plato Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Νομίζω ότι ξεφεύγουμε.Κι όταν αναφέρθηκα σε ''μαρούλια'' εννοούσα λεφτά ρε φίλε random κι όχι στη δουλειά.Στον Κορυδαλλό έτσι μιλάμε.Στο κολωνάκι μπορεί να μιλάνε αλλιώς.Λίγο προσοχή στις εκφράσεις σου για θράσσος.Δεν με ξέρεις κι από χθες.Αν διαφωνείς πες το ελεύθερα αλλά όχι χαρακτηρισμούς σε προσωπικό επίπεδο.Μαγκιά είναι από κοντά όχι πίσω από ένα pc.Ας ηρεμήσουμε λίγο.
sa1901 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 70 ευρώ για 15 λεπτά δουλειά (τοποθέτηση mobo μέσα στο κουτι, επεξεργαστή και τοποθετηση ψύκτρας, σύνδεση τροφοδοτιού και καλωδίων του case με το mobo). Δεν είμαστε με τα καλά μας μου φαίνεται. Αν τα πάρεις από ένα μαζαγί στα συναρμολογεί τζάμπα και τώρα ζητάνε τόσα λεφτά; ΑΙΣΧΟΣ πράγματι. Αν έμενα κοντά σου φίλε θα ερχόμουνα εγώ να στα φτιάξω. EDIT: Αν πάλι δεν βρεις κανέναν να σε βοηθήσει και έχεις την διάθεση, σε προσκαλώ να έρθεις στο σπίτι μου να τα φτιάξουμε εδώ.
memento out of matrix Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Η πείρα είναι ευθέως ανάλογη των πραγμάτων που σπάς. Για αυτό όταν όλα έχουν αποτύχει διάβασε τις οδηγίες! monos sou to eipes psile! min trelathoume telios... ala kai apo tin alli kapos etsi epivionoun kai kapoia magazia
Michalakhs Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 loipon akou prosfora... perneis ploiaraki erxese krhth 32E pigainela sou ftiaxnw to pcaki kathese kammia vdomada kai meta xanafeygeis... etsi me ta misa lefta exeis kai diakopes;))))
plato Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Αν προσέξατε δεν ανέφερα μαγαζί.Μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία.Εδώ παίρνουν 50 ευρά για εγκατάσταση windows που πατάνε 10 κουμπιά.'Οποιος θέλει ας πάει.Επαναλαμβάνω ότι δεν αναφέρω όνομα καταστήματος γιατί σκοπός μου δεν είναι η δυσφήμηση κάποιου.'ΟΠΟΙΟΣ το θεωρεί λογική τιμή εγώ πάω πάσο.Πόσο ποιο καθαρά να το πώ?Ας φιάξει ένα θέμα που να λέει για τις λογικές τιμές αυτών των καταστημάτων.Δεν έχει τέτοιο σκοπό αυτό το θέμα.Ας μην το συνεχίζουμε καλύτερα.Δεν έχω ούτε σκοπό ούτε διάθεση για αντιπαράθεση
MpOuZ Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά έλεος. Που έχει φτάσει η κοροιδία. Ο κλέψας του κλέψαντος. Δείνεις 70 € για μια δουλεία της πλάκας, την δουλεία την κάνει ένας πιτσιρικάς που πληρώνεται με 3-4 € την ώρα. Έλεος απλά.
plato Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Ευχαριστώ φίλε sa1901 για την καλή σου πρόθεση.Κι άλλα παιδιά μου προσφέρθηκαν.Δεν έχω σκοπό να εκμεταλευτώ κανένα.'Οπως ανέφερα στο πρώτο μου μήνυμα απλά μου φάνηκαν υπερβολικά και το είπα.'Οσο για τον φίλο από την Κρήτη να του πω ότι Ηράκλειο μένει ο θείος μου και έρχομαι συχνά.Καλή η πρότασή σου!!!
sa1901 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Αν προσέξατε δεν ανέφερα μαγαζί.Μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία.Εδώ παίρνουν 50 ευρά για εγκατάσταση windows που πατάνε 10 κουμπιά.'Οποιος θέλει ας πάει.Επαναλαμβάνω ότι δεν αναφέρω όνομα καταστήματος γιατί σκοπός μου δεν είναι η δυσφήμηση κάποιου.'ΟΠΟΙΟΣ το θεωρεί λογική τιμή εγώ πάω πάσο.Πόσο ποιο καθαρά να το πώ?Ας φιάξει ένα θέμα που να λέει για τις λογικές τιμές αυτών των καταστημάτων.Δεν έχει τέτοιο σκοπό αυτό το θέμα.Ας μην το συνεχίζουμε καλύτερα.Δεν έχω ούτε σκοπό ούτε διάθεση για αντιπαράθεση Γενικά μίλησα. Εννοώ ότι αν παραγγείλεις ολοκληρωμένο PC στα συναρμολογούν τζάμπα. Τα 70 ευρώ για απλή συναρμολόγηση είναι κοροϊδία. Υ.Γ. Η πρόταση ισχύει. ;-)
plato Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Η πείρα είναι ευθέως ανάλογη των πραγμάτων που σπάς. Για αυτό όταν όλα έχουν αποτύχει διάβασε τις οδηγίες! monos sou to eipes psile! min trelathoume telios... ala kai apo tin alli kapos etsi epivionoun kai kapoia magazia Για αυτό όταν θα αποτύχουν όλα θα κάτσω να τις διαβάσω. :grin:
NKod Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Το έχουμε γειώσει ελαφρώς το ζήτημα. Τα πράγματα είναι απλά. Φίλε PLATO οι παραπάνω συμβουλές από τους insomniacs για την λύση του προβλήματος σου είναι αρκετά καλές οπότε δεν θα συμπληρώσω κάτι άλλο εκτός από R.T.F.M. (Read The Fuc*ing Manual). Πιστεύω ότι μέσα αναφέρονται όλα αναλυτικότατα. Έτσι το έκανα πρώτη φορά κι εγώ. Όσο για τον φίλο που πιστεύει οτι 70 ευρώ είναι καλά λεφτά για να σου μοντάρουν το Pc τότε να πηγαίνει αυτός το PC του, για να ζήσουν τα καημένα τα μαγαζάκια που νοίαζονται για τον καταναλωτή και πέρνουν ΜΟΝΟ 70 ευρω... Με τις υγείες μας.. Υ.Γ. Φίλε Plato, αυτη τη στιγμή βρίσκομαι τσεχία... Αν ψήνεσαι να ανέβεις εδω πάνω να στο στήσω....τσάμπα... κανένα πρόβλημα
plato Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Γενικά μίλησα. Εννοώ ότι αν παραγγείλεις ολοκληρωμένο PC στα συναρμολογούν τζάμπα. Τα 70 ευρώ για απλή συναρμολόγηση είναι κοροϊδία. Υ.Γ. Η πρόταση ισχύει. ;-) Το ξέρω φίλε ότι μίλησες γενικά.Σε κάποιον άλλο φίλο παραπάνω αναφερόμουν που είπε κάτι για δυσφήμηση καταστημάτων κτλ.Το ξέρω ότι στο συναρμολογούν τζάμπα.Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να εξηγήσω γιατί θεωρώ αίσχος την τιμή γιατί θα υπάρξουν προστριβές.'Ηδη πειράχτηκαν κάποιοι.Δεν έχω τέτοιο σκοπό.Αυτό που ειπώθηκε πάντως για πιτσιρικά με 3-4 ευρώ την ώρα ισχύει.Είχα γνωστό που δούλευε σε τέτοιο μαγαζί κι αν δεν ήταν για σπουδές μακριά θα είχα μάθει και 5 πράγματα τώρα και θα τα έκανα μόνος μου όλα.Ευχαριστώ και πάλι όλους όσους προσφέρθηκαν.ΠΟΛΥ σπάνιο τις μέρες μας.Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς μάγκες!
plato Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Το έχουμε γειώσει ελαφρώς το ζήτημα. Τα πράγματα είναι απλά. Φίλε PLATO οι παραπάνω συμβουλές από τους insomniacs για την λύση του προβλήματος σου είναι αρκετά καλές οπότε δεν θα συμπληρώσω κάτι άλλο εκτός από R.T.F.M. (Read The Fuc*ing Manual). Πιστεύω ότι μέσα αναφέρονται όλα αναλυτικότατα. Έτσι το έκανα πρώτη φορά κι εγώ.Όσο για τον φίλο που πιστεύει οτι 70 ευρώ είναι καλά λεφτά για να σου μοντάρουν το Pc τότε να πηγαίνει αυτός το PC του' date=' για να ζήσουν τα καημένα τα μαγαζάκια που νοίαζονται για τον καταναλωτή και πέρνουν ΜΟΝΟ 70 ευρω... Με τις υγείες μας.. Υ.Γ. Φίλε Plato, αυτη τη στιγμή βρίσκομαι τσεχία... Αν ψήνεσαι να ανέβεις εδω πάνω να στο στήσω....τσάμπα... κανένα πρόβλημα [/quote'] Ναι φίλε μου.Το εξαντλήσαμε και με το παραπάνω.Το ξέρω ότι οι συμβουλές τους ήταν οι κατάλληλες.Τσεχία? Αν ανέβω Τσεχία με υπολογιστές θα ασχοληθούμε?Θα πάμε να βρούμε την αδελφή της Σκλεναρίκοβα... :wink:
Stilewag Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Ematha na montarw PC me to na "dialusw" kai na ksana-"ftiaksw" to diko mou. Sto PLAISIO sou pairnon 20 evro gia topothetisi eksartimatos. Isws na dextoun na sou paroun 20 gia tin topothetisi tis mobo: vgaltin kai tha tin valoun aftoi swsta me ta kalwdia kai ola.
Stilewag Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 a nai, kai an einai dia dialiseis kapoio PC kai meta na to ksanaftiakseis, krata (analytikes) eimeiwseis
ChrisAce Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Parte kai kamia anasa paides... Exei parei fotia to keyboard sas.. Egine edit kai o titlos tou thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.