Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για αγορα καρτας γραφικων..

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μεχρι τα 150 ευρω, να παιζω παιχνιδια ικανοποιητικα ( χωρις full details.. ) και να μην εχω προβλημα με το video out. το λεω αυτο γιατι τωρα εχω την ge force 4 mx 440 και οταν κανω αναβαθμιση τους drivers μετα δεν μπορω να εχω video out!! γιατι γινεται αυτο το πραγμα? δεν θελω pci express αφου εχω agp 4x. η motherboard μου ειναι η 845PE , socket 478, usb 2.0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πηρα την 9600Xt και εχω μεινει απόλυτα ικανοποιημένος ... μπορείς να την βρείς μεταχειρισμένη στην τιμή που ζητας αφου δεν ειναι λιγοι αυτοί που την αλαζουν για μια 6600Gt..

an kai kainouria den nomizw na exei panw apo 180 Euro.

Για καινουριες καρτες:Με 180 ευρω 6600GT(prolink),με 120 ευρω περιπου 9800SE(sapphire,prolink)

Για μεταχειρισμενες καρτες:Με 150 ευρω περιπου βρισκεις 9800pro(με λιγο ψαξιμο),με 80 ως 110 βρισκεις 9600pro,με λιγα παραπανω 9600xt.

Oποια και να παρεις θα δεις ΤΡΕΛΛΗ διαφορα με την 440mx(δυστυχως και εγω με μια τετοια εχω ξεμεινει και ψαχνω για αλλαγη).Κατα τη γνωμη μου καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις 6600GT Η να δωσεις κατω απο 100 και να παρεις μεταχειρισμενη 9600pro.

Ρε φίλε της Gigabyte θα πάρεις από εδώ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί προτείνεται Prolink κτλ αφού υπάρχουν και οι πιο καταξιωμένες μάρκες στο χώρο στα ίδια περίπου χρήματα (διαφορά 2?, στα δίνω εγώ αν θες).

Βέβαια δεν θα δει καθόλου διαφορά στην επίδοση, ή θα δει πολύ μικρή αλλά έχεις την εγγύηση.

Εννοείται πως η επιλογή είναι δική σου.

Αυτό ήθελα να σου πω.Μετά το post το παρατήρησα.

Λοιπόν πήγαινε εδώ και θα καταλάβεις αν μπορείς να τοποθετήσεις αυτή τη κάρτα στο AGP 4x slot σου.

Insomnia Topic For AGP-4x

Κατά 98% την δέχεται και απλά θα "υπολειτουργεί" στο 4x αντί 8x αλλά θα έχεις ελάχιστη εώς μηδαμινή μείωση αποδόσεων.

Φίλε μου, το topic που σου έδωσε ο Dj_Grego το δημιούργησα εγώ επειδή κι εγώ έχω μητρική με AGP 4x με μια GeForce MX 440 και ήθελα, όπως πολύ φυσικό είναι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών. Το συζήτησα με πολλούς και κατάλαβα τι γίνεται: Αν πάρεις μια κάρτα γραφικών AGP 8x και τη βάλεις σε 4x, όπως είπε και κάποιος άλλος, μάλλον θα στην αναγνωρίσει. Εγώ καλού κακού διάλεξα να πάρω την ASUS 6600GT από εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513116 γιατί όπως θα διαπιστώσεις λέει ''Τοποθέτηση: AGP 8x/4x'', άρα είναι σίγουρα συμβατή με AGP 4x. Έτσι την παραγγέλνω κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Όσο για την τιμή πιστεύω πως πληρώνεις περισσότερο για το όνομα αλλά μπορεί να εχει και κάτι περισσότερο από τις άλλες, όχι στις επιδόσεις, αλλά στο ότι μπορεί να είναι πιο αθόρυβη από μια άλλη! Και η μεγαλύτερη διαφορά που μπορείς να δεις ανάμεσα σε AGP 4x και AGP 8x είναι το πολύ 5%.

Και η κάρτα που λεέι ο φίλος απο πάνω σου δίνει μία πληθώρα απο Games, Utilities κτλ.,

με 40? διαφορά απο τις υπόλοιπες και με ποιότητα Asus ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Επίσης έχει μνήμες DDR3 στα 1.6ns που σημαίνει παραπάνω επιδόσεις από τις κανονικές 6600gt.

Μπες εδώ να δεις και άλλα

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο του AnandTech για τις Nvidia 6600gt

• 2 μήνες μετά...

δεν ειχα αγορασει τελικα καρτα, επειδη δεν την χρειαζομουν, αλλα τωνρα την χρειαζομαι. θελω μια μεχρι 100 ευρω κυριως για να βλεπω dvd στην τηλεοραση. ενταξει που και που να παιζει και κανα fifa χωρις κολληματα.. ποια μου προτεινεται? ειναι προτιμοτερο να την αγορασω απο Online καταστημα?

Για μεταχειρισμενες καρτες:Με 150 ευρω περιπου βρισκεις 9800pro(με λιγο ψαξιμο)....

΄Οποιος δώσει 150 για μεταχειρισμένη 9800PRO, μάλλον δεν έχει κοιτάξει καλά τις τρέχουσες τιμές:

http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=326806

Μηπως αυτο που εγραψα ηταν δυομισι μηνες πριν?Και ξερεις πως πανε οι τιμες στα ηλεκτρονικα.................Τοτε εκει επαιζαν.Τωρα ειναι στα 140------>http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=309&catid=48

τελικα ξερετε καμμια καλη μεχρι 100 ευρω? δεν την θελω για τα παιχνιδια, αφου το πολυ πολυ μονο fifa Να παιζω. με ενδιαφερει κυριως αν κανω αναβαθμιση στους drivers να μπορω να εχω και video out, κατι που γινεται με την geforce 4!!

πολυ καλη φαινεται. αξιζει να την αγορασω απο το e-shop? ειναι πιο φτηνη εκει? ειναι εκολη στην τοποθετηση της? θα χρειαστω κανα ανεμιστηρακι ή καποιον ψυκτη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...