nimik Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Πριν απο 3 ημερες εδωσα 30 ευρω για τον ιδιο ακριβως λογο σε τεχνικο οχι εντελως αγνωστο αλλα ουτε και φιλο μου,παντως ειδα και καταλαβα ορισμενα πραγματα που δεν ηξερα.....π.χ μετα το στησιμο ανοιγε κανονικα αλλα επαννεκινουσε συνεχως ,κι επρεπε να μπεις στα bios και να δωσεις τα optomized defaults,κατοπιν δουλεψε αψογα! Προσπαθησε να βρεις καποιο παιδι απ την σχολη σου Καλη τυχη!
loukiamaria2568 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 εμένα πάντως αυτό που με σόκαρε σε όλο το Topic είναι το γεγονός πως ένας φοιτητής μηχανολόγος ΕΜΠ δεν μπορεί να συνδέσει 5 καλώδια για τα ledakia του m/b. Πραγματικά ντρέπομαι για την πάρτη σου ρε φίλε.
kostas_crete Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Αν θεωρείς ότι 70 euro για συναρμολόγηση + εγκατάσταση λειτουργικού με drivers είναι πολλά, σου αφήνουμε όλο το περιθώριο να το κάνεις εσύ δωρεάν.Σαν δεύτερη επιλογή μπορείς να κοιτάξεις τον τιμοκατάλογο του Πλαισίου για να δεις τι χρεώνει. Epeidh yparxei mia la8os nootropia se tetoia 8emata apo polla magazia tou xwrou,prepei emeis san pelates na thn prow8oume??? Kai ti ennow???Eixa ena WD o opoios eixe mesa 40GB d/l apo 56K (tetoia kafrila!!! ).Kai arxise ta tak tak.Opote oso douleve akoma ton paw sto plaisio (entos eggyhshs akoma) kai tou lew ama mporei na mou ta kanei ena copy paste ston kainourgio disko. O m@l@k@s mou eipe oti afto xrewnetai san BACKUP = 50€. Dhladh aftos ti skata 8a evgaze ama ta ekane ena kwlo copy-paste???idia lefta 8a pairne telos tou mhna. Alla m'afta kai m'afta oi monoi pou den vrizoun ta magazia einai oi asxetoi kai aftoi pou doulevoun se afta....... Α και κάτι άλλο. kostas_crete ο Λέκτορας καθαρίζει 1000 euro το μήνα όπως λες, (λίγα μου φαίνονται) αλλά έρχεται σε εμένα να φτιάξει το pc του.Αν ήξερε θα το έφτιαχνε μόνος του. 1.1000 pairnei vasiko + kapoia epidomata paei sta 1500 peripou. 2.erxetai se esena na ftiakseis to pc tou,to 8ema einai ti symperifora epilegeis na exeis apenanti tou.An diavases,eipa oti ama htan 20€ na ta dwseis,alla oxi kai 70€.Dhladh an esy phgaines se ena sovatzi kai sou xrewne 1000€ gia mia pinelia,ti 8a ekanes???8a ta edines???opws les ki esy exeis ton toixo alla 8es kapoion na ston vapsei.Kai sto katw katw,ama atoma apo sxoles iek,klp oxi anwtates zhtane tetoia posa,kapoios o opoios mhx.H/Y kai 8elei na asxolh8ei me to emporio mhxanhmatwn ti prepei na xrewnei????100??? __________________
madsc Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Να ενημερώσω για κάποια πράγματα που φαίνονται να διαφεύγουν από την παρούσα συζήτηση. Ο εκάστοτε επαγγελματίας/κατάστημα οφείλει να κόψει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών για αυτή τη δουλειά. Εκεί μετράμε 19% ΦΠΑ πλέον. Στην παροχή υπηρεσιών η εφορία [ανάλογα με το συνολικό ετήσιο τζίρο/κέρδος] κυμαίνεται συνήθως στο 35% για ένα μέσο κατάστημα. Δηλ 70€ - 19% - 35% χοντρικά σαν κέρδος μένουν στον επαγγελματία κάτι περισσότερο από το μισό ποσό της πληρωμής κάθε φορά. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιος φοιτητής θα έκανε την ίδια δουλειά με 30-40€ π.χ. αλλά χωρίς τιμολόγιο. Γεγονότα - Στην παροχή υπηρεσιών ο καθένας είναι ελεύθερος να χρεώνει αυτό που πιστεύει ότι αξίζει. Δεν υπάρχει ανώτατο όριο. - Η ποιότητα της δουλειάς διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα, από επαγγελματία σε επαγγελματία. - Η αγορά ορίζει την τιμή στην ουσία. p.s. H τιμή που αναφέρθηκε ( 70€ ) είναι μία μέση τιμή για την ελληνική αγορά για το συγκεκριμένο χώρο, για τη συγκεκριμένη δουλειά, με τιμολόγιο. Αν υπάρχει κ παραλαβή-παράδοση θεωρείται φτηνή. /sc
adi32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Παντως σε εταιρειες ο υπαλληλος που κανει αυτη τη δουλεια πληρωνεται για συναρμολογηση pc 5? και αλλα 2? για setup windows (to kommati xwris ika...)
cig4 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 πες τα ρε μοντ!!!!! Να ενημερώσω για κάποια πράγματα που φαίνονται να διαφεύγουν από την παρούσα συζήτηση. Ο εκάστοτε επαγγελματίας/κατάστημα οφείλει να κόψει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών για αυτή τη δουλειά. Εκεί μετράμε 19% ΦΠΑ πλέον. Στην παροχή υπηρεσιών η εφορία [ανάλογα με το συνολικό ετήσιο τζίρο/κέρδος] κυμαίνεται συνήθως στο 35% για ένα μέσο κατάστημα. Δηλ 70? - 19% - 35% χοντρικά σαν κέρδος μένουν στον επαγγελματία κάτι περισσότερο από το μισό ποσό της πληρωμής κάθε φορά. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιος φοιτητής θα έκανε την ίδια δουλειά με 30-40? π.χ. αλλά χωρίς τιμολόγιο. Γεγονότα - Στην παροχή υπηρεσιών ο καθένας είναι ελεύθερος να χρεώνει αυτό που πιστεύει ότι αξίζει. Δεν υπάρχει ανώτατο όριο. - Η ποιότητα της δουλειάς διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα' date=' από επαγγελματία σε επαγγελματία. - Η αγορά ορίζει την τιμή στην ουσία. p.s. H τιμή που αναφέρθηκε ( 70? ) είναι μία [b']μέση[/b] τιμή για την ελληνική αγορά για το συγκεκριμένο χώρο, για τη συγκεκριμένη δουλειά, με τιμολόγιο. Αν υπάρχει κ παραλαβή-παράδοση θεωρείται φτηνή. /sc εμένα πάντως αυτό που με σόκαρε σε όλο το Topic είναι το γεγονός πως ένας φοιτητής μηχανολόγος ΕΜΠ δεν μπορεί να συνδέσει 5 καλώδια για τα ledakia του m/b. Πραγματικά ντρέπομαι για την πάρτη σου ρε φίλε. +-=_=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-_+_+_+_+_ Ρε τρελαθήκατε εντελώς,και τι με αυτό άμα το πάμε έτσι και εγω που είμαι ηλεκτρολογός εγκαταστάτης θα έπρεπε να ξέρω να κάνω φύλο και φτερό ενα Η/Υ ? Δεν καταλαβαίνω αυτη την νοοτροπία τέσπα και εγώ κάποτε δεν ήξερα τίποτα απο Η/Υ και μετα απο πολύ διάβασμα και δουλειά έμαθα να δουλεύω κάπως σε αυτα,τι και αν εχω περάσει απο συστήματα file-web-=servers,clusters,unix χαζοκουτια τερματικα κλπ και τώρα ξεστραβώνομαι στα cisco μηχανακια :? Εσύ ρε φίλε έμαθες δηλαδή να φτιάχνεις ένα κωλοπισάκι και έγινες υπερ-τεχνικος χαχα αν κρίνω απο τα λόγια σου μάλλον είσαι μικρός και σε προσπερνώ! ΅Εδώ δεν ήρθαμε να κράξουμε κανέναν αλλά να βοηθήσουμε είτε άμεσα είτε έμμεσα αυτα γα σήμερα. Ρε plato είσαι μακρυα απο την κυψέλη αλλα άμα κεράσεις καφέ έρχομαι
offtime Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Για να μη ξεφύγουμε από το θέμα νομίζω πρέπει να επισημάνω τα εξής: 1.O insomniac plato, αγόρασε κάποια εξαρτήματα και ζήτησε να τα συναρμολογήσουν. 2.Το πιθανότερο είναι το σύστημα αλλάζοντας μητρική να χρειαστεί format (άρα και κάποιο backup) για να κάτσει το λειτουργικό, και οι διάφοροι drivers σωστά. 3. Στο τέλος πρέπει να μπουν και κάποιες εφαρμογές (office , avirus, nero, pdvd κλπ) Όταν λοιπόν αυτή την εργασία την κάνει κάποιο φιλαράκι μας, και κάτι δε πάει καλά, δε λέμε κουβέντα. Άν παραλείψει όμως κάτι το μαγαζί το βρίζουμε όσο μπορούμε!!! 4.Όλες αυτές οι εργασίες πάνω κάτω θα πάρουν 3 ωρίτσες σύν η μετακίνηση, παρκάρισμα, μπλα μπλα κλπ του τεχνικού. ρίξτε μιά ματιά πόσο χρεώνει το πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/service/service_05.tem για να ξέρουμε τί παίζει! Φιλικά
Highlander Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Sygnomh re file alla tora mhn arxiso & ta pairno kranio & kleisei to site..ti einai ayta pou les?? Θα ήθελα να το δω αυτό... 70 euro gia na vidoseis 3 vides thn ora pou vlepeis fame story??ma tha trellathoume teleios?? Δεν βλέπω τέτοια αισχρά (αυτό ναι είναι αισχρό) τηλεοπτικά δρώμενα. Α' date=' οι βίδες είναι περισσότερες. ayto einai o misthos 2 hmeron tou 50 % ton ellhnon,mhn sou po parapano..& ola ayta giati??gia kati pou den theleis KATHOLOU eksidikeysh,einai san na paizeis lego.. Ευτυχώς που τουλάχιστον έμαθα να συναρμολογώ Lego. Ego otan eftiaksa proth fora to kompiuter edosa 50 euro tote (shmerina 70 dld)& akoma ta klaio.. Γιατί τα έδωσες ; Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, σε πιάσανε μ.... κότσο ήθελα να πω. Gia rota kanena taksitzh (telios tyxaio to paradeigma)poses kourses prepei na kanei mesa sthn kinhsh gia na vgalei 70 euro KATHARA kai ta ksanaleme.. Είναι ο αδερφός μου ταξιτζής. Εγώ δεν είμαι. Αν ήθελα θα γινόμουν. A, kai fysika ola aforologhta,pios tha se kontrolarei posa kompiuter ftiaxneis..kai sou fainontai dikaia TA 70...HMARTON!!!!!!!!!! Λες να είναι αφορολόγητα; Μήπως κάνω λάθος και πληρώνω τις δόσεις για τη δήλωση εισοδήματος ; Θα το ξανακοιτάξω. Ego pou eimai anidikeytos gia na to ftiakso apo to mhden thelo 1,5 ora fantasou kapoios allos pou to kanei san douleia.. Εγώ κάνω περισσότερη ώρα γιατί είμαι τελειομανής Επίσης έχω μιά κακιά συνήθεια να βάζω SP2, να κάνω όλα τα windows updates, free antivirus, open office και ένα σωρό άλλες βλακείες για να λέω ότι κάτι κάνω να περνάει η ώρα. etoimo apo to carrefour h apo internet na kleisoune ayta ta k***magaza na teleionei ayth h istoria giati poly exoume anextei oloi na mas ksevrakonoun kathe olghs mpakalomagaza(oxi mono hlektronika fysika)& prepei na leme & eyxaristo.. Έχω και εγώ κωλομάγαζο αν αυτό εννοείς, αλλά σαν το διάολο όταν χαλάει ένα pc από τα carrefur, ο πελάτης πληρώνει μεταφορικά για να το στείλει Αθήνα για επισκευή ή για πιό οικονομικά έρχεται και το φτιάχνει σε εμένα. (Να πω την αλήθεια, χαίρομαι που υπάρχουν και αυτά τα μαγαζιά που μας δίνουν δουλειά) P.S. 70 EURO gia 1,5 oras anidikeyths douleia(oxi 1 logo ton parakato pou anafero haha),5 vides,frape sto xeri, sms sto kihto me to gomenaki & vrazilianiko sthn thleorash.. Πάλι έξω πέφτεις. Παντρεμένος είμαι, γκόμενα δεν έχω, και βλακείες δεν βλέπω. Ax pote tha mathoun epitelous aytoi oi alvanoi (j/k)na ftiaxnoun kompiuter na sto exoun etoimoparadoto se mish ora me 20 euro....ELEOOOOOSSSSSS Ευτυχώς που υπάρχουν Έλληνες. Opote oso douleve akoma ton paw sto plaisio (entos eggyhshs akoma) kai tou lew ama mporei na mou ta kanei ena copy paste ston kainourgio disko. O m@l@k@s mou eipe oti afto xrewnetai san BACKUP = 50?. Dhladh aftos ti skata 8a evgaze ama ta ekane ena kwlo copy-paste??? Γιατί δεν το έκανες εσύ ;;; Ο madsc σας ανέλυσε με απλά λόγια αυτό που ίσως δεν μπορείτε να καταλάβετε. Αν ο σκοπός μου (μας) ήταν το κέρδος δεν θα ήμουν εδώ να postάρω λύσεις. Θα σας περίμενα στο μαγαζί με το πορτοφόλι στο χέρι. Δυστυχώς οι περισσότεροι θέλουν τα πάντα στο πιάτο και free. Συναρμολόγηση με 5 euro και Windows XP Pro με 2.5 euro από τον πειρατή της γειτονιάς. Δεν γίνονται αυτά. Highlander
_DiMoN_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Πάντως τα καλώδια είναι υπόθεση 5-15 λεπτά τα Windows 30 λεπτά, τα υπόλοιπα προγράμματα 30 λεπτά... -ΚΛΕΦΤΕΣ-
dali13gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά, ηρεμήστε λίγο. Αν είχε πάρει όλα τα parts από το συγκεκριμένο κατάστημα, δεν θα του χρέωναν καν την συναρμολόγηση(ή έστω θα την χρέωναν ελάχιστα). Ποιά 70 € τώρα, πλάκα κάνετε; Και όσον αφορά σε αυτό που είπε ο madsc για το ποσοστό φορολογίας, έχει απόλυτο δίκιο, μόνο που αν πας σε συνοικιακό μαγαζί θα σου πει 70€ με απόδειξη, 50€ χωρίς απόδειξη και απαλλάσεται απο τους φόρους με την μια. plato, πήγαινε σε έναν insomniac να πιείς και καφέ και να μάθεις κιόλας. To know us better που λέει και η γνωστή παροιμία! :-p Φιλικά
kostas_crete Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 oloi mas exoume kapote xrhsimopoihse kapoio antigrammeno software kai gia afto den milhsa gia format,klp....Sthn sygkekrimenh periptwsh,den htan backup h olh douleia.Giati den 8a mou to ekane "backup" opws elege se kapoio optiko-manhtiko meso (cd,dvd-r,tape,klp) alla copy ston disko,ton opoio dikaiwmoun logw eggyshs. Afou 8a ton valeis pou 8a ton valeis sto mhxanhma pou 8a ton dokimaseis,kane ki ena copy paste na sxwre8oun to po8amena sou. To copy paste den mporousa na to kanw giati 40gb den vriskontousan dia8esima ekeino ton kairo oute xronos na grapsw 60 cd . Esy,highlander,ama erxotan pes kapoios kai sou zhtouse kapoia analogh xarh sto magazi pou douleveis,8a tou zhtouses to 50ari?????? Mporw na ftiaksw to pc sou se 5 lepta mesa,na sou pw oti ekana poly douleia kai na sou zhthsw ta kerata sou???? PC SHOPS 2004.DEN YPARXOYN ORIA!!! Pantws,xwris kati to proswpiko, oi monoi pou yperaspizesai thn apopsi oti or8ws tou zhtaei tosa ,eisai esy kai o madsc.Ta statistika lene thn alh8eia,8arrw pws.
MixalisX Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Highlander simfono kata basi me ta legomena sou, omos kai ego sinexizo na pisteuo pos 70 euro, einai uperboliko poso. Se ena magazi me edikeumeno prosopiko h sindesi tou hardware sigoura den pairnei pano apo misi ora. An upothesoume pos ena magazi me enan mono upalilo sithetei 5 mixanimata, tote milame gia 350 euro tin mera! Stis 24 ergasimes (diladi se enan mina), Einai 8400 euro! diladi 2,86 ekatomiria draxmes! An upothesoume opos les, oti esto ta misa lefta pane se efories, leitourgika exoda ktl, einai pali 1,43 ekatomiria. Blepeis loipon oti to poso den einai katholou mikro kai pisteuo pos oi upotheseis mou einai sostes, an kano lathos, diorthose me. Tora oson afora to software einai gnosto pos an exeis 3-4 mixanimata mporeis na kaneis tin douleia tautoxrona, den tha perimeneis loipon na teleiosei h egatastasi ton windows tos enan gia na ta baleis ston allon. Ara o xronos autos meionetai dramatika gia ena magazi, ase pou kata tin diarkeia o texnitis mporei na asxolithei kai me kati allo. Pisteuo loipon oti 70 euro einai ontos megalo poso, kai stin teliki analisi tin zimia tha tin pathei o katastimatarxis mias kai othei ton agorasti na kanei oli tin douleia auti monos tou... Exo blepo atoma anexidikeuta pou douleuoun se magiria h fitites na douleuoun se texnika grafeia kai na bgazoun ta matia tous me 3 euro tin ora. Autoi diladi poso prepei na zitane? Filika panta, Mixalis.
sa1901 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Αγόρασα καινούριο κουτί για τον υπολογιστή, μητρική και επεξεργαστή και θέλω να τα συνθέσω.Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πώς συνδέεται όλο αυτό το χάος των καλωδίων με μητρική κουτί και τροφοδοτικό.[/b']Σε τοπικό μαγαζί μου ζητάνε 70 ευρόπουλα.'Ημαρτον δηλαδή. Δεν είναι μαρούλια, λεφτά είναι.Δεν περιμένω κάποια απάντηση, απλά έσκασα και κάπου έπρεπε να το αναφέρω.Μπορεί να είμαι υπερβολικός, δεν ξέρω... To παιδί ζήτησε απλά συναρμολόγηση. ΟΥΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΟΥΤΕ DRIVERS OYTE SOFTWARE. :-?
Highlander Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Giati den 8a mou to ekane "backup" opws elege se kapoio optiko-manhtiko meso (cd' date='dvd-r,tape,klp) alla copy ston disko,ton opoio dikaiwmoun logw eggyshs.Afou 8a ton valeis pou 8a ton valeis sto mhxanhma pou 8a ton dokimaseis,kane ki ena copy paste na sxwre8oun to po8amena sou. To copy paste den mporousa na to kanw giati 40gb den vriskontousan dia8esima ekeino ton kairo oute xronos na grapsw 60 cd .[/quote'] Δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Και αυτό είναι που δεν έχετε καταλάβει. Esy' date='highlander,ama erxotan pes kapoios kai sou zhtouse kapoia analogh xarh sto magazi pou douleveis,8a tou zhtouses to 50ari??????[/quote'] Φυσικά ΟΧΙ !!! Με την προϋπόθεση ότι θα τον είχε πάρει από εμένα. Και μάλιστα αν είχε κάνει install τα Windows θα του τα πέρναγα χωρίς να πω κουβέντα. Γιατί για πράγματα εντός εγγύησης έχω και εγώ ευθύνη εκτός την ευθύνη των δεδομένων. (Βλέπε πιό πάνω) Pantws' date='xwris kati to proswpiko, oi monoi pou yperaspizesai thn apopsi oti or8ws tou zhtaei tosa ,eisai esy kai o madsc.Ta statistika lene thn alh8eia,8arrw pws.[/quote'] Δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά πάρε παράδειγμα τα παρακάτω: Εγώ έχω ελάχιστη χρέωση 15? (με ΦΠΑ) για έλεγχο βλάβης. Ξέρεις πότε το εφάρμοσα αυτό ; Όταν κάποιοι καθυστερημένοι μου έφερναν τα pc τους να δω τι έχουν και μόλις έκανα διάγνωση, τα έπαιρναν και πήγαιναν στο Πλαίσιο να πάρουν ανταλλακτικά να το φτιάξουν μόνοι τους. Αν εγώ είχα κάθε μέρα 5 τέτοια άτομα, θα δούλευα τσάμπα και χωρίς λόγο. Highlander simfono kata basi me ta legomena sou, omos kai ego sinexizo na pisteuo pos 70 euro, einai uperboliko poso. Se ena magazi me edikeumeno prosopiko h sindesi tou hardware sigoura den pairnei pano apo misi ora. Εμένα μου παίρνει παραπάνω. Κοίταξε πιό πάνω γιατί. An upothesoume pos ena magazi me enan mono upalilo sithetei 5 mixanimata' date=' tote milame gia 350 euro tin mera! Stis 24 ergasimes (diladi se enan mina), Einai 8400 euro! diladi 2,86 ekatomiria draxmes! An upothesoume opos les, oti esto ta misa lefta pane se efories, leitourgika exoda ktl, einai pali 1,43 ekatomiria.[/quote'] Αυτά τα έλεγε ο Βέγγος σε μια ταινία εχθές. Μήν πάμε σε αυτή τη λογική Αν είχα στο service 5 μηχανήματα την ημέρα, τώρα δεν θα ήμουν εδώ. Θα έκανα ηλιοθεραπεία στις χώρες των τσουνάμι. Pisteuo loipon oti 70 euro einai ontos megalo poso, kai stin teliki analisi tin zimia tha tin pathei o katastimatarxis mias kai othei ton agorasti na kanei oli tin douleia auti monos tou... Να σου πω κάτι ; Δεν θέλω τέτοιους πελάτες. Θέλω ο πελάτης να σέβεται τη δουλειά μου για να τον σεβαστώ. Έτυχε πελάτης, τον εξυπηρέτησα Κυριακή και μου έβγαλε την ψυχή για 45 euro. Τον έστειλα από κει που ήρθε. Άλλος πελάτης, ήρθε με χτυπημένο δίσκο εντός εγγύησης και αφού του πέρασα τα Windows με ρώτησε τι χρωστάει. (Του απάντησα "τίποτα" και έμεινα κόκαλο. Έχει ξανάρθει 2-3 φορές από τότε για άσχετα και δεν του έχω πάρει ούτε cents, παρ' όλο που θέλει να πληρώσει. Exo blepo atoma anexidikeuta pou douleuoun se magiria h fitites na douleuoun se texnika grafeia kai na bgazoun ta matia tous me 3 euro tin ora. Autoi diladi poso prepei na zitane? Δυστυχώς δεν μπορώ να πω κάτι γι'αυτό. Είναι πράγματι κρίμα και δεν ξέρω ποιος φταίει. Δεν συμβαίνει μόνο στην πληροφορική αυτό. sa1901' date=' για σκέτη συναρμολόγηση είναι πολλά. Όχι τρελλά όμως. Εγώ μία τέτοια υπηρεσία θα την χρέωνα 25 euro + φπα, [b']αλλά[/b], θα ήθελα να του χρεώσω παραπάνω, έχοντας κάνει μία εγκατάσταση (όπως είπα πιο πάνω) και να την έσβηνα στη συνέχεια, για να δω ότι όλα λειτουργούσαν σωστά. kostas_crete, ξέρεις τι είναι οι προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες ; Για εμένα σε όλες τι δουλειές είναι το πιό σημαντικό. Εγώ δεν πάω εκεί που είναι πιό φθηνά. Πάω εκεί που είναι πιό καλά. Μπείτε στο ελεύθερο επάγγελμα και θα δείτε μετά πως θα υποστηρίζετε αυτά που λέω. Όσο είσαι υπάλληλος ή φοιτητής τα βλέπεις όλα εύκολα, γιατί δεν έχεις να πληρώσεις extra (για το μαγαζί) τηλέφωνο, ρεύμα, Τέβε, Επιταγές. Highlander
MixalisX Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Kita re highlander, xero oti einai yperboli isos ta 5 mixanimata tin hmera, alla gia auto skepsou ligo oti ftaite kai esis otan sitate tetoia posa. Olla einai thema prosforas kai sitisis, meiose tis times sou sto miso kai tha deis an asxithei h douleia sou h oxi. Xero oti milao ligo mpakalistika, alla enas asxetos an dei idies times se esena kai px sto plaisio, tha protimisei to plaisio logo ''engirotitas'' kai omomasias. Den mporeis na perimeneis na erthoun oi pelates apo monoi tous. Oso gia tis extra upiresies einai pros timi sou, kai ego prosopika san pelatis pragmatika tis ektimao. Pantos to fainomeno einai geniko oti stin ellada olla uperektimoundai, giauto exoume katandisei na exoume tritokosmikous misthous alla europaikes times.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.