Προς το περιεχόμενο

Το PS2 slim μπορώ να το τσιπώσω?

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Milisa me enan gnosto mou kai mou eipe oi sto kanoniko PS2 kanoun mia magia kai alazoun thn trofodosia apo ena kikloma apo ta 6 volt to syndeoun sta 3 volt kai sinexizei na litourgei kanonika xoris na kegete ..

Sto slim den exoun brei akoma tin lisei kai h alithia einai oti mporei na kaei ala oxi 100%

Η αλλαγη γινεται απο τα 12 βολτ στα 7 κοβοντας ενα ποδαρακι απο ενα τσιπ

και συνδεοντας το σε επαφη της μητρικης.Το εχω κανει σε μενα και λεγεται

"Romeo mod".Εγω αλωνισα ολη την Αθηνα για να βρω psx νορμαλ και οχι

το slim.Τελικα κατεληξα να παρω ενα demo που χρησιμοποιουσανε σε ενα

καταστημα Γερμανος μιας και δεν εβρισκα πουθενα.Δεν εχει κανενα προβλημα

ομως.Του εβαλα το matrix infinity και σκληρο και πεταει το μηχανημα!

Μακρυα απο pstwo αν εχετε σκοπο να το τσιπαρετε!!!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση, το slimtool δεν ειναι καλύτερο για το slim ps2 ? εννοω με τη χρηση SwapMagic

ή εξακολουθει να υπάρχει κινδυνος να καει εκεινο το ..πηνιο, πως το λενε;

(κι οτι ημουν ετοιμος να πάρω για τα ανιψια μου ενα slim και ενα slimtool με το swapmagic , μου κόψατε τη χαρα :( )

Δημοσ.

Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ολα ειναι ΟΚ και οτι στις πρωτες μονο κονσολες υπηρχε το προβλημα οτι καιγονταν...

Οποτε μαλλον με βλέπω για slim!

Αν και ισως ψάξω λιγο το σκηνικό με τον HD....

Δημοσ.

Βρήκα ενα PS2 πρώτης γενιας που μπορω να πάρω με 80€ με ενα-δυο παιχνίδια και ενα dvd control.. Σκεφτομαι να το πάρω, αλλα με αγχώνει το οτι διαβασα κάπου οτι το laser στις αρχικες κονσολες ηταν χαλια..

Βεβαια αυτο ειναι πολυ ελάχιστα παιγμένο οπότε υπολογιζω 50-100 ώρες χρηση max.

Τί λέτε, αξίζει?

και μια ασχετη ερώτηση, το Ps2 η το Ps2 slim ξερει κανεις αν έχουν progressive scan στα DVD? μαλλον δεν έχουν..

Δημοσ.

hmm basika ta prwta prwta eixan trella problhmata me to laser opws eixe lex8ei, pwlhths apo to katasthma game edw uk mou xe pei pws mia arxikh partida apo ps2 tote meta apo ena xrono enasxolhshs mazi tou paredide to pneyma kai oti h epomenh partida symfwna me thn sony panta antexe toulaxiston mia 5etia, an pros8esw kai tis empeireies apo ton kollhto mou pou htan apo tous prwtous pou agorase ps2 tote kai alla3e laser prin kati mhnes kai tou allou pou meta apo 3 mhnes to gyrise me thn eggyhsh pisw apo laser. Isws na briskete kapoia alh8eia sta legomena tou pwlhth dioti kamia fora pefteis kai se pa8ologika pseftes.. Opote 8a sou lega na psa3eis na breis kana ver 3 pou xei kai pio yshxo anemhsthraki :)

Δημοσ.

to ps2 genika den eixe problima dvd drive alla calibration. itan rithmismeno etsi oste na exei tin elaxisti dinati katanalosi oste na kratisei to lazer parapano, alla me to trantagma ksevidonontai ta vidakia pou to calibraroun kai etsi nomizoume oti exei xalasei(tis perissoteres fores auto ginetai).

Δημοσ.
Βρήκα ενα PS2 πρώτης γενιας που μπορω να πάρω με 80? με ενα-δυο παιχνίδια και ενα dvd control.. Σκεφτομαι να το πάρω' date=' αλλα με αγχώνει το οτι διαβασα κάπου οτι το laser στις αρχικες κονσολες ηταν χαλια..

Τί λέτε, αξίζει?

και μια ασχετη ερώτηση, το Ps2 η το Ps2 slim ξερει κανεις αν έχουν progressive scan στα DVD? μαλλον δεν έχουν..[/quote']

Κοίταξε, το manual λέει πως έχει, αλλά με αστεράκι, το οποίο λέει πως η λειτουργία είναι διαθέσιμη μονο για NTSC δίσκους που την υποστηρίζουν. Οπότε άχρηστη είναι αν έχεις PAL κονσόλα. Υπάρχουν βέβαια και all region dvd που μπορεί να έχουν prog scan, αλλά δεν έχω πετύχει και κανένα πουθενά. Πάντως από προσωπική εμπειρία με το δικό μου και με φίλων, το ps2 δεν είναι να το έχεις για βασικό dvd player. Έχει πολύ κακό laser και αν μιλάμε για ενοικίαση από video club τότε θα σου σπάσει τα νεύρα. Θα βλέπεις τις ταινίες με λόξιγγα! ( Ή όπως γράφεται :-) )

Δημοσ.
Βρήκα ενα PS2 πρώτης γενιας που μπορω να πάρω με 80? με ενα-δυο παιχνίδια και ενα dvd control.. Σκεφτομαι να το πάρω' date=' αλλα με αγχώνει το οτι διαβασα κάπου οτι το laser στις αρχικες κονσολες ηταν χαλια..

Τί λέτε, αξίζει?

και μια ασχετη ερώτηση, το Ps2 η το Ps2 slim ξερει κανεις αν έχουν progressive scan στα DVD? μαλλον δεν έχουν..[/quote']

Άν έγραφες και ποιο μοντέλο είναι,θα ήταν καλύτερα.Πάντως τσιπαρισμένο ή ατσιπαριστο,αν είναι κάτω από 3900x (v7,v8 )ΜΗΝ το παρεις.Ειδικά αν εννοείς πρώτης γενιάς τα V3,4 τότε μακρυά.

Όσο για το prog-scan θα πρέπει να διαθέτεις και ανάλογη είσοδο στην TV.

Δημοσ.

Βρηκα και ενα PS2 Σεπτεμβρίου 2002.. 2 controllers, DVD playback kit, 1 memory card και 7-8 original games..Ατσιπωτο το μηχάνιμα.. 160 ευρω. Αξίζει? Τα παιχνίδια μάλλον θα τα σουτάρω! :)

Αυτο τσιπώνεται ευκολα και έχει ανθεκτικό laser?

Δημοσ.

Kraken το PS2 που έλεγα πρώτης γενιάς ήταν σχεδόν Launch day!! Οπότε για V1 το κόβω! Γι'αυτο και δεν θα το πάρω..

Δημοσ.

Αναφέρατε πιο πάνω το SwapMagic:Μήπως μπορείται να μου εξηγήσετε τι είναι αυτό γιατί ψάχνομαι και εγώ για τσιπάρισμα PS2 slim.

Δημοσ.

den einai v1... ta v1 kikloforisan mono iaponia. ta europaika einai v4. ego to pira peripou mia bdomada ap otan kikloforise stin ellada (220.000 xiliades tote :() kai einai v4. alla ta exei bgalei ta lefta tou kai me to parapano. alla den se simbouleuo na paris toso palio mentelo. ta kalitera einai ta v7.

re deathgeo signomi pou tha ginw kakos alla to koumpi search sto google to exeis patisei pote? tha sou bgalei xiliades selides me to swapmagic...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...