Προς το περιεχόμενο

prog pou na vriskei 2 idia tragoudia sto disko

tolis86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon kserw pws iparxei kati teteio gia linux omws. to programma auto mporei na skanarei olokliro to disko kai na sou vrei ta tragoudia pou einai idia xwris na einai sto idio format i tis idia poiotitas!!! tromero programma etsi???? mipws iparxei kati teteio loipon kai gia win?

Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, θελω να μου πειτε ενα προγραμμα που να αναγνωριζει παρομοια βιντεος, οπως ειναι το dup detector, το οποιο αναγνωριζει παρομοιες φωτογραφιες..

Δημοσ.

δοκιμαστε και το "noclone".

ψαχνει ολα τα αρχεια με βαση ημερομηνια/μεγεθος/ονομα αρχειου και εχει το πολυ καλο clone fuzzy search που ψαχνει χρησιμοποιοντας παραπλησια κριτηρια.

εχω γλυτωσει αρκετες ωρες τακτοποιωντας μερικες χιλιαδες mp3 :-)

Δημοσ.

καποιο προγραμμα που να κανει την δουλεια που λεω σε παραπανω μου post ξερετε? και επισης καποιο προγραμμα που να βρισκει ιδια αρχεια των windows, επειδη εχει γινει κατι και σχεδον ολα τα αρχεια στον φακελο windows και program files ειναι διπλα!!

Δημοσ.

Το Double Killer χρησιμοποιώ κι εγώ. Παλιό (του 2002) αλλά αξιόπιστο και πανάλαφρο (δε θέλει καν εγκατάσταση) και κυρίως υπεράνω υποψίας για τα Norton, McAfee, Kaspersky, e-trust, Ad-Aware, Spybot και Sdoc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...