Προς το περιεχόμενο

Macintosh - Powerpoint ασυμβατότητες;;;

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έστειλα μια εργασία σε Powerpoint (Version 2000, PC με Windows XP) στον καθηγητή μου και

δεν μπορεί να το ανοίξει!

Μου είπε ότι ίσως φταίει το ότι το pc του είναι Macintosh και μπορεί να υπάρχει

ασυμβατότητα.

Τι μπορώ να κάνω; Πρέπει να την δει οπωσδήποτε!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

________________________________________________________________________________________

Δημοσ.

Δεν μπορει να ειναι PC και Macintosh , αλλο το ενα αλλο το αλλο. Αν εσυ εχεις φτιαζει την εργασια σου σε Pc σε office 2000 και ο καθηγητης σου εχει πολυ παλια εκδοση του office στο macintosh θα εχει προβληματα. Ρωτησε τον τη εκδοση οffice για macintosh εχει ; Αυτη τη στιγμη η Microsoft δινει για test drive την 2004 εκδοση :)

Δημοσ.

Επισης μπορει να δει τα αρχεια που του εγραψες απο το Pc στο macintosh;

Δημοσ.

Του είχα στείλει και ένα .doc (Word) αρχείο και το είδε κανονικά.

Επίσης μου είπε ότι έχει την τελευταία έκδοση του Powerpoint.

Macintosh είναι, όχι pc

Δημοσ.

Μου είπε ότι ίσως φταίει το ότι το pc του είναι Macintosh και μπορεί να υπάρχει

ασυμβατότητα.

Σου εγραψα ΟΤΙ τα macintosh ΔΕΝ ειναι PC :)

Δημοσ.

Ean o kathigitis sou thelei apla na dei tin parousiasi sou kai oxi na diorthwsi kati, steile tou tin se pdf. Boreis na tin kaneis apeutheias conver mesw tou: http://www.pdf995.com/

Se periptwsi pou prepei na tin diorthwsei prepei na breis ti ekdosi powerpoint exei kai poia einai i antistoixi gia pc.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σου εγραψα ΟΤΙ τα macintosh ΔΕΝ ειναι PC :)

Κόλλησες κι εσύ τώρα. :)

Το Macintosh φυσικά και είναι PC (υπό την έννοια του Personal Computer). Δεν είναι Wintel (Windows/Intel) PC αλλά είναι PC. Δεν είνια mainframe ή supercomputer (υπό την έννοια των Cray ας πούμε).

;)

Δημοσ.

lol :D exeis dikio paredwse :D Etsi to dexomai :)

@patrickdrd : file an 8eleis mporeis na sthleis se mena to arxeio na to testarw katw apo powerpoint 2004 kai na sou pw an paizei se macintosh h oxi , fysika mono an DEN periexei confidential plhrofories klp :) To email mou einai [email protected]

Δημοσ.

etsi plhroforiaka ta arxeia pou mou esthle o filos paizoun kanonika se macintosh me office 2004 sp1

• 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

ειχε γινει λαθος... ηθελα να γραψω ...παιζουν κανονικα σε μακ με office 2004 sp1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...