Προς το περιεχόμενο

anebasma arxeion sto web

haris_ch02019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Menoun gia mia bdomada alla den exei periorismo sto noumero aytwn pou 8a to katebasoun. Osous 8es bazeis. Arkei na xwrizeis ta mail tous me komma (,) :

Choose who you want to send a file to. It can be anyone with an email address. You can specify multiple email addresses separated by commas.
Δημοσ.

Koita...na sou pw thn alh8eia den to exw dokimasei pote me panw apo 25 paralhptes alla den leei kati sxetiko gia tetoio periorismo sto site. An To exei dokimasei kapoios allos me perissoterous as me diwr8wsei an kanw la8os.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι ειναι στο οριο που εγραψα...Μαλλιστα αν κανουμε χρηση καποιου download manager που κατεβαζει ταυτοχρονα 3 και 4 φορες το οριο υποπολλαπλασιαζεται αναλογα.Μακαρι να εχω λαθος. :) :)

Δημοσ.
Εχω την εντυπωση οτι ειναι στο οριο που εγραψα...Μαλλιστα αν κανουμε χρηση καποιου download manager που κατεβαζει ταυτοχρονα 3 και 4 φορες το οριο υποπολλαπλασιαζεται αναλογα.Μακαρι να εχω λαθος. :) :)

Etsi einai

An kai den to dokimasa prosopika alla apo gnosto mou pou to exei testari pezi afto to orio

Δημοσ.

Έχει όριο για 25 κατεβάσματα... Αλλά αφού το παιδί είπε ότι θα το στείλει σε ένα φίλο του, μια χαρά τον βολέυει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...