pseira Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Όταν λέμε σχεδιαστικό εννούμε ότι είναι για σχέδια μηανιχών: Πολιτικών μηχανικών αρχιτεκτόνων τοπογραφικά μηχανολογικα... κτλ
s.xaris Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 gia sxediasmo autokiniton mporo na to xrisimopioiso gia kati tetio endiaferome basika?iparxi kati?
bloodraven Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Με το autocad μπορεις να σχεδιάσεις τα πάντα, ακόμη και αυτοκίνιτα. υπάρχουν και αλλες λύσεις για σχεδιασμό CAD που ειναι πιο φιλικές Π.Χ turbo CAD
tzoykas Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Η αυτοκινητοβιομηχανία χρησιμοποιεί κυρίως 3 σχεδιαστικά προγράμματα: CATIA Unigraphics Pro Engineer Έχε υπ' όψη σου ότι είναι αρκετά πιο περίπλοκα από το AutoCAD αλλά με πολύ περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με αυτό που θέλεις να κάνεις
s.xaris Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 pou mporo na bro auta ta programata tzoykas?
tzoykas Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Αν δε κάνω λάθος το Pro Engineer δίνει educational licenses. Τα άλλα δύο όχι. http://www.ptc.com Μπορεία πάντα να προσπαθήσεις και με το AutoCAD. Συνήθως τα πανεπιστήμια και πιο συγκεκριμένα οι σχολές μηχανικών έχουν κάποιο σχεδιαστικό εγκατεστημένο.
wiz@rd21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Νομίζω ότι στο autocad δουλεύεις σε 2 διαστάσεις μόνο, το Pro Engineer που έχω δει εγώ δουλεύει στις 3
platongr Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Και η Autodesk (autocad) δίνει educational άδειες.. Δεν ξέρω όμως αν είναι για ιδρύματα ή για μαθητές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.