Kraken Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 den einai v1... ta v1 kikloforisan mono iaponia. ta europaika einai v4. ego to pira peripou mia bdomada ap otan kikloforise stin ellada (220.000 xiliades tote ) kai einai v4. alla ta exei bgalei ta lefta tou kai me to parapano. alla den se simbouleuo na paris toso palio mentelo. ta kalitera einai ta v7. Όντως τα v1-2 κυκλοφόρησαν Ιαπωνία μόνο.Απο V3(και όχι 4) άρχισαν στην Ελλάδα.Μάλιστα το v3 είναι και το ποιό δύσκολο να τσιπ@ριστεί αφού τα DVD/CD points κολλούντε πάνω στο ολοκληρωμένο.Μετά ήρθαν τα V4 τα οποία είχαν alternative points στην κάτω πλευρά της πλακέτας. Τα καλύτερα για μένα που έχω δοκιμάσει(& τσιπ@ρει) όλες τις εκδόσεις είναι τα τελευταία v10 και αυτό γιατί αν και ίδια με τα v9 είχαν διαφορετικό laser (ενώ όλα ήταν ίδια με τις άλλες εκδόσεις,στο 10 το έκαναν καλύτερο). Βρηκα και ενα PS2 Σεπτεμβρίου 2002.. 2 controllers' date=' DVD playback kit, 1 memory card και 7-8 original games..Ατσιπωτο το μηχάνιμα.. 160 ευρω. Αξίζει? Τα παιχνίδια μάλλον θα τα σουτάρω! Αυτο τσιπώνεται ευκολα και έχει ανθεκτικό laser?[/quote'] Δες στην πίσω πλευρά του μηχανήματος τον 5ψήφιο κωδικό στύλ 39004,30004 κλπ και θα σου πώ αναλυτικότερα. Αναφέρατε πιο πάνω το SwapMagic:Μήπως μπορείται να μου εξηγήσετε τι είναι αυτό γιατί ψάχνομαι και εγώ για τσιπάρισμα PS2 slim. Βάλε καλύτερα το Infinity με ένα ultimate fix σαν αυτό εδώ και θα είναι καλύτερα κατα την γνώμη μου. http://www.consolegamingnews.com/images/full.jpg
Daredevil Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 aman kollhseis, 29 einai? to ultimate fix einai gio ato laser?
Kraken Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Είναι 19 για το infinity (οι 2 είναι το ρευμα) και όλες οι άλλες είναι για το laser.Αλλά όπως έχω δοκιμάσει, με 2 αντιστάσεις και με ένα βραχυκύκλωμα δεν θα έχεις πρόβλημα,αρκεί να έχεις καλό chip πάντα.Οπότε έχουμε 19 απο το chip 4 απο τις αντιστάσεις και μία το βραχυκύκλωμα σύνολο 24 κολλήσεις.
polaki Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Για το crystal τί ξέρετε? αξίζει τα λεφτά του?
Daredevil Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 to crystal den einai ayto plou paizei mono homebrew applications? http://www.ps2-scene.org/index.php?page=reviews/20 apooti diiabazw to infinity einai arketa kalo me just released firmware pou yposthrizei kai to gt4
polaki Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Οταν λες υποστηρίζει το GT4 εννοείς σε DVDR DL?
polaki Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Η΄πρεπει να ειναι patch-αρισμένο το GT4 ωστε να παίξει?
Daredevil Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Due to high demand from all of you guys, we released today a beta version of the Firmwarwe V1.4. This firmware will give to everyone the possibility to use the Gran Turismo 4 back up on DVDL+R DL with the Infinity. twra ti akribws 8elei na peio o poihths en 3erw
polaki Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Εννοεί ότι με ενα CD προφανώς που αναβαθμίζεις το τσιπάκι σου επιτρέπει να παίζεις το DVDR DL... Βέβαια εγω δεν ήξερα κάν οτι το PS2 διαβάζει + δισκάκια... Νόμιζα μόνο -.....??????
deathgeo Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δηλαδή μπορώ να γράψω σε δισκάκι ένα παιχνίδι playstation 2 και να παίξω;
Daredevil Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 polaki basika an alla3eis to booktype se dvd-rom den fantazomai na xei problhma, to oti to anaba8mizeis me cdaki xairw poly, den 3erw an einai gia to patcahrismeno h aplws kaneis copy (poly pi8anon kai logiko nanai gia to patcharismeno)
Kraken Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Έβαλα το νέο firmware του infinity.Άν και beta δουλέυει 100%.Η μόνη διαφορά που έχει απο τα παλαιότερα είναι το GT4 support.Κάνετε ενα 1:1 backup απο το (αυθεντικό δικό σας)GT4 ,το γράφετε σε DL-DVD (εγώ το δοκίμασα σε Philips) και τρέχετε το παιχνίδι.Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο αφού το firmware πατσάρει το DVD Drive του PS2 απο μόνο του.Αν δεν έχετε Infinity μπορείτε να το τρέξετε και με DMS4 Pro+Toxic bios ή μέσο HDD (με HDD δεν χρειάζεται chip). Δηλαδή μπορώ να γράψω σε δισκάκι ένα παιχνίδι playstation 2 και να παίξω; Εννοεί ότι το firmware έρχεται σε μορφή .bin.Το γράφεις σε ένα CD και το τρέχεις στο PS2 που έχεις βάλει infinity chip.Θα τρέξει το menu αναβάθμισεις,θα αναβαθμίσεις το firmware,θα σβήσεις το PS2 και θα είναι έτοιμο.Τώρα παίρνεις το DL-DVD παιχνίδι σου και το παίζεις. Εννοεί ότι με ενα CD προφανώς που αναβαθμίζεις το τσιπάκι σου επιτρέπει να παίζεις το DVDR DL... Βέβαια εγω δεν ήξερα κάν οτι το PS2 διαβάζει + δισκάκια... Νόμιζα μόνο -.....?????? Το PS2 ανεπίσημα διάβαζε + & -DVDs.Απο την V9 και μετά επίσημα πλέον διαβάζει τα πάντα (DVD-R,DVD+R,DVD-RW,DVD+RW κλπ)
polaki Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 εγω εχω ενα 30004, τι εκδοση ειναι? Δηλαδη αν εγω το τσιπώσω με το infinity και βάλω το τελευταίο bios δεν θα μπορώ και πάλι να παίζω DVD+DL επειδη δεν ειναι v9?
Kraken Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 εγω εχω ενα 30004' date=' τι εκδοση ειναι?Δηλαδη αν εγω το τσιπώσω με το infinity και βάλω το τελευταίο bios δεν θα μπορώ και πάλι να παίζω DVD+DL επειδη δεν ειναι v9?[/quote'] Τα 30004 είναι v3 ή 4.Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στα μηχανήματα πλην ότι στο 4 το chip τοποθετήτε ευκολότερα (είναι διαφορετικά φτιαγμένη η πλακέτα).Αν είναι 30004R τότε είναι v5ή6. Δέν έχω δοκιμάσει σε v3-8 DVD+DL να σου πώ ακριβώς.Αλλά αν το laser είναι αδύναμο(που θα είναι λόγω ηλικίας του μηχανήματος),δεν νομίζω να μπορέσει να διαβάσει την δεύτερη στρώση του DVD+DL.
polaki Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Τα 30004 είναι v3 ή 4.Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στα μηχανήματα πλην ότι στο 4 το chip τοποθετήτε ευκολότερα (είναι διαφορετικά φτιαγμένη η πλακέτα).Αν είναι 30004R τότε είναι v5ή6.Δέν έχω δοκιμάσει σε v3-8 DVD+DL να σου πώ ακριβώς.Αλλά αν το laser είναι αδύναμο(που θα είναι λόγω ηλικίας του μηχανήματος)' date='δεν νομίζω να μπορέσει να διαβάσει την δεύτερη στρώση του DVD+DL.[/quote'] ειναι το 30004R, πως μπορω να μαθω αν ειναι η 5 ή 6? Το laser λογικά θα είναι λίγο αδύναμο οπότε δεν μένει παρά να δοκιμασω αν παίζει το +DL... άσχετο τώρα, αλλά υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω το ανεμιστηράκι του με κάποιο πιο αθόρυβο? Ειναι πολυ δυνατό και κάπως με ενοχλεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.