Προς το περιεχόμενο

hdd error

hawkj83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα search αλλά δε με κάλυψαν οι απαντήσεις στα topic που βρήκα.

Σε ένα μηχάνημα P3 733mhz με 384 Mb ram έβαλα έναν 80άρι WD (καινούριο). Εβαλα cd των windows (και 2000 κ XP) και πέρασα τα αρχεία κι όταν πήγε να ξεκινήσει για να συνεχίσει το setup στο γραφικό περιβάλλον έβγαλε το μήνυμα "error loading operating system"... Τον πήγα σε άλλο pc και εγκατέστησα τα windows κανονικά. Οταν τον ξαναέβαλα στο ίδιο όμως μου το ξανάβγαλε το μήνυμα... Αφησα το jumper στην εργοστασιακή του θέση (στο cable select), το έβαλα και master αλλά τίποτα! Αλλαξα κ psu, πάλι τίποτα! Τι να φταίει;

Σημείωση: το μηχάνημα αυτό είχε πριν 80άρι IBM...

Δημοσ.

Ftaiei to gegonos oti den ksereis na steineis pc re :P

thn epomenh fora pou tha ertheis spiti...ferto na tou riksw mia matia :P

Xwris plaka twra..kane ena memory test...mporei ekei na kollaei..na thn exei akousei h ram

Δημοσ.

Τελικά οι μνήμες αν τοποθετηθούν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο δεν ξεκινάει το μηχάνημα... Τι βλέπει κανείς... Το άλλο πρόβλημα παραμένει!

Δημοσ.

Το ιδίο ακρίβως πρόβλημα είχα και εγώ με ένα WD 80G. Το πρόβλημα ήταν ότι κάθε φορά που έκανε restart έχανε το partition. Τον πήγα πίσω, πήρα ένα καινούριο και λύθηκε το θέμα. Μην το κουράζεις, δε φταίνε οι μνημες ή κάτι αλλο, άδικα θα χάσεις το χρόνο σου. Αν είναι ακόμα μεσα στην εγγύηση τοτε πήγαινε τον πίσω και πάρε ενα καινουριο.

Δημοσ.

Αφού είναι καινούριος. Την Παρασκευή αγορασμένος... Και σε άλλο pc παίζει άψογα! ;) Εγκατέστησα και 2 λειτουργικά μάλιστα (σε 2 partition).

Το θέμα είναι ότι και format γινόταν στο παλιό pc στον δίσκο και σε partition τον χώριζε. Μόνο μετά από το format και το πρώτο copy των αρχείων μετά έβγαζε αυτό το μήνυμα πριν συνεχίσει η εγκατάσταση των windows...

Δημοσ.

Με WESTERN DIGITAL 80GB (WD800JB) είχα ένα αντίστοιχο πρόβλημα. Ολα οκ από το scandisk των Windows το τεστ του Partition Magic και τα utilities της WD, αλλά η σύγκριση ενός μεγάλου αρχείου με το αντίγραφό του (4.3 GB, καταλάβατε, έτσι;) έδειχνε ότι η τελευταία από τις τρεις partitions είχε πρόβλημα.

Τον επέστρεψα, επικαλέστηκαν τα αποτελέσματα των tests, αλλά τους ζήτησα να κάνουν το ίδιο. Την άλλη μέρα μου τον αντικατέστησαν.

Δημοσ.

Τι να πω... Δεν έχω δει πρόβλημα εγώ στο δίσκο...

Το bios τον βλέπει κανονικα?

Ναι... Σε άλλο pc (p4 2,4ghz) τον βλέπει κανονικά και φυσάει!

Δημοσ.

Το έκανα κ αυτό. Δεν είχε άλλες συσκευές ούτως ή άλλως. Anyway επειδή δεν είχα χρόνο θα αγοραστεί καινούρια cpu κ μητρική με τα παρελκόμενα για να τελειώνουμε...

Δημοσ.

Ε ναι. Ο προηγούμενος που τα φτυσε ήταν ibm 86άρης μάλιστα! :rolleyes: Τελείωσε το θέμα πάντως. Thanks για τις απαντήσεις! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...