Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 χρησιμοποιεί κανείς κάτι παρόμοιο? είμαι σε μια δύσκολη περιοχή από απόψεως ΔΕΗ με συχνές αυξομειώσεις τάσεως.. τη μπαταρία δεν την έχω πάνω στο laptop συνέχεια για ευνόητους λόγους.. αυτό που ψάχνω είναι κάτι μικρό που θα προστατεύει και θα κρατάει ενέργεια ίσα ίσα για το κλείσιμο του υπολογιστή..
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Αν η μπαταρια ειναι εκτος ουτε κουβεντα...Βαλε ενα εστω μικρο πριν παθεις τη ζημια...
sa1901 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 MERLIN GERIN LINE INTERACTIVE 600VA NOVA Μπορεί να μην συνδέεται με το PC, αλλά έχει 2 χρόνια εγγύηση.
Highlander Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Εγώ προτείνω APC. Μέχρι τώρα δεν έχω δει κανένα χαλασμένο, αντίθετα σε σχέση με MGE.
panasonic Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Εγώ προτείνω APC.Μέχρι τώρα δεν έχω δει κανένα χαλασμένο' date=' αντίθετα σε σχέση με MGE.[/quote'] συμφωνω με το φίλο!
sa1901 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Συμφωνώ και γω ότι τα APC είναι τα καλύτερα. Το πιο φτηνό όμως δεν πέφτει κάτω από τα 100 ευρώ. Σημασία έχει πόσα θέλεις να διαθέσεις. Ο φίλος παραπάνω ζήτησε κάτι μικρό . Η αντίστοιχη πρότασή μου σε APC είναι το APC LINE INTERACTIVE 500VA BR 500i
mandos Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 to MGE pou sou protinan parapano prepei na exei 60eyro telikh sto plaisio (h kapoio allo MGE nomizo) APC den einai, alla einai arketa empista (sigoura pio empista apo to Mustek pou exo edo dipla kai me exei vgalei asproprosopo) tora an mporeis na pareis APC de to sizitame giati den vazeis pano thn mpataria? otan exeis ypotash de tha pezei mia xara?
Gabriel Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=835&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=34596&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Πήρα αυτό από ένα φίλο μου,σε τιμή χαμηλή. Να ρωτήσω κάτι: Εάν έχω πχ ένα PC που καταναλώνει 400W έναντι 300W (480va) που είναι αυτό,θα υπάρχει πρόβλημα ή θα απλά θα είναι λιγότερος ο χρόνος που θα κρατά η μπαταρία του μιάς και καταναλώνει περισσότερα amps?
s33 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 αυτό που ψάχνω είναι κάτι μικρό που θα προστατεύει και θα κρατάει ενέργεια ίσα ίσα για το κλείσιμο του υπολογιστή.. εγώ πήρα απο το πλαίσιο πριν 7-8 μήνες περίπου ένα PICO 600 VA για την ίδια ακριβώς δουλειά που το θές.... και την κάνει μια χαρά... έχω πάνω το κουτί και την οθόνη και κρατάει 9-10 λεπτά μέχρι να κάνεις save and exit... αν σκεφτείς οτι το πήρα 100 euro και τώρα απ οτι βλέπω έχει 70, μια χαρά είναι....
dpolal Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=835&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=34596&Merchant_Id=1&sts_cid=3Πήρα αυτό από ένα φίλο μου' date='σε τιμή χαμηλή. Να ρωτήσω κάτι: Εάν έχω πχ ένα PC που καταναλώνει 400W έναντι 300W (480va) που είναι αυτό,θα υπάρχει πρόβλημα ή θα απλά θα είναι λιγότερος ο χρόνος που θα κρατά η μπαταρία του μιάς και καταναλώνει περισσότερα amps?[/quote'] Απλά όσο μεγαλύτερο είναι το φορτίο τόσο ποιό γρήγορα θα αδειάσει η μπαταρία... Επίσης αν έχεις επάνω καμμιά οθόνη 17-19 ιντσών τότε υπολόγισε ακόμα μικρότερη αυτονομία... Σε περίπτωση που βάλεις πολλές συσκευές τώρα τα ποιό πολλά ups έχουν προστασία οπότε απλά δεν θα σου ανοίγει. Αυτά.
dpolal Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 χρησιμοποιεί κανείς κάτι παρόμοιο? είμαι σε μια δύσκολη περιοχή από απόψεως ΔΕΗ με συχνές αυξομειώσεις τάσεως.. τη μπαταρία δεν την έχω πάνω στο laptop συνέχεια για ευνόητους λόγους.. αυτό που ψάχνω είναι κάτι μικρό που θα προστατεύει και θα κρατάει ενέργεια ίσα ίσα για το κλείσιμο του υπολογιστή.. Αφού ψάχνεις για κάτι μικρό και οικονομικό και μόνο για το laptop τότε κοίτα και άλλες ποιό άγνωστες μάρκες εκτός των MGE και APC... Δεν νομίζω ότι θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.