sboo Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 σε καμμιά 15αριά μέρες λήγει η ADSL συνδρομή μου στην Hol (anytime 200) δεν έχω μείνει δυσαρεστημμένος αλλά ούτε και έχω τρελλαθεί με την hol. Υπάρχει καμμία άλλη αξιόλογη πρόταση για να κάνω σύνδεση ή να συνεχίσω εκεί που είμαι??? Σημείωση: Δεν με ενδιαφέρει το online gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Me ena search sto forum tha evriskes poles apadiseis, anyway egw exw FORTHnet k tin protinw me klista ta matia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 ego doulepsa thn tellas gia ena mhna kai htan mia xara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Paidia den eimai kai o eidikos, alla apo oti exo katalavei den exei sxedon katholou sxesi o provider... To thema einai se poio dslam einai o kathenas, diladi poso ton exei poulepsei o otes... An kano lathos as me diorthosoun oi edikoi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnvam Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Νομίζω οτι η πιό φτηνή σε 256 αυτή τη στιγμή είναι η Forthnet η οποία είναι και πάρα πολύ αξιόπιστη. Άλλωστε μπορείς να πάρεις και demo για να την δοκιμάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sboo Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 για την teledome ξέρει κανείς τίποτα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokonik_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 μπορεις να παρεις πολλους ισπ και να τους ζητησεις να σου δωσου demo δηλ συνδεση για μια μερα και αν μεινεις ευχαριστημενος την συνεχιζεις. το εχω κανει μια φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Paidia den eimai kai o eidikos, alla apo oti exo katalavei den exei sxedon katholou sxesi o provider... To thema einai se poio dslam einai o kathenas, diladi poso ton exei poulepsei o otes... An kano lathos as me diorthosoun oi edikoi Πολύ σωστός... :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 h ereuna agoras pou prepei na kaneis einai mono gia tis times kai to support tmima tou kathe provider, pou nomizo, oti h forthnet einai brsta kai sta 2, veeva tora vgike h teledome kai ... arkei na min einai kanenas provider pou tha sou klisei tin sindesi logo "adikanonikis xrisis download" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sboo Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 δεν με ενδιαφέρουν τα download ούτε τα παιχνίδια, οπότε δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα... Γι' αυτό με ενδιαφέρουν και extra παροχές (π.χ. internet mail, antispam και antivirus στον mail server κλπ κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.