Chinaski Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 XAXAAXAXAAXAXAXAXXA ontos tha akousete eksofrenika pragmata. Ti lene re ta atoma popo.
hugelacky Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 ...και δεν καταλαβα τα αγγλικα και μετα ο αλλος ο τυπος που φωναζε.....lol...Ta kalytera xaneis... :razz: :razz: :razz:
HaPagan Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Υπάρχει τρόπος να το κατεβάσουμε έτσι ώστε να το στείλουμε και σε άλλους ;
panosp1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 HHAAHAHHAHAHA........ ola ta lefta ayto pou akougete sto telos!!!!!! :D
LL_NEO Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 ρε σεις. Πείτε γαμώ το μπελά μου τουλάχιστον να μην το ακούμε με τα ακουστικά. Πόνεσε το κεφάλι μου με τον π0υστη που το έφτιαξε
Πέτρος Σ. Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Τελικά έμαθα πως δεν πρέπει να είμαι περίεργος. Τσίταρα τα ηχεία που είναι και δυνατά για να ακούσω τι λέει η κοπέλα και στο τέλος άκουσα τον Καραγκιόζη να φωνάζει και κατατρόμαξα.
me_robas Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Τι να πώ κι εγώ που ξύπνησα όλον το κόσμο στο σπίτι!!!
-nick- Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Υπάρχει τρόπος να το κατεβάσουμε έτσι ώστε να το στείλουμε και σε άλλους ; ego kanonika to katebasa, me Dowload Accelerator PLus
Sadako Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 ο σκοπός είναι να είσαι σε μέρος, που και οι άλλοι να ξέρουν αγγλικα.. Και προτείνω σε όλους να το ανεβάσουν ειδικά στο τέλος, γιατί εκεί λέει το πιο σημαντικο.. :twisted:
hugelacky Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Υπάρχει τρόπος να το κατεβάσουμε έτσι ώστε να το στείλουμε και σε άλλους ;Phgene edw: http://www.kontrabandcontent.co.uk/1/graphics/movies/lohanhilton.mov kai an exeis firefox: Tools>Page Info, pas sto Tab Media kai to Embed pou exei to kaneis Save As...Alliws se opoiondhpote Download Manager tou dineis to parapanw URL gia katebasma kai teleiwses!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 popo to ixa valei dinata kai sto telos to akouse oli i polikatikia mou .... lol
billpeppas Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Εθεάθη σήμερα να κρατάει το μαγικό αντικείμενο που αναφέρεται στο τηλεφώνημα: http://www.boomspeed.com/allhailme/040405_paristoys.jpg
Phed Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 polu kalo lew na to steilw kai stous filous mou...
spyrosole Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 afasia ayto to arxeio,alla 8elei megalh prosoxh giati ean jexaseis ta hxeia soy sthn diapaswn, ginesai "ligo" rompa..jeretai poy mporoyme na broyme kai tis photos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.