patrickdrd Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Καλησπέρα! Έστειλα μια εργασία σε Powerpoint (Version 2000, PC με Windows XP) στον καθηγητή μου και δεν μπορεί να το ανοίξει! Μου είπε ότι ίσως φταίει το ότι το pc του είναι Macintosh και μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα. Τι μπορώ να κάνω; Πρέπει να την δει οπωσδήποτε! Ευχαριστώ προκαταβολικά! ________________________________________________________________________________________
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δεν μπορει να ειναι PC και Macintosh , αλλο το ενα αλλο το αλλο. Αν εσυ εχεις φτιαζει την εργασια σου σε Pc σε office 2000 και ο καθηγητης σου εχει πολυ παλια εκδοση του office στο macintosh θα εχει προβληματα. Ρωτησε τον τη εκδοση οffice για macintosh εχει ; Αυτη τη στιγμη η Microsoft δινει για test drive την 2004 εκδοση
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Επισης μπορει να δει τα αρχεια που του εγραψες απο το Pc στο macintosh;
patrickdrd Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Του είχα στείλει και ένα .doc (Word) αρχείο και το είδε κανονικά. Επίσης μου είπε ότι έχει την τελευταία έκδοση του Powerpoint. Macintosh είναι, όχι pc
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Μου είπε ότι ίσως φταίει το ότι το pc του είναι Macintosh και μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα. Σου εγραψα ΟΤΙ τα macintosh ΔΕΝ ειναι PC
GrMikeD Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Ean o kathigitis sou thelei apla na dei tin parousiasi sou kai oxi na diorthwsi kati, steile tou tin se pdf. Boreis na tin kaneis apeutheias conver mesw tou: http://www.pdf995.com/ Se periptwsi pou prepei na tin diorthwsei prepei na breis ti ekdosi powerpoint exei kai poia einai i antistoixi gia pc.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Σου εγραψα ΟΤΙ τα macintosh ΔΕΝ ειναι PC Κόλλησες κι εσύ τώρα. Το Macintosh φυσικά και είναι PC (υπό την έννοια του Personal Computer). Δεν είναι Wintel (Windows/Intel) PC αλλά είναι PC. Δεν είνια mainframe ή supercomputer (υπό την έννοια των Cray ας πούμε).
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 lol exeis dikio paredwse Etsi to dexomai @patrickdrd : file an 8eleis mporeis na sthleis se mena to arxeio na to testarw katw apo powerpoint 2004 kai na sou pw an paizei se macintosh h oxi , fysika mono an DEN periexei confidential plhrofories klp To email mou einai [email protected]
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 etsi plhroforiaka ta arxeia pou mou esthle o filos paizoun kanonika se macintosh me office 2004 sp1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 etsi plhroforiaka ta arxeia pou mou esthle o filos paizoun kanonika se macintosh me office 2003 sp1 Ωραίος!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 ειχε γινει λαθος... ηθελα να γραψω ...παιζουν κανονικα σε μακ με office 2004 sp1
LL_NEO Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δεν είνια mainframe ή supercomputer u can say that again :grin: :grin: :grin: :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.