andrip Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Λοιπόν έχω κάποια avi τα οποία έχουν πραγματικά χαμηλό ήχο, στο φουλ τα ηχεία και δεν ακούγεται σχεδον τίποτα (περισσότερο ακούγετε ο 'θορυβος' των ηχείων). Εντάξει τις ταινίες τις βλέπω βάζοντας το TFM φίλτρο και κανοντας boost τον ήχο. Μπορώ να κανω αυτα τα avi σε dvd αυξάνοντας κάπως τον ήχο;
NikosK. Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με το BS player,με την διαφορά οτι στην περίπτωσή μου δεν ακούγεται καθόλου ήχος. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα?Ευχαριστώ.
andrip Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 αντε παιδιά Δευτέρα σήμερα, γυρίσατε απο σαββατοκύριακο... απαντήστε χαχα πλακα Εγώ φίλε αυτό με τον χαμηλό ήχο δεν το έχω μόνο με bsplayer αλλα σε όλα!
PETROS13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 λοιπόν...έχω το bs player και σε μέρικες ταινίες απο ίντερνετ μου εμφανιζονται ύποτιτλοι αλλα δεν έχουν ήχο.αντιθέτως με ένα αλλο πρόγραμμα,το VLC MEDIA PLAYER δεν εχω πια πρόβλημα με τον ήχο αλλα με τους υποτιτλους οι οποιοι δεν εμφανίζονται.καμια ιδέα????????????????????
adams Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 1)Πιστευω να εχετε επιλεξει απο τις επιλογες του ηχου την καρτα ηχου που εχετε (direct sound κ.λ.π) 2)Τι μορφης ειναι ο ηχος της ταινιας? κατεβαστε το gspot και δειτε. 3)Αν ειναι ac3 κατεβαστε το ac3filter ή χρησιμοποιηστε ως player τον media player classic. 4)Αν ο χαμηλης εντασης ηχος ειναι ac3 καντε boost απο το ac3filter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.