι και οι μεν και οι δε, δεν μπορεί όμως να ζητάει κάποιος τόσα χρήματα για την συγκεκριμένη εργασία, και να προσπαθεί να δικαιολογήσει προβάλλοντας ως επιχείρημα τα χρήματα που παίρνουν οι ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, γιατροί, κλπ, κλπ.

Και η σύγκριση των προαναφερθέντων επαγγελμάτων και βαθμού δυσκολίας μεταξύ τους, είναι τουλάχιστον ατυχής.

Φιλικά[/quote']

Kala re file signomi diladi tha mas trelaneis esi. Apo tin mia paraponietai oti einai megalo to kostos sinarmologisis kai apo tin alli thelei na kanei oikonomia gia pernei apo diaforetika katastimata ta andalaktika XERONTAS oti den einai se thesi na to sinarmologisei monos tou???

E den ginetai kai h pita sosti kai o skilos xortatos! H lisi einai mia psaxneis na breis sigritika poio magazi exei tis xamiloteres times gia to arthrisma ton exartimaton kai to agorazeis apo ekei an bebaia prota matheis oti einai dorean h sinarmologisi. Eipame na kanoume oikonomia, na min mas kleboun h texnikoi, alla na min eimaste kai giftoi! Stin teliki analisi, as paei na ton agorasei ton pc tou apo ton filo ton Highlander :)

Δημοσ.
Βρες ένα φιλαράκι από το πανεπιστήμιο τότε γιατί τα μαγαζιά (σε ένα από τα οποία δούλευα κάποτε) αναλαμβάνουν και την ευθύνη για τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος όχι μόνο για την καλωδιοδουλειά. Γιατί πες ότι στα συνδέουν και πας να το ανοίξεις και δεν κάνει μία... Τι θα κάνεις τότε; Πάλι πίσω στο μαγαζί και εκεί είναι που πάνε τα 70 ευρώπουλα. Όποιος νομίζει ότι είναι τόσο απλή δουλειά να συναρμολογήσεις ένα υπολογιστή προφανώς ή του έχει κάτσει ή δεν έχει συναρμολογήσει αρκετούς ή του τον έχει συναρμολογήσει άλλος. Γι' αυτό κι εγώ μαζί με τη loukiamaria2568. Όσο για την οικοδομή μη συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Άμα ο οικοδόμος ήξερε από υπολογιστές νομίζεις θα καθόταν στην οικοδομή;

Να πληρώσω δηλαδή 70 ευρώ όπως στην δική μου περίπτωση να μου κάψουν την μία από τις δύο μνήμες να μήν μπορώ εγώ μετά να περάσω windows.Να με κατηγορούν ότι δεν ξέρω να περάσω windows και να κρατάνε το μηχάνημα 2 εβδομάδες για μία αλλαγή μνήμης; Αυτά είναι τα 70 ευρώ; Αυτός είναι ο έλεγχος του μηχανήματος; Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Δημοσ.

Εχω ρωτησει στα Multirama για αναβαθμιση ,αγοραζοντας αποκει τα <κομματια> και ηθελαν ΚΑΙ 35 ευρω για την συναρμολογηση (μονο),τα υπολοιπα θα τα εκανα μονος.....Δηλ δεν φτανει που ειναι σχεδον οι πιο ακριβοι ζητανε κι εξτρα για το <δεσιμο>

Τελος παντων,καλο θα ηταν εσεις Αθηναιοι να βοηθησετε το παιδι ,οποιος μπορει,και ξερω οτι εχουν προσφερθει πολλοι και μπραβο σας!!!

Δημοσ.
Kala re file signomi diladi tha mas trelaneis esi. Apo tin mia paraponietai oti einai megalo to kostos sinarmologisis kai apo tin alli thelei na kanei oikonomia gia pernei apo diaforetika katastimata ta andalaktika XERONTAS oti den einai se thesi na to sinarmologisei monos tou???

E den ginetai kai h pita sosti kai o skilos xortatos! H lisi einai mia psaxneis na breis sigritika poio magazi exei tis xamiloteres times gia to arthrisma ton exartimaton kai to agorazeis apo ekei an bebaia prota matheis oti einai dorean h sinarmologisi. Eipame na kanoume oikonomia' date=' na min mas kleboun h texnikoi, alla na min eimaste kai giftoi! Stin teliki analisi, as paei na ton agorasei ton pc tou apo ton filo ton Highlander :)[/quote']

To οτί δεν ξέρει να το συναρμολογήσει μόνος του δεν σημαίνει αυτόματα οτί πρέπει να δώσει και 70€ σε τεχνικό. Βασικά ξέρεις κι εσύ οτί πέρα από τους σωστούς επαγγελματίες(όπως ο Dankan MacLoud(Highlander) καλή ώρα) ψάχνουν να κάνουν αρπαχτή από παιδιά σαν τον φίλο που δεν ξέρουν. Εσύ πιστεύεις δηλαδή πως αν ήξεραν όλοι σαν εσένα ή εμένα και πολλούς άλλους εδώ μέσα, τα "μαγαζιά" αυτά θα πετσόκοβαν τον κόσμο όπως τώρα; Όχι βέβαια.

Γνώμη μου είναι πως η καλύτερη λύση είναι να απευθύνεται κάποιος σε επαγγελματίες αλλά όντως επαγγελματίες. Όχι του τύπου "εσύ είσαι άσχετος και επειδή δεν ξέρεις θα σου αδείασω το πορτοφόλι". Μια τιμή 30.€ πιστεύω πως είναι μια πολυ λογική τιμή και θα ήθελα να ακούσω την γνώμη του Highlander γι αυτό.

Πάντως κι εγώ στον Highlander θα πάω την επόμενη φορά! :-)

Δημοσ.
To οτί δεν ξέρει να το συναρμολογήσει μόνος του δεν σημαίνει αυτόματα οτί πρέπει να δώσει και 70? σε τεχνικό. Βασικά ξέρεις κι εσύ οτί πέρα από τους σωστούς επαγγελματίες(όπως ο Dankan MacLoud(Highlander) καλή ώρα) ψάχνουν να κάνουν αρπαχτή από παιδιά σαν τον φίλο που δεν ξέρουν. Εσύ πιστεύεις δηλαδή πως αν ήξεραν όλοι σαν εσένα ή εμένα και πολλούς άλλους εδώ μέσα, τα "μαγαζιά" αυτά θα πετσόκοβαν τον κόσμο όπως τώρα; Όχι βέβαια.

Δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχουν "κοράκια" στη δουλειά μας.

Δυστυχώς υπάρχουν και έχω την εντύπωση ότι κερδίζουν περισσότερα από εμένα.

Αυτό είναι ένα παράπονο της γυναίκας μου... :wink: :wink:

Γνώμη μου είναι πως η καλύτερη λύση είναι να απευθύνεται κάποιος σε επαγγελματίες αλλά όντως επαγγελματίες. Όχι του τύπου "εσύ είσαι άσχετος και επειδή δεν ξέρεις θα σου αδείασω το πορτοφόλι". Μια τιμή 30.? πιστεύω πως είναι μια πολυ λογική τιμή και θα ήθελα να ακούσω την γνώμη του Highlander γι αυτό.

Εγώ πριν απαντήσω διαβάζω όλα τα post. Κάνε και εσύ το ίδιο. Δεν σου απαντάω (το έχω κάνει ήδη) μόνο και μόνο για να δίνεις την δέουσα προσοχή.

Πάντως κι εγώ στον Highlander θα πάω την επόμενη φορά! :-)

Δεν είμαι εδώ για να βρω πελάτες. Δεν το θέλω εγώ.

Κανένας insomniac δεν έχει γίνει πελάτης μου, αντίθετα, πελάτες μου έχουν γίνει insomniac.

Δημοσ.

re file highlander ayto to "quote" sou kollhse h sou aresei toso poly kai to xrhsimopoieis 37 fores ana post?? (sigoura tha valeis quote kai edo)..kai na apantouses se kati paei ston demona...sou leo oti 70 euro ta vgazei me to zori 1 taksitzhs kai mou les oti o aderfos mou einai taksitzhs,leo oti thn ora pou to synarmologeis kaneis kai alla pragmata kai mou les oti den vlepeis vrazilianika..

Tora oso gia sena mpravou sou file tha se protimhsoume mhn se ksexasoume tetoios eksesios eppagelmatias pou eisai...dose mas omos to dikaioma na pisteyoume oti to megalo pososto tou kladou sou einai psilokleftes (check diafora post edomesa..)

Sto thema mas tora apla ithela na epishmano oti einai para polla ta lefta se sxesh me thn dyskolia ergasias & se sxesh me alles yphresies pou kourazete o antrhopos 4 kai 5 fores parapano gia na parei ta misa lefta...

Apla prepei na katalavoume oti to na synarmologiseis 1 kompiuter h na kaneis backup 1 sklhro disko opos eipe o allos filos den prepei na exeis ptyxio apo to MIT, einai kati toso aplo oso na paizeis lego h oso na kaneis 1 copy/paste...oso gia alles douleies,anixneysh vlavhs klpklp tote pao paso,thelei parapano psaksimo,isos gnoseis klpklp...

P.S. file highlander prin grapseis 135 diaforetika quote diavaze OLA ayta pou grafoun oi alloi...to paidi zhthse mono synarmologish xoris software...

Δημοσ.
re file highlander ayto to "quote" sou kollhse h sou aresei toso poly kai to xrhsimopoieis 37 fores ana post?? (sigoura tha valeis quote kai edo)..

Μάγος είσαι ;;; :grin: :grin: :grin:

kai na apantouses se kati paei ston demona...sou leo oti 70 euro ta vgazei me to zori 1 taksitzhs kai mou les oti o aderfos mou einai taksitzhs' date='leo oti thn ora pou to synarmologeis kaneis kai alla pragmata kai mou les oti den vlepeis vrazilianika..[/quote']

Τι δεν κατάλαβες σε αυτά ;

Tora oso gia sena mpravou sou file tha se protimhsoume mhn se ksexasoume tetoios eksesios eppagelmatias pou eisai...

Δεν θέλω να με προτιμήσετε. Δεν το έχεις καταλάβει αυτό;

dose mas omos to dikaioma na pisteyoume oti to megalo pososto tou kladou sou einai psilokleftes (check diafora post edomesa..)

Το είπα στο προηγούμενο post.

Sto thema mas tora apla ithela na epishmano oti einai para polla ta lefta se sxesh me thn dyskolia ergasias & se sxesh me alles yphresies pou kourazete o antrhopos 4 kai 5 fores parapano gia na parei ta misa lefta...

Apla prepei na katalavoume oti to na synarmologiseis 1 kompiuter h na kaneis backup 1 sklhro disko opos eipe o allos filos den prepei na exeis ptyxio apo to MIT' date=' einai kati toso aplo oso na paizeis lego h oso na kaneis 1 copy/paste...oso gia alles douleies,anixneysh vlavhs klpklp tote pao paso,thelei parapano psaksimo,isos gnoseis klpklp...[/quote']

Υπάρχουν πάρα πολλά κωλομάγαζα, οπότε ο καθένας διαλέγει αυτό με τον φοιτητή και τα 3 euro την ώρα, το άλλο που θέλει με την πώληση 35 euro για συναρμολόγηση ή το άλλο που θέλει 60 euro για εγκατάσταση Windows.

Διαλέγεις και παίρνεις. Ή κάθεσαι και το κάνεις μόνος σου.

P.S. file highlander prin grapseis 135 diaforetika quote diavaze OLA ayta pou grafoun oi alloi...to paidi zhthse mono synarmologish xoris software...

Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ το πρώτο μου post και πες μου τι δεν κατάλαβες.

Υ.Γ. I love Quotes

Δημοσ.

file Highlander, kat'arxin les pio panw oti den les stous pelates sou oti i episkepsi mono kai mono gia na deis ti exei oti tin plirwnoun gia na min tous xaseis... Ayto esena san epagelmatias sou fainetai swsto... Ela stin alli meria, pare ton ydrayliko tilefono, kai otan erthei, na sou pei: File tha erthw ayrio na sou to ftiaksw, tha kostisei 70 eyra, kai dwse kai alla 40 gia twra... TI THA EKANES????????

Einai APATI, mi enimerwsi tou timologiou - kostologiou, pou APAGOREYETAI apo to elliniko syntagma... Ypoxreountai OLOI na parexoun analitika Kai ek twn prwterwn tis times opoiasdipote parwxis ypiresias i proiontws... oxi na tou to lene meta, gia mpas kai alazw gnwmi an to eixan pei...

Exw adiko edw?

Kai to allo, epidei oloi xrewnoun 70 eyro, simenei oti einai swsto? kai ton kafe ton xrewnoun stin Glyfada 4.50 eyra, na pa na gam...oun, tha paw eksarxia na ton piw me 2.50 stin eyrwpi den exei panw apo 2.50...

ayto pou thelw na pw, einai oti, nai men oloi toso to exoun, alla den symainei oti einai liga...

Einai PARA polla an analogisteis tin wra pou kanoun, otan o mesos ypalilos pairnei 3,90 eyro tin wra...

Magia tou pou vrike tis pio ftines times, kai to pire, kai tin synarmologisi tin kanei allou, monos tou i me voithia i opws alliws thelei... prepei na ta skasei epidei den kserei na synarmologei?

Kai telos, kai i timi (ta 70 eyra) kala na itan gia aftin tin ergasia, pios den tin exei patisei apo texniko??? egw proswpika tin patisa otan ton pira kai etrexa ena mina meta kai allon ena xwris PC, 2 vdomades meta tin agora, kai an arxisei i lista den tha teleiwnei... An theleis sou kanw lista me apates, ena mixanima xreiazotan MONO check disk kai legane oti den ginetai xwris format, kai fisika to backup extra... oi periswteroi lene thelei format ston asxeto, to xavei, tou ta tsepwnoun,to pc tou leitourgei aspwga. isws i diadikasia aksize ta 70 eyro, alla den itan i swsti diadikasia...

Gia to agwrastiko koino exete xasei tin aksiopoistia sas, den milaw proswpika, alla san synolo, den thewreiste oi plewn aksoiopistoi epagelmaties.

file plato, an theleis mpainw kai egw stin lista gia voitheia, epidei porwnomai kiolas na synarmologw... tis kopelas mou to PC to pirame apo e-shop, kai tous eipa na min to synarmologisoun (dwrean) gia na to ftiaksw egw...

An thewrei kapoios oti exw kapou lathos, i apantisi tou einai eyprosdekti...

Δημοσ.
Και εγώ είμαι υπέρ αρκεί να στο γνωστοποιήσουν από την αρχή. Αν εσύ κοστολογήσεις μια βλάβη 100 ? και κάποιος άλλος την φτιάξει με 40?, εγώ που σε κάλεσα γιατί να πληρώσω την άσκοπη επίσκεψη? Επειδή εσύ ζητάς 100? πρέπει να στα δώσω? και επειδή ήρθες να με κοροϊδέψεις να σε πληρώσω και από πανω?Αυτα είναι τα τρικ των εταιριών εξυπηρέτησης πολυκατοικιών... Πίστεψε με πως αν γνωστοποιούσες από την αρχή το κόστος άσκοπης μετάβασης θα έχανες ένα ποσοστό πελατών....
Δεν είπαμε κι έτσι, όχι και 100? πιστεύω πως 20? είναι η σωστή τιμή. Φυσικά αν διαπιστώσεις βλάβη του αφήνεις τα 20? και πας στο κοστολόγιο της βλάβης. Εγώ που το γνωστοποιώ οι απώλειες είναι ελάχιστες και αυτές οι λίγες είναι γιατί τους έχουν καλομάθει κάποιοι οι οποίοι δεν τους κάνουν δουλειά και όταν τους κάνουν στο τέλος τους παίρνουν τα 10πλάσια οπότε πάλι έρχονται σε μένα. Για πιο λόγο να χάσω το χρόνο μου (εντάξει για ένα πελάτη που σου έχει αφήσει...) αν ζητήσεις σε έναν απ' όλους αυτούς που θέλουν το τσάμπα να ρθούν και να κάνουν μια δική σου δουλειά θα ρθούν τσάμπα? Δε νομίζω.
Δημοσ.
Να πληρώσω δηλαδή 70 ευρώ όπως στην δική μου περίπτωση να μου κάψουν την μία από τις δύο μνήμες να μήν μπορώ εγώ μετά να περάσω windows.Να με κατηγορούν ότι δεν ξέρω να περάσω windows και να κρατάνε το μηχάνημα 2 εβδομάδες για μία αλλαγή μνήμης; Αυτά είναι τα 70 ευρώ; Αυτός είναι ο έλεγχος του μηχανήματος; Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Άλλαξε μαγαζί
Εχω ρωτησει στα Multirama για αναβαθμιση ' date='αγοραζοντας αποκει τα <κομματια> και ηθελαν ΚΑΙ 35 ευρω για την συναρμολογηση (μονο),τα υπολοιπα θα τα εκανα μονος.....Δηλ δεν φτανει που ειναι σχεδον οι πιο ακριβοι ζητανε κι εξτρα για το <δεσιμο>

Τελος παντων,καλο θα ηταν εσεις Αθηναιοι να βοηθησετε το παιδι ,οποιος μπορει,και ξερω οτι εχουν προσφερθει πολλοι και μπραβο σας!!![/quote']Βρήκες τώρα κι εσύ... ότι χειρότερο είναι αυτός ο όμιλος.

Δημοσ.

Gia to agwrastiko koino exete xasei tin aksiopoistia sas' date=' den milaw proswpika, alla san synolo, den thewreiste oi plewn aksoiopistoi epagelmaties.

[/quote']

Καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι γενικεύσεις προκειμένου να ενισχύουμε τα επιχειρήματα μας. Το ίδιο μπορώ να ισχυριστώ και εγώ για όλα τα επαγγέλματα οπότε ........ Φαντάσου πως θα αισθάνεται κάποιος που συντηρεί μια οικογένεια από τη συγκεκριμένη δουλειά, διαβάζοντας αυτό.

Δημοσ.
nkapa eisai o aderfos tou highlander??h mhpos einai pleon trella ta quote?? :D

Για το πρόβλημα με τα quotes που φαίνεται ότι έχεις και σε ενοχλούν, πρέπει να ξέρεις ότι είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για συνομιλία σε forum όταν απευθύνεσαι σε συγκεκριμένα λόγια κάποιου μέλους. Είναι πολύ πιο εύκολο να διαβάζει κάποιος το μήνυμα σου και τις απόψεις σου πολύ περισσότερο όταν γράφεις ελληνικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...