JohnnysR Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Παιδιά είναι λίγο επείγον το θέμα, έτσι θα εκτιμούσα όποια βοήθεια! Με το DVDShrink έχω κόψει έναν title από ένα DVD σε πολλά title μιας και έπρεπε να κόψω μερικά κομμάτια της ταινίας, έτσι λογικό είναι στο καινούργιο DVD να υπάρχουν πολλοί title και όχι ένας. Μπορώ με το DVDShrink ή με κάποιο άλλο πρόγραμμα να ενώσω όλα τα titles πάλι σε ένα όπως ήταν και στο αρχικό το DVD? Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει!!! Ευχαριστώ πολύ!
nemos Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 http://www.doom9.org/index.html?/mpg/dvd2one.htm Πιθανόν να έχει κυκλοφορήσει και κάποιο καλύτερο - το συγκεκριμένο πρόγραμμα πάντως το έχω χρησιμοποιήσει και ξέρω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά!
JohnnysR Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 thanks gia ti voitheia... to dokimasa to pragramma alla den kanei enwsh titlwn apla tous vazei olous mazi se ena DVD... ton kathena ksexorista
nemos Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχα καταφέρει να "υποβιβάσω" κάποια titles σε chapters κάτω από 1 title. Εχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το έκανα (1 φορά μου χρειάστηκε!), αλλά είμαι κατά 99% σίγουρος ότι αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποίησα και κανένα άλλο. Δες εδώ τις οδηγίες τους - με λίγο σκάλισμα/κούρδισμα πιστεύω ότι θα βρεις άκρη ;-) ----------------------------------------------- http://www.dvd2one.com/join.php --------------------------------------------- Seamless. The separate titles are joined in 1 titleset, and will play continuously without interruption. ----------------------------------------------------
nemos Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 *Σημαντικό* Μόλις θυμήθηκα το εξής που ίσως να σε βοηθήσει να ψαχτείς καλύτερα: είχα 10 titles από διάφορα dvd (δεν μπορώ να ξέρω από πόσα διαφορετικά δισκάκια ήταν - μπορεί να ήταν 2, μπορεί και 5) από τα οποία μπόρεσα να "κολλήσω" μεταξύ τους μόνο τα 7 - τα υπόλοιπα 3 μπορούσα να τα "κολλήσω" μεταξύ τους αλλά όχι με τα υπόλοιπα 7 (...σίγουρα υπάρχει μία απλή εξήγηση γι' αυτό αλλά ο γκαβός ερασιτέχνης -εγώ δηλαδή- δεν το έψαξε παραπέρα...).
JohnnysR Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 thnx man tha to koitaksw kai elpizw na vrw mia akri
nemos Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Αν βρεις τελικά άκρη κάνε ένα ποστ (είτε χρησιμοποιήσεις dvd2one είτε άλλο πρόβλημα) - είναι θέμα χρόνου να μας προκύψει κάποια παρόμοια ανάγκη οπότε η εμπειρία σου είναι πολύτιμη ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.