pseira Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Καλά κανείς δεν πήρε χαμπάρι οτι βγήκε νεα έκδοση; Δεν είδα κανένα τοπικ...τέσπα ακόμα δεν τους έβαλα διότι: Προβλήματα που εχω με NF4 STANDALONE EXE 1ο (και σημαντικότερον) Όταν εγκαθιστώ τον NV IDE SW driver το σύστημα αρνείται να μπει στα windows...Ουτε καν σε safe mode το κατάφερα..Κατέφυγα σε 2ο φορματ... Έχει κανείς καμιά ιδέα τι φταίει; 2o Όταν τελειώνει το installation + reboot στο device manager τα Audio Controller + 1 Network Controller δεν έχουν drivers... Με τους οδηγούς από το cd της μητρικής όλα εγκαθιστώνται κανονικά. Η MSI έχει στο site κάποια έκδοση για οδηγούς αλλά δε ξέρω αν είναι πιο καινούριοι από αυτούς στο cd και σε ποιά έκδοση του nforce βασίζονται. Aναγκαστικά μετά την εγκατάσταση κάνω Update Driver και το βάζω μόνος μου.. Το θέμα είναι μην υπάρχει κ αλλού πρόβλημα και δεν το βρίσκω... Τα παραπάνω αφορύν την έκδοση 6.39 Βαζω και την 6.53 και βλέπουμε
Sibi Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 egw me 6,39 kai me 6,53 kanena apolitos provlima.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.