paxpel Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Γειά σας, Έφτιαξα ένα πρόγραμμα που κατεβάζει αυτόματα ανα 10λεπτο τις τελευταίες φωτογραφίες από την Καμάρα στην Θεσσαλονίκη. Δείτε το και πείτε μου την γνώμη σας. Βοηθήστε με να φτιάξω ένα αρχείο της Καμάρας. Δείτε παραπάνω στο http://aetos.it.teithe.gr/~paniatr
giogr4 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Πολύ καλή προσπάθεια!Αν και θα ήταν σίγουρα καλύτερο να ανανεωνόταν συχνότερα και όχι κάθε 10 λεπτά...
paxpel Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Πράγματι έτσι είναι φίλε μου αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Αυτός που έχει βάλει την κάμερα την ανανεώνει κάθε 10 λεπτά. Εγώ απλά έφτιαξα το πρόγραμμα. Θα ήταν καλύτερα αν ανανεωνόταν κάθε 5 λεπτά.
mazout Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Πολυ καλη προσπαθεια paxel!!!! Μπορεις να κατσεις και να βαλεις και αλλες καμερες που παιζουν live απο το ιντερνετ. Μην σταματας ειμαστε μαζι σου!!!!!!!!!!!!!
Phed Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Nomizw pws i idea sou einai polu kali kai tha mporouse na xrisimopoiithei kai allou keep up the good work...
pds1988 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μείωσε όσο μπορεις τον χρόνο ανανέωσης(κάθε 10 δευτερόλεπτα π.χ.)και θα είναι ακόμα καλύτερο.Κατα τ' άλλα πολύ καλό.
paxpel Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Παιδιά δεν ευθύνομαι εγώ για τον χρόνο ανανέωσης αλλά ο ιδιοκτήτης της κάμερας. Επικοινώνησα μαζί του και ελπίζω να γίνεται πιο γρήγορα η ανανέωση.
dwarves Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 pantos sthn arxikh selida pou deineis to programma deixnei kolhmeno... sto downloadsection...deixnei poio prosfath photo...alla oxi shmerinh...alla opws eipes mallon tha euthinete gia auto o xronos ananewshs....
paxpel Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Φίλε πρέπει να κατεβάσεις το πρόγραμμα για να δεις τις φωτογραφιες. Στις σελίδες της ιστοσελίδας έχω μερικές demo φωτογραφίες να δεις πως είναι το πρόγραμμα.
paxpel Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Παιδιά βρήκα και live photos από αριστοτέλους και από αλεξάνδρου σβώλου καθώς και από το λιμάνι. Περιμέντε αλλαγές. Βρήκε κανείς καμμιά φωτογραφία που να έχει ενδιαφέρον?
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 pos ginete na do se mia ellinikh poly an yparxei kamera? k pos mboro na thn xrisimopoihso? einai panta efikto? pos ginete olh afth h diadikasia?dld mboreis esy na deis mesa apo thn web cam pu exo spiti px?
paxpel Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Junior δεν μπορώ να δω από την webcam που έχεις σπίτι σου. Απλά ένας καλός άνθρωπος που έχει το site http://www.iama.gr έβαλε μια κάμερα στην Καμάρα και ανα 10 λεπτά ανανέωνε την εικόνα. Όλοι έιχαν και έχουν πρόσβαση σε αυτή την σελίδα. Απλά εγώ έφτιαξα ένα πρόγραμμα που κάνει στην ουσία αυτόματο refresh ανα 10λεπτο και αποθηκεύει τις φωτογραφίες ταξινομημένα ανα ημέρα, ώρα κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.