Προς το περιεχόμενο

70 ευρώπουλα για σύνδεση Η/Υ.!!

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
katse re file,ti logikh timh 70 gia ena assmbley=2 wres mazi me format!!!!!!!

Αν θεωρείς ότι 70 euro για συναρμολόγηση + εγκατάσταση λειτουργικού με drivers είναι πολλά, σου αφήνουμε όλο το περιθώριο να το κάνεις εσύ δωρεάν.

Σαν δεύτερη επιλογή μπορείς να κοιτάξεις τον τιμοκατάλογο του Πλαισίου για να δεις τι χρεώνει.

Βέβαια ο plato είπε ότι θέλει μόνο τα καλώδια.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όμως.

Η σωστή διαδικασία κατά τη γνώμη μου, είναι συναρμολόγηση, εγκατάσταση λειτουργικού, (αν δεν το έχει ζητήσει ο πελάτης το σβήνεις στη συνέχεια) drivers και τέλος burn in test.

Α και κάτι άλλο. kostas_crete ο Λέκτορας καθαρίζει 1000 euro το μήνα όπως λες, (λίγα μου φαίνονται) αλλά έρχεται σε εμένα να φτιάξει το pc του.

Αν ήξερε θα το έφτιαχνε μόνος του.

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως εγω που εψαχνα τετοια δουλεία η πλειοψηφία τετοιων τοπικων μαγαζιών θελει 50Ε την ωρα στον χωρο σου και 30Ε την ωρα στον χωρο τους. Παντα βεβαια στο περίπου, δεν βαζουν χρονομετρο! Οποτε αν υποθεσεις οτι για να συνδεσεις τον υπολογιστή (εαν ξερεις) θες 1 ωρα και 10 λεπτα τοτε τα 70Ε ειναι πανω κατω η τιμη που θα σουζητησουν ολοι! Πατων δες και αυτο που λεει ο φιλος Dark εδω:

<<kamia kali aderfi esto ksaderfi exeis? dose prosfora kai kati tha vrethei vre :P

vasika an mas peis pia akrivos se diskolevoun kai pio mobo exeis kapia akri tha vgaloume>>

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους μάγκες που θέλουν να βοηθήσουν.Που να βρεις ανθρώπυς σήμερα με τέτοια διάθεση.Ευχαριστώ πολύ συγκεκριμένα το giorgo_g, manosone, laptomaniac αλλά και τους υπόλοιπους που απάντησαν.Δεν είναι το free ρε παιδιά.Δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει κάποιος και να τον αφήσω έτσι.ΚΑΜΙΑ περίπτωση!Το ζήτημα είναι να δω πώς γίνεται η όλη φάση και να μάθω.Αν δεν βρω κανένα γνωστό (γιατί κάτι παίζει) θα απευθυνθώ σε σας μάγκες.Και πάλι ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
Αν θεωρείς ότι 70 euro για συναρμολόγηση + εγκατάσταση λειτουργικού με drivers είναι πολλά' date=' σου αφήνουμε όλο το περιθώριο να το κάνεις εσύ δωρεάν.

Σαν δεύτερη επιλογή μπορείς να κοιτάξεις τον τιμοκατάλογο του Πλαισίου για να δεις τι χρεώνει.

Βέβαια ο [b']plato[/b] είπε ότι θέλει μόνο τα καλώδια.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όμως.

Η σωστή διαδικασία κατά τη γνώμη μου, είναι συναρμολόγηση, εγκατάσταση λειτουργικού, (αν δεν το έχει ζητήσει ο πελάτης το σβήνεις στη συνέχεια) drivers και τέλος burn in test.

Α και κάτι άλλο. kostas_crete ο Λέκτορας καθαρίζει 1000 euro το μήνα όπως λες, (λίγα μου φαίνονται) αλλά έρχεται σε εμένα να φτιάξει το pc του.

Αν ήξερε θα το έφτιαχνε μόνος του.

Sygnomh re file alla tora mhn arxiso & ta pairno kranio & kleisei to site..ti einai ayta pou les??70 euro gia na vidoseis 3 vides thn ora pou vlepeis fame story??ma tha trellathoume teleios??ayto einai o misthos 2 hmeron tou 50 % ton ellhnon,mhn sou po parapano..& ola ayta giati??gia kati pou den theleis KATHOLOU eksidikeysh,einai san na paizeis lego..

Ego otan eftiaksa proth fora to kompiuter edosa 50 euro tote (shmerina 70 dld)& akoma ta klaio..thn deytera fora irthe 1 filaraki,to eida 1 fora & apo tote ta kano ola monos mou..Xoris na exo thn paramikrh idea ta ekana kai ta kano mia xara..Gia rota kanena taksitzh (telios tyxaio to paradeigma)poses kourses prepei na kanei mesa sthn kinhsh gia na vgalei 70 euro KATHARA kai ta ksanaleme..

A, kai fysika ola aforologhta,pios tha se kontrolarei posa kompiuter ftiaxneis..kai sou fainontai dikaia TA 70...HMARTON!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Eγω θσ στο έκανα και τζάμπα αλλά μένω λίγο μακρια.... :)

Αν βρεθώ πάντως στη γειτονιά να περάσω? :grin:

Και για όσους αναφέρουν για αδελφές και ξαδέλφες να τους πω ότι το πρώτο δεν παίζει αλλά καμιά πενταριά ξαδέλφες καλά κομμάτια έχω... :wink:

Δημοσ.

ΑΙΣΧΟΣ!!!

... για τον άσχετο τίτλο.

Αγόρασα καινούριο κουτί για τον υπολογιστή, μητρική και επεξεργαστή και θέλω να τα συνθέσω.Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πώς συνδέεται όλο αυτό το χάος των καλωδίων με μητρική κουτί και τροφοδοτικό.Σε τοπικό μαγαζί μου ζητάνε 70 ευρόπουλα.'Ημαρτον δηλαδή. Δεν είναι μαρούλια, λεφτά είναι.Δεν περιμένω κάποια απάντηση, απλά έσκασα και κάπου έπρεπε να το αναφέρω.Μπορεί να είμαι υπερβολικός, δεν ξέρω...

δηλαδή φίλε, τη δουλειά που που θες να σου κάνουν τη θεωρείς "μαρούλια" ?

κάνε την μόνος σου. πολύ θράσσος.

Τα 70 δεν ειναι "2 ωρες δουλειά" (ή 5 λεπτά). Αφου ζητάς τη δουλειά απο κατάστημα, θα πληρώσεις το νοίκι τους, το ΙΚΑ του υπαλληλου, και οτι άλλο θέλουν. συν οτι αν κατι δεν παει καλά εχεις μια διεθυνση να τους ξαναβρείς την άλλη μέρα. Χώρια, το χρόνο για έλεγχο οτι ολα συνδεθηκαν σωστα (που πρέπει να κάνουν), για να μην το πάρεις σπίτι και αφου διαπιστώσεις οτι κατι εκαναν λάθος, να ποστάρεις σε δημόσια συζήτηση μηνύματα τυπου "ΑΙΣΧΟΣ πια με το BABIS SHOP!!!!!!"

τι θέλεις; να σου συνδέσουν 5 καλώδια και να το πάρεις, ή να δοκιμάσουν οτι τελικά δουλεύει, για να μην ξαναπάς βόλτα το κουτί την επομένη?

αν εσύ, ή φίλος σου, πας να πιάσεις δουλειά σε κομπιουτερομάγαζο, και σου δώσουν 600 ευρώ για 10 ώρες, μην απορήσεις...

"έλα μωρε... και πόσα θές? σιγα τη δουλειά που θα κάνεις. Θα κρατας ενα κατσαβίδι και θα (κάνεις οτι) βιδώνεις... μαρούλια."

Θα μπορουσε να σου πάρει 50 ενας ελέυθερος επαγγελματίας, αλλα αν θα τον βρίσκεις την επόμενη, παίζεται.

και θα μπορουσε να στο κάνει ενας χομπίστας με 0 έως 30, αλλα ότι πληρώνεις, παίρνεις.

δηλαδή εμείς (όσοι ξέρουμε να συνδέσουμε μια mobo σε ενα κουτί) πιστεύεις οτι το μάθαμε σε 5 λεπτά, και με την πρωτη μας συναρμολόγηση πετύχαμε όλες τις συνδέσεις; ή μαθαμε τα αγγλικά (στα οποία ειναι γραμμένα όλα τα manual) σε 5 λεπτά ?

ΑΙΣΧΟΣ.

edit. de xreiazetai na anevainei ksana panw.. :grin:

το ύφος ειναι αντίστοιχο του 1ο ποστ. θαυμαστικά, κεφαλαία και αναρθροι τίτλοι οργής (αρχικός τίτλος = "ΑΙΣΧΟΣ!!!" , πριν τη διόρθωση).

Αν ειναι "5 βίδες" ας το κάνει μόνος του ή να πάει σε άλλον φτηνότερο, ή οπως γράφει παρακάτω "etoimo apo to carrefour h apo internet na kleisoune ayta ta k***magaza na teleionei ayth h istoria"

Δεν υπάρχει προβλημα, που δεν ξερεις να "βιδωσεις 5 βίδες". Βαζεις εδω μια ερώτηση "πως να συνδεσω τη mobo?" και τελείωσαμε.

τι σχεση εχουν τα μαγαζια και τα 70 ευρώ -που δεν έδωσες.- απλα ζήτησαν.

(ασχετο βεβαια οτι για να σου απαντησουν, και να ξαναρωτησεις διευκρινισεις θελει μερικες ώρες, ενω το διαβασμα του μανουαλ δεν ειναι πανω απο 20 λεπτά)

Δημοσ.
plato' date='

δεν αναφερεις τι mobo, psu, vga εχεις,

ωστε να μπορεσει καποιος να σου δωσει

ακριβεις οδηγιες?[/quote']

Psu ένα noname 350άρι, mobo asus p4p800,το tower είναι το tsunami της thermaltake.Αλλά τι οδηγίες μπορώ να πάρω?Μόνο για να μου εξηγήσει κάποιος σε ποιο καλώδιο αναφέρεται θέλει 5 γραμμές.

Δημοσ.
ΑΙΣΧΟΣ!!!

δηλαδή φίλε' date=' τη δουλειά που που θες να σου κάνουν τη θεωρείς "μαρούλια" ?

Τα 70 δεν ειναι "2 ωρες δουλειά" (ή 5 λεπτά). Αφου ζητάς τη δουλειά απο κατάστημα, θα πληρώσεις το νοίκι τους, το ΙΚΑ του υπαλληλου, και οτι άλλο θέλουν. συν οτι αν κατι δεν παει καλά εχεις μια διεθυνση να τους ξαναβρείς την άλλη μέρα. Χώρια, το χρόνο για έλεγχο οτι ολα συνδεθηκαν σωστα (που πρέπει να κάνουν), για να μην το πάρεις σπίτι και αφου διαπιστώσεις οτι κατι εκαναν λάθος, να ποστάρεις σε δημόσια συζήτηση μηνύματα τυπου "ΑΙΣΧΟΣ πια με το BABIS SHOP!!!!!!"

τι θέλεις; να σου συνδέσουν 5 καλώδια και να το πάρεις, ή να δοκιμάσουν οτι τελικά δουλεύει, για να μην ξαναπάς βόλτα το κουτί την επομένη?

αν εσύ, ή φίλος σου, πας να πιάσεις δουλειά σε κομπιουτερομάγαζο, και σου δώσουν 600 ευρώ για 10 ώρες, μην απορήσεις...

"έλα μωρε... και πόσα θές? σιγα τη δουλειά που θα κάνεις. Θα κρατας ενα κατσαβίδι και θα (κάνεις οτι) βιδώνεις... μαρούλια."

Θα μπορουσε να σου πάρει 50 ενας ελέυθερος επαγγελματίας, αλλα αν θα τον βρίσκεις την επόμενη, παίζεται.

και θα μπορουσε να στο κάνει ενας χομπίστας με 0 έως 30, αλλα ότι πληρώνεις, παίρνεις.

δηλαδή εμείς (όσοι ξέρουμε να συνδέσουμε μια mobo σε ενα κουτί) πιστεύεις οτι το μάθαμε σε 5 λεπτά, και με την πρωτη μας συναρμολόγηση πετύχαμε όλες τις συνδέσεις; ή μαθαμε τα αγγλικά (στα οποία ειναι γραμμένα όλα τα manual) σε 5 λεπτά ?

ΑΙΣΧΟΣ.[/quote']

Δεν θα μπώ καν στη διαδικασία να απαντήσω.Αν τα θεωρείς λογικά τα χρήματα,πάω πάσο.Προσωπική μου κρίση είναι αυτή.Δεν ζήτησα να συμφωνήσει κανείς με αυτό.

Δημοσ.
ΑΙΣΧΟΣ!!!

δηλαδή φίλε' date=' τη δουλειά που που θες να σου κάνουν τη θεωρείς "μαρούλια" ?

ΑΙΣΧΟΣ.[/quote']

Kala to thrassos tou kosmou den exei orio...

paidia 70 EURO gia 5 vides pate kala???ego file to ematha na to ftiaxno me frape sto xeri & mou edeikse o filos mou, exo petyxei kathe syndesh pou exo kanei xoris na exo kapsei to paramikro (exo ftiaksei to ligotero 10 koutia apo thn arxh,xoris na paratheso antikatastaseis kommation klpklp)..

Ego pou eimai anidikeytos gia na to ftiakso apo to mhden thelo 1,5 ora fantasou kapoios allos pou to kanei san douleia..

Filaraki an einai na KLEVO ton allo gia 1 oras douleia tote na xeso ta kompiuter kai ta kala tou...etoimo apo to carrefour h apo internet na kleisoune ayta ta k***magaza na teleionei ayth h istoria giati poly exoume anextei oloi na mas ksevrakonoun kathe olghs mpakalomagaza(oxi mono hlektronika fysika)& prepei na leme & eyxaristo..

P.S. 70 EURO gia 1,5 oras anidikeyths douleia(oxi 1 logo ton parakato pou anafero haha),5 vides,frape sto xeri, sms sto kihto me to gomenaki & vrazilianiko sthn thleorash..Ax pote tha mathoun epitelous aytoi oi alvanoi (j/k)na ftiaxnoun kompiuter na sto exoun etoimoparadoto se mish ora me 20 euro....ELEOOOOOSSSSSS

Δημοσ.
ΑΙΣΧΟΣ!!!

ΑΙΣΧΟΣ.[/quote']

Αν και εισαι λιγο αποτομος φιλε μου θεωρω οτι εχεις δικιο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...