Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

fkkso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

an einai alitheia pantos afto (pou den pistevo) einai poli mala(*&^%())_kes den kitane ta narkontika kai alla themata pou pragmatika einai sobara provlimata. mprosta sta matia tous ginonte ola afta kai tha kathonte na stelnou e-mail kai na organonoun sxedia gia na kanoun katasxesi sto antigrameno fifa 99 pou exeis kai exei xalasei apo ti skoni? alla stin ellada vriskomaste....

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

O stathispap ειναι λιγο υπερβωλικος αλλα εχει δικιο. Και μενα με στειλανε τετοιο email χτες το βραδι. Καποιος Πετρος Νικολαου απο τη Ραφηνα λεει, του ειπανε καποιοι οτι εχω cdrecorder και θελει να του πω τι cd εχω και ποσο τα γραφω. Το θεμα ειναι πως το recorder το αγορασα την προιγουμενη βδομαδα και μονο 3 ατομα ξερουν οτι εχω. Κατι δεν παει καλα στην ιστορια... Πριν ειχα ενα παμπάλαιο φιλιπς 2-24 και τωρα πηρα το YAMAHA 8424. Μαλλον πηραν κατασταση με τους πελατες που πηραν recorder απο τα ONEWAY και ξεκινησαν ελεγχους. Κολομαλακισμενοι ηλιθιοι. Δεν κοιτανε να πιασουν κανεναν εμπορο ναρκοτικων και κηνηγανε εμας τους αντιγραφακιδες

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by yamaha:<BR><B>O stathispap ειναι λιγο υπερβωλικος αλλα εχει δικιο. Και μενα με στειλανε τετοιο email χτες το βραδι. Καποιος Πετρος Νικολαου απο τη Ραφηνα λεει, του ειπανε καποιοι οτι εχω cdrecorder και θελει να του πω τι cd εχω και ποσο τα γραφω. Το θεμα ειναι πως το recorder το αγορασα την προιγουμενη βδομαδα και μονο 3 ατομα ξερουν οτι εχω. Κατι δεν παει καλα στην ιστορια... Πριν ειχα ενα παμπάλαιο φιλιπς 2-24 και τωρα πηρα το YAMAHA 8424. Μαλλον πηραν κατασταση με τους πελατες που πηραν recorder απο τα ONEWAY και ξεκινησαν ελεγχους. Κολομαλακισμενοι ηλιθιοι. Δεν κοιτανε να πιασουν κανεναν εμπορο ναρκοτικων και κηνηγανε εμας τους αντιγραφακιδες.</B><HR></BLOCKQUOTE><P>entaxi to onomateponimo to edoses ekei pou pires to cd-r logiko. edoses kai to e-mail??!?!?!? pote den mou exoun zitisei kati sxetiko....<P

Δημοσ.

Ola auta re paides einai malakies.... Egw exw edw kai xronia to email mou sthn Hotmail alla pote den exw dwsei ekei kati pou me afora amesa.... Etsi den mporei na se brei kaneis!!!!!!

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by sonic:<BR><B>Re yamaha mipws eisai o StathisPAP??<BR>.<BR>ee?<BR>.<BR>.<BR>.<BR>.<BR>giati mono 2 posts blepw...san ypoptos moy fainesi kai esi</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Χεχε !! Και συ με 11 posts φαίνεσαι ύποπτος αλλά λιγότερο... smile.gif smile.gif<P>Ρε ηρεμήστε λίγο! Κάτι είπε το παιδί και πέσατε να το φάτε. Πώς φαίνεται ότι είσαστε προκατειλημένοι! frown.gif Για όνομα της Παναγίας. Μπορεί να έχει δίκιο, μπορεί να έλαβε κάποια φάρσα, μπορεί να μην κατάλαβε καλά. Αμέσως ρε παντογνώστες Έλληνες βγάλατε συμπέρασμα!!<P>Τι να πω... Δείχνετε το επίπεδό σας... Δηλαδή ποιό επίπεδο, για δάπεδο και κάτω μιλάμε... Για ηρεμίστε και σε όποιον δεν αρέσει να πάει σε άλλη παραλία με τα κουβαδάκια του...<P>Πάντως μερικοί, να βγάλουν απ' το μυαλό τους ότι θα διώξουν τον Στάθη έτσι από δω μέσα. Μάλλον οι ίδιοι θα φύγ

Δημοσ.

Mia mikrh paratirish mporo na thn kano ki ego me thn seira moy, toylaxiston etsi nomizo. Esto oti osa leei o stathis einai malakies, sas einai toso diskolo diladi na exete to noy sas? Einai toso kako poy eipe kati (akoma kai malakia na einai) gia na exoyn ton noy toys osoi asxoloynte? Ego apo thn meria moy tha lega oti eyxaristo eprepe na toy poyme kai oxi na toy zitisoyme kai ta resta kai na ton brisoyme apo pano. Aytoi imaste? Me to poy doyme kati poy nomizoyme oti einai malakia prepei na to kraksoyme? Epidi kapios thelise na pei kati poy emathe gia na mas proidopiisei prepei na ton fame? Edo iparxoyn poly sobarotera themata kai den apantaei kaneis, alla molis pesei ligo ftiari oloi peftoyn pano gia na skapsoyn.<P>------------------<BR>Filika Leonida

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by sonic:<BR><B>mipws eisai kai esi o stathis??poli ypo tin prostasia sou ton exeis...<P>xexe!!<P>...<P><BR>ela...plaka kanw!</B><HR></BLOCKQUOTE><P> mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif<P>Όχι αγόρι μου! Αυθεντικότατος είμαι... Και άμα έρθεις Χαλκίδα κερνάω και καφέ... smile.gif Απλώς το σωστό πρέπει να λέγεται (νομίζω). Εκτός κι αν το σωστό ενοχλεί τους "προοδευτικούς" εδώ μέσα...<BR

Δημοσ.

Δεν ειμαι ο stathispap. Απορω πως βγαλατε το συμπερασμα. Αν ειναι δυνατον.... Απλα συμφωνω σε πολα απο αυτα που λεει. Κακο ειναι; Το email μου το εδωσα γιατι με ειπαν οτι θα με ενιμερωνουν για οτι καινουργιο κηκλοφορει. Που να φανταστω ο αμοιρος

Δημοσ.

Αν και ειμαι λιγο επιφυλακτικος γιατι η ιστορια μοιαζει με μια κακογουστη φαρσα, εντουτοις δεν αποκλειεται τιποτε γιατι στο βωμο του κερδους η εταιριες και τα λομπυ της ξεφτυλας (βλεπε BSI) τα θυσιαζουν ολα.<BR>Θυμαμαι μια φορα που εργαζομουνα σε μια εταιρια και ζητησαμε να μας σταλει το CD με το demo του protel 98 (πληρες λειτουργικο και απο σπαστηρια το ιντερνετ γεματο...) απο το σιτε του αντιπροσωπου του στην Ελαδα (Lamos ή μαλλον Lamogias)<BR>Αν'αυτου ερχεται σε μερικες ημερες ενα email απο τη BSI οπου μεταξυ αλλων ελεγε οτι :<BR>Εχουμε πληρη γνωση οτι χρησιμοποιειτε κλεμενο λογισμικο και παρακαλουμε να αγορασετε τις νομιμες κοπιες διαφορετικα θα αντιμετωπισετε τις συνεπειες του νομου.<BR>Επειδη σε λιγο καιρο θα εφευγα (για αλλη δουλεια) και δε μ'ενοιαζε και πολυ, τα παιρνω λοιπον στο κρανιο και τους απαντω λιγο πολυ οτι, ετσι γουσταρουμε κι αν ειναι μαγκες ας κοπιασουν και τα λεμε κτλ<BR>Παντως δε φανηκε κανεις (τι κριμα γιατι φανταζομουν τη φατσα του σπαγγου - το πρωην αφεντικο και γελαγα ωρες)<BR>Μαλλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...