Highlander Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Xero oti milao ligo mpakalistika, alla enas asxetos an dei idies times se esena kai px sto plaisio, tha protimisei to plaisio logo ''engirotitas'' kai omomasias. Δεν το κάνεις ένα poll αυτό να σου λυθεί η απορία; Στα Ελληνικά: Αν το μαγαζί της γειτονιάς σας, είχες τις ίδες τιμές παροχής & ειδών με το πλαίσιο, σε ποιόν θα πηγαίνατε ; Θα χαιρόμουν πολύ να δω τα αποτελέσματα. Den mporeis na perimeneis na erthoun oi pelates apo monoi tous. Oso gia tis extra upiresies einai pros timi sou' date=' kai ego prosopika san pelatis pragmatika tis ektimao. Pantos to fainomeno einai geniko oti stin ellada olla uperektimoundai, giauto exoume katandisei na exoume tritokosmikous misthous alla europaikes times.[/quote'] Φυσικά δεν περιμένω να έρθουν τέτοιοι πελάτες. Δεν με ενδιαφέρουν άλλωστε, το εξήγησα παραπάνω. Στο γιατρό τα δίνετε, στο συνεργείο τα δίνετε, στον ηλεκτρολόγο τα δίνετε, στον υδραυλικό τα δίνετε. Στους πληροφορικάριους γιατί δεν θέλετε να τα δίνετε ;
MixalisX Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Uparxei mia basiki giafora, metaxi tou giatrou, tou mixanikou kai tou udraulikou, einai pragmata pou einai polu diskolo na ta kaneis monos sou! Den mporo as poume na kano mia autodiagnosi, na allaxo sasman h na peraso kainourio boiler. Omos mporo na mpo sto insomnia kai na matho to problima tou pc mou kai me liges pragmatika gnoseis se 90% ton periptoseon na to liso monos mou. Einai fanero oti to thema service einai sigoura polu diskolo, alla min xenas oti enas pelatis pou tha exipiretithei kala tha xanaerthei na agorasei kai hardware. Sigoura einai perita auta na sta leo mias kai san eleutheros epagelmatias ta xereis kai monos sou. Alla kamia fora an ta akous kai apo kapoion allo then xaneis kai tipota
GeminiMAX Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Εγώ πιστεύω ότι το θέμα έχει δυο οπτικές. Αν το δεις από την πλευρά του επαγγελματία πτυχιούχου τεχνικού που πουλάει επιστήμη και δήθεν, η τιμή είναι οκ. Αν το δεις από την πλευρά του ερασιτέχνη που τα καταφέρνει το ίδιο καλά σε τόσο απλά μονταρίσματα είναι απαράδεκτα ακριβή τιμή. Εγώ πήγα να πλακωθώ με ηλεκτρολόγο επειδή ζήταγε στη φίλη μου 100 ? για μια ώρα που δήθεν έκανε να βρει μια βλάβη στον πίνακα χωρίς να βάλει υλικά. Όπου βρούνε ρε φιλαράκια... Έτσι είναι στην Αθηνά. Για μια επίσκεψη υδραυλικού στην Αθήνα δίνουμε 30-50? ενώ στην επαρχία αν σου ζητήσει 30? θα βουίξει το χωριό.... Όπου βρούνε, και το σύνηθες είναι να την πατάνε γυναίκες. Γι αυτό καλό είναι να ρωτάμε και να κάνουμε τις επιλογές μας. Ακόμα και για άσκοπη επίσκεψη έστω για εκτίμηση σου ζητάνε λεφτά... Πάντως οι πονηριές του στυλ φτιαξτο μόνος σου και άμα κωλώσεις πήγαινε με τις βίδες στο μάστορα, συνήθως πλερώνονται ακριβά....
nkapa Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 εμένα πάντως αυτό που με σόκαρε σε όλο το Topic είναι το γεγονός πως ένας φοιτητής μηχανολόγος ΕΜΠ δεν μπορεί να συνδέσει 5 καλώδια για τα ledakia του m/b. Πραγματικά ντρέπομαι για την πάρτη σου ρε φίλε.Θα συμφωνούσα κι εγώ μαζί σου, μα για όνομα του Θεού τόσο εύκολα πια έχουν γίνει τα πτυχία? Το κάνεις και θέμα και καλά κάνεις βέβαια γιατί 70 euro είναι πολλά γι αυτή τη δουλειά, όμως πιστεύω πως για το αντικείμενο που σπουδάζεις θα έπρεπε αυτό να το είχες σαν ευχαρίστηση και όχι να ψαχνόσουν σε μαγαζιά. Τα μαγαζιά αυτό ψάχνουν κάποιους άσχετους και πίστεψέ με βρίσκουν αρκετούς εσύ σαν ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΕΜΠ που θα βγείς έξω όταν σου δώσουν το πτυχίο σου θα καταδέχεσαι τα μηχανήματά σου να σου τα φτιάχνουν άλλοι? Με συγχωρείς για το ύφος μου όμως είναι αδικαιολόγητος αν ήμουν στη θέση σου θα καθόμουν κάτω όπως και το έχω κάνει βέβαια και θα το ξεζούμιζα δεν είναι δα και τίποτα το τρομερό λίγη προσοχή θέλει και υπομονή ε ανοιξε και το manual λιγο αν κολλησεις κάπου. Λογική τέλος τιμή γα μένα γι αυτή τη δουλειά είναι τα 30ευρώ.
deathlok Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 re paidia kati gia anidikeftous ergates gia doulia tis plakas kai kati tetia diavazo(kai ego eimai tis apospis oti einai efkolo) alla afou einai toso efkolo o topic starter pou ipotima kai toso tin doulia afti giati den tin kanei monos tou. efkolo gia tous allous diskolo gia afton?
MixalisX Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Deathlok o starter ekane tin m@#!@a na ta agorasei olla apo diaforetika magazia kai meta na psaxnei na ta sinarmologisei ftina. Einai axios tis miras tou kai as plirosei ta 70 tora gia na mathei. Den eixeres, den rotages?
nkapa Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Ακόμα και για άσκοπη επίσκεψη έστω για εκτίμηση σου ζητάνε λεφτά... Φυσικά και θα σου ζητήσουνε λεφτά, το χρόνο τους δε χάνουν? ξερεις πόσες φορές έχω χάσει το χρόνο μου γιατί το μηχάνημα ήθελε ένα απλό restart ή είχε γίνει κάτι γιατί η υπάλληλος από ηλιθιότητα και γράψιμο δε πρόσεξε λίγο και δεν έβαλε λίγο το μυαλό της να σκεφτεί. Να πληρώσουν να δεις που μετά θα προσέξουν 5 πράγματα πριν σε πάρουν τηλέφωνο. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ αυτή της min χρέωσης.
manowar13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 File dokimase kanto monos sou ola mpenoun stin thesh tous den yparxei periptosh na valeis kati allou kai na katastrafei pio poli tha to fxaristitheis monos sou.Prin 6-7 xronia estisa monos mou apo ena how-to apo to ram.Tote pou oi motherboard eixan ena soro jamberakia.den tha diskoleuteis...
stranger_77x Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Symfonw se ola me ton Highlander o Ellinas epitelous prepei na mathei na plirwnei to Service dld ti logiki einai afti o texnikos pou tha kathisei na elenksei na diorthwsei kai na synarmologisei kathe mixanima xrisimopoiei texnognosia pou o pelatis den exei kai telos ksodeibei kapoion xrono (para polles fores ektos orariou) pou tha mporouse na kanei kati allo...kai sto telos megalos meros twn pelatwn einai gaidouria..kanenas sebasmos pros ton texniko...egw kserw periptosi filou mou texnikou pou pantrebotan se misi wra kai ton pernei anastatwmenos pelatis pou eixe kapoio problima me ton ypologisti tou kai eixe tin apetisei na paei na tou to ftiaksei!!! an einai dynaton..ta 70 euro gia tin sygkekrimeni periptosi tou Plato einai polla 20-30 tha itan mia logiki timi..alla min ta perimenoume ola tzampa..a kai oso gia tin periptosi tou backup apo skliro se skliro pou diabasa pio prin sorry alla 40G esto ki etsi tha pernane xalara poly wra pou aftos tha mporouse na asxolite me kati allo!! Loipon as min ymaste yperbolikoi kai na min ta perimenoume ola tzamba sto katw katw na to theoreis akribo katse bgale ta matia sou kai ftiakstw monos sou..
GeminiMAX Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Να πληρώσουν να δεις που μετά θα προσέξουν 5 πράγματα πριν σε πάρουν τηλέφωνο. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ αυτή της min χρέωσης. Και εγώ είμαι υπέρ αρκεί να στο γνωστοποιήσουν από την αρχή. Αν εσύ κοστολογήσεις μια βλάβη 100 ? και κάποιος άλλος την φτιάξει με 40?, εγώ που σε κάλεσα γιατί να πληρώσω την άσκοπη επίσκεψη? Επειδή εσύ ζητάς 100? πρέπει να στα δώσω? και επειδή ήρθες να με κοροϊδέψεις να σε πληρώσω και από πανω?Αυτα είναι τα τρικ των εταιριών εξυπηρέτησης πολυκατοικιών... Πίστεψε με πως αν γνωστοποιούσες από την αρχή το κόστος άσκοπης μετάβασης θα έχανες ένα ποσοστό πελατών....
dali13gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Deathlok o starter ekane tin m@#!@a na ta agorasei olla apo diaforetika magazia kai meta na psaxnei na ta sinarmologisei ftina. Einai axios tis miras tou kai as plirosei ta 70 tora gia na mathei. Den eixeres' date=' den rotages?[/quote'] Μ@λ@κία είναι που έψαξε τις καλύτερες τιμές και ψώνισε στην χαμηλότερη τιμή; Έπρεπε να πάει σε ένα "πολυκατάστημα" πληροφορικής, να τα πάρει όλα πιο ακριβά από ό,τι θα τα έβρισκε αλλού για να έχει τσάμπα συναρμολόγηση! Ήμαρτον... Το ένα είναι μλκια και τα 70€ δεν είναι νταβατζιλίκι έτσι; Μακάρι να τα είχανε όλοι τα 70 να τα δώσουνε για να είναι ευχαριστημένοι και οι μεν και οι δε, δεν μπορεί όμως να ζητάει κάποιος τόσα χρήματα για την συγκεκριμένη εργασία, και να προσπαθεί να δικαιολογήσει προβάλλοντας ως επιχείρημα τα χρήματα που παίρνουν οι ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, γιατροί, κλπ, κλπ. Και η σύγκριση των προαναφερθέντων επαγγελμάτων και βαθμού δυσκολίας μεταξύ τους, είναι τουλάχιστον ατυχής. Φιλικά
Highlander Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Πίστεψε με πως αν γνωστοποιούσες από την αρχή το κόστος άσκοπης μετάβασης θα έχανες ένα ποσοστό πελατών.... Εγώ εφαρμόζω αυτό για κάθε βλάβη (πλέον και για ελάχιστες χρεώσεις) εδώ και 5-6 χρόνια. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα, με έχει βοηθήσει αρκετά.
ioneyez Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Βρες ένα φιλαράκι από το πανεπιστήμιο τότε γιατί τα μαγαζιά (σε ένα από τα οποία δούλευα κάποτε) αναλαμβάνουν και την ευθύνη για τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος όχι μόνο για την καλωδιοδουλειά. Γιατί πες ότι στα συνδέουν και πας να το ανοίξεις και δεν κάνει μία... Τι θα κάνεις τότε; Πάλι πίσω στο μαγαζί και εκεί είναι που πάνε τα 70 ευρώπουλα. Όποιος νομίζει ότι είναι τόσο απλή δουλειά να συναρμολογήσεις ένα υπολογιστή προφανώς ή του έχει κάτσει ή δεν έχει συναρμολογήσει αρκετούς ή του τον έχει συναρμολογήσει άλλος. Γι' αυτό κι εγώ μαζί με τη loukiamaria2568. Όσο για την οικοδομή μη συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Άμα ο οικοδόμος ήξερε από υπολογιστές νομίζεις θα καθόταν στην οικοδομή;
stehellas Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 file mou nomizw oti se ayto to ram pou kikloforei exei ena odigw gia na synarmologiseis to pc sou ta leei toso analitika pou kourastika na to diavazw , einai gia pantelos asxetous , gia autous pou den exoun kanei to kopo na aniksoun to pirgo tous oute mia fora sth zwh tous , opote gia esena tha einai game loipon partw des to kai pes mas
SpinDoc Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 ...Pantos to fainomeno einai geniko oti stin ellada olla uperektimoundai, giauto exoume katandisei na exoume tritokosmikous misthous alla europaikes times. off topic Madriti..Sthn kentriki plateia ths..kafes filtrou 1.5 Euro!! ti na peis twra...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.