kostastnt Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Θέλω αν γίνεται να ανεβεί λίγο το μπάσο στα τραγούδια... Αναλυτικότερα θέλω το ήδη υπάρχον μπάσο να γίνει ακόμα πιο δυνατό... Γίνεται αυτό? Σας ευχαριστώ πολύ!!!
RedKostas Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δεν ξέρω αν κατάλαβα ακριβώς, αλλά η δουλειά σου δεν μπορεί να γίνει μέσω του Audacity ας πούμε?
kostastnt Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δεν το έψαξα καθόλου το θέμα... Δοκιμάζω το πρόγραμμα που είπες και θα σου πω αν τα κατάφερα... Ευχαριστώ για την απάντηση!
sepultribe Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 nai re h cool edit h audacity. exoun epiloges na afkshseis to baso. to audacity px exei mia lista me effe, an thimamai kala exei ena bass boost. to kaneis kai teliwse. wink
RedKostas Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Ακριβώς όπως λέει ο sepultribe! Στο μενού effect υπάρχει μεταξύ άλλων η επιλογή BassBoost, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε ολόκληρο το κομμάτι είτε σε τμήμα του. Και εκτός των άλλων το Audacity είναι και free, έτσι;... Επίσης θα σε συμβούλευα να κατεβάσις την τελευταία έκδοση 1.2.3 http://audacity.sourceforge.net/, γιατί η αμέσως προηγούμενη μου έκαναν κάτι κόλπα, ενώ με αυτή όλα μια χαρά... Αν προκύψει κάτι άλλο, εδώ είμαστε.
alfista Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά σόρρυ που ξεθάβω αυτό το θέμα, αλλά αυτό το bass boost στο (καταπληκτικό κατά τ' άλλα) audacity που είναι και δεν το βλέπω;
alfista Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά σόρρυ που ξεθάβω αυτό το θέμα, αλλά αυτό το bass boost στο (καταπληκτικό κατά τ' άλλα) audacity που είναι και δεν το βλέπω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.