ata1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας. Έχω μια Viewsonic VG150MB και προχθες όταν την άνοιγα είχα εικόνα για 1δλ και μετά τπτ. Κοίταξα τα καλώδια και ήταν όλα οκ. Σήμερα και ενώ δυο μέρες αρνούνταν να ανοίξει λειτουργεί κανονικά. Εγώ τι να κάνω. Να μιλήσω με την αντιπροσωπία και να απαιτήσω αλλαγή μιας και είχα πάρει αυτή τη μάρκα λόγω onsite εγγύησης. Βασικά έχω 6μήνες μόνο ακόμα εγγύηση και δεν θέλω να πάθω κάτι παρόμοιο αφού λήξει. Εσείς τι λέτε? Τι μπορώ να διεκδικίσω. Πιστεύω είναι λογικό να μην κάστω να περιμένω ποτε θα χαλάσει μόνιμα.
Phed Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 prepei na miliseis mazi tous giati an xalasei meta tin egguisi (pou sunithws olws tuxaios etsi ginetai) tha tin plirwseis
fotis33 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Αφού έχεις 6 μήνες ακόμα εγγύηση άφησε την 1 έως 2 μήνες ακόμα και περίμενε να δεις τι θα συμβεί. Αν δεν σου παρουσιάσει τίποτα θεωρώ ότι δεν ήταν κάτι που έχει να κάνει με την οθόνη. Ααν σου το παρουσιάσει πάλι έστω και ακόμα μία φορά μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση από την Αλμαν Ελλάς. Τηλ. 2102409150
chris333333 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Πρέπει να φταίει το τροφοδοτικό.Ζήτα να σου την αλλάξουν αμέσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.