panasonic Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 πώς γίνεται και αυτοί οι υπολογιστές είναι αθόρυβοι? έχει ανοίξει το κουτί κανείς κάτοχος να μας πεί?
Highlander Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Στους περισσότερους (τουλάχιστον μέχρι P4 1.5Ghzπου έχω δει) δεν έχουν fan και επίσης έχουν μεγάλο fan (12άρι νομίζω) στο τροφοδοτικό. Έτσι δεν έχουν πολλά επίπεδα θορύβου. Γενικά συμπαθώ τους IBM όσο καμία άλλη μάρκα. Σχεδόν όλα είναι screwless. Και σπάνια έχω δει να χαλάνε, εκτός αν εξαιρέσεις τους δίσκους.
Papajohn Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 IBM owner here! Λοιπόν, έχω ένα P4@2,4Ghz και είμαι υπέρευχαριστημένος! Τόσο που αν αγόραζα PC θα σκεφτόμουν σοβαρα να πληρώσω κανονικά για άλλο ένα IBM (αυτο μου ήρθε απο "σπόντα" και δεν το πλήρωσα). Κατ' αρχήν να πω πως είναι ένα απολύτως βασικό μοντέλο σε microATX κουτι με τα πάντα onboard. Επίσης έχει 3 PCI θύρες και μία AGP. Θυμάμαι ακόμα την μέρα που το έβγαλα απο το κουτί του... Πατάω power και καθυστερώ μερικά δευτερόλεπτα να ανοιξω την οθόνη. Δεν ακούγεται απολύτως τίποτα και ανησυχώ: "μήπως έπεσα σε προβληματική μονάδα;" Τεσπα, ανοιγω την οθόνη και τι να δω, το pc είχε σχεδόν φορτώσει τα XP και εγω δεν είχα ακούσει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα! Έμεινα μλκς! Τη δεύτερη πλάκα την έπαθα όταν πήγα να το ανοιξω για να συνδέσω τα δικα μου περιφεριακά... Με το κατσαβίδι ανα χείρας πάω να ανοιξω τη μονάδα... Ψάχνω για βίδες αλλα ...τίποτα! Το κουτί άνοιγει με ένα κουμπί! Όλες οι PCI-AGP κάρτες συνδέονται χωρίς βιδες!! Το τροφοδοτικό "κουμπώνει" πάνω απο τον επεξεργαστή και ο δίσκος δεν βρίσκεται παραλληλα με το έδαφος αλλα κάθετα! Ένιωσα σαν τι πρώτη φορα που άνοιξα pc! Πλέον, αφου κάθε διαθέσιμη θύρα στο εσωτερικό του είναι γεμάτη (δεν υπάρχει ούτε ελεύθερη υποδοχή για RAM!) το μηχάνημα ακούγεται... αλλα μονο όταν δουλεύει ο δεύτερος δίσκος που του έβαλα εγω ή όταν δουλευουν τα extra CD-R και DVD που επίσης του έχω τοποθετήσει! Γενικά, όποτα κάθομαι σε άλλο pc για να δουλέψω, πλέον δεν μπορώ τον θόρυβο του! Ακομα και idle σε αλλα μηχανήματα ακουγονται ανεπιστηράκια και διαφοροι αλλοι ήχοι. Στο ΙΒΜ απολύτως τίποτα! Α, και κολλάει πάρα μα πάρα πολυ σπάνια. Ειδικα λαμβάνοντας υπόψην τον χαμό που επικρατεί στο εσωτερικό του microATX κουτιού (είπαμε, τα πάντα τίγκα!). ΥΓ. Έχει ένα fan κουτιού και έναν ανεπιστήρα για τον επεξεργαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.