Προς το περιεχόμενο

Κάρτα ήχου για μουσικά προγράμματα...

Vangogh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δουλεύω πρόγραμμα επεξεργασίας παρτιτούρας,cubase και guitar pro και ο ήχος με την κάρτα ήχου που έχω είναι για κλάματα.Κάποιες καλές προτάσεις

σας για κάρτες ήχου και τιμές.Θέλω ήχο όπως ακούγεται ένα cd στο hi-fi(όσο

αυτό είναι εφικτό).Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) ...

Δημοσ.

M-Audio με τα χίλια... Έχει αρκετά μοντέλα να αποφασίσεις ποιο σου κάνει. Από θέμα ήχου, φίλος δουλεύει ProTools επαγγελματικά με M-Audio σε ηχεία active monitor...

Δημοσ.
M-Audio με τα χίλια... Έχει αρκετά μοντέλα να αποφασίσεις ποιο σου κάνει. Από θέμα ήχου, φίλος δουλεύει ProTools επαγγελματικά με M-Audio σε ηχεία active monitor...

Ποιά είναι η διεύθυνση του site για να κοιτάξω για M-Audio?

Δημοσ.

To Guitar pro den to xero alla sto cubase mporeis na fortoseis merika VST instruments? SuperQuartet, Orchestral, (prepei na iparxei kai ena me kithares). An den ipostirizei i karta sou ASIO driver tha exeis ligi kathisterisi alla o ixos tha einai poli kaliteros.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tascam Poly Kalh Gyrw Sta 250 Euro Thn Exw Mazi Me Cubase Sx Kai Einai Super. Twra Gia Na Akoys Opws To Cd Den Paizei Rolo Mono H Karta Hxou. Polu Shmantika Einai Kai Ta Hxeia Sto Teliko Apotelesma.

Δημοσ.

Εγώ πάλι έριξα μια ματιά στις E-MU και συγκεκριμένα στην E-MU 1820, αν θες επισκέψου το αντίστοιχο site να δεις και μόνος σου. Η τιμή της παίζει γύρω στα 400 ευρόπουλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...