geran Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 τι εγινε ρε παιδια κυκλοφορησε??? http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=15819
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 To πετυχα σε γνωστο"μαγαζι",710 mb..(τωρα αν ειναι οντως αυτο,δεν ξερω) Οποτε υποθετω πως βγηκε. Edit:Και απ οτι λενε τα παιδια στο Beyond3d its out λιγο πριν απο την official ημερομηνια(4 απριλιου)
avenger Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Ναι βγήκε και το παίζω.Το γνωστό doom3,δεν βλέπω καμιά αλλαγή.Έχουν βάλει και το double shotgun αυτή τη φορά.Προφανώς σε όποιον άρεσε το doom3 θα ευχαριστηθεί και το expansion.Εννοείται πως είναι απαραίτητο να έχεις και το doom3 εγκατεστημένο.
ifrit Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 nice.... slurp slurp :p to double barell ti leei?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Den mporo na katalavo pos sas arese to Game...toulaxiston sto telos patas mapes to Luciffer i oxi???
ifrit Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 fss 8eeiko.... shmera to phra kai kollhsa asxhma eimai sto phobos labs 2. {TDi}Dj2k..infc mhn aporeis, mia xara paixnidi einai to double barell leei asxhmaaaa...
stavrospap Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 mipws kserete re paidia ti ginete me ta serial keys?otan ksekinaw to paixnidi moy zhtaei dyo seiriaka kai ta pliktrologw alla moy bgazei invalid keys.gnwrizete giati?mipws thelei kati allo ekei?
geran Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 το παιχνιδι ειναι γ@ματο (αργησα λιγο να το παιξω)..πολυ καλο το double barell ....φιλε stavrospap εχεις pm
planetman Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Παιδιά, είμαι στην E R E B U S - L E V E L 3. Με το που το παίρνω το 2ο cell, σβήνουν τα φώτα, πετάγονται κάτι zombie και η όρασή μου γίνεται κόκκινη με θόρυβο και δεν βλέπω καλά. Στις λύσεις διαβάζω ότι όταν σκοτώσω όλα τα zombie, τότε η όρασή μου γίνεται πάλι κανονική. Έλα όμως που η πόρτα που πριν άνοιγε τώρα δεν ανοίγει και πίσω της ακούω zombie. Τί να κάνω; Είμαι παγιδεύμένος με την όρασή μου χαλασμένη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.