Apostolishatz Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Ένα topic για τους λάτρεις της δεκαετίας του '80!Ποιες είναι οι αγαπημένες σας ταινίες και βιντεοταινίες της εποχής;;Ρόδα,τσάντα και κοπάνα,άπαιχτο!!Και πολλά άλλα όπως η "μεγάλη απόφραξη","καμικάζι αγάπη μου","έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ" και πολλά άλλα.Όποιος έχει βιντεοκασέτες αυτών των ταινιών ας μου στείλει ένα μήνυμα ή εδώ ή στο [email protected],με ενδιαφέρει πολύ το θέμα!
Gary Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 δές κατι πιο ευκολο ... αυτά είναι βαριά κουλτούρα 1
haris_ch02019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Toν Ταμτακο εννοεις Ροδιτη ? an ka iegw eimai paidi twn 90' Tamtakos Rulezzzz!!! re paidia pws tin legane ekeini me ton sotiri moustaka pou efeuge na polemisei stin korea kai empleke me pirates kai maxaragiades???
Apostolishatz Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Περί κουλτούρας,όπως λες Gary,δε λέω πως οι συγκεκριμένες ταινίες είναι αξιόλογες αλλά για χαβαλέ θα ήθελα να τις έχω,άλλωστε μια δεκαετία ήταν γεμάτη απ' αυτές!!Ρε Haris ch02019,τι μου θύμησες!!Ταμτάκος for ever!!
Akujin Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 pwpw tamtakos file. LAME!! apo auti tin savoura to mono pou mou arese einai to ''the kopanoi'' kai merika tou moustaka
vagpap Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 re paidia pws tin legane ekeini me ton sotiri moustaka pou efeuge na polemisei stin korea kai empleke me pirates kai maxaragiades??? Αν δεν κάνω λάθος είναι "Ο Δυναστείας" με πρωταγωνιστή τον Μπέμπη Καρινγκτόπουλο...
NiTroGen Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 re paidia pws tin legane ekeini me ton sotiri moustaka pou efeuge na polemisei stin korea kai empleke me pirates kai maxaragiades??? Έχει δίκιο ο vagpap, είναι "Ο Δυναστείας". Τρομερή ταινία. Από τις καλύτερες του Μουστάκα, αν όχι η καλύτερη! ΥΓ: Μου αρέσει το ch02019 στο nick σου. Αφού λέω να το αλλάξω κι εγώ σε NiTroGen_ch02029! :wink: :wink: :wink:
Apostolishatz Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Προχθές,Τρίτη,το Alter,είχε το "Ο δυναστείας" αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να το γράψω σε dvd!Χθες πάντως είχε το "Ρόδα,τσάντα και κοπάνα",το πρώτο μέρος και κατά τη γνώμη μου καλύτερο!!Φυσικά και το έχω πια σε dvd!!
SupaCoopa Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Το απολυτως καλυτερο φιλμακι των 80s για μενα (και το οποιο δεν ειναι και τελειως για τα σκουπιδια) ειναι το The... Κόπανοι 1
me_robas Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Το απολυτως καλυτερο φιλμακι των 80s για μενα (και το οποιο δεν ειναι και τελειως για τα σκουπιδια) ειναι το [b']The... Κόπανοι[/b] The best of the best Θα έπρεπε να βγεί κάποτε σε Special DVD Collector's Edition
Apostolishatz Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μ' αρέσει και μένα πολύ το "the κόπανοι".Μήπως το έχει κανείς σε βιντεοκασέτα??
s33 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 "Τα Τούβλα" ... Βουτσάς-Μουστάκας (Κώτσος and Σώτος)
vagpap Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Και βεβαίως η καλύτερη σύγχρονη ταινία, με feeling 80's... Η Επιστροφή των Καθαρμάτων (The return of the bastards)!!!!!!! CULT με όλη τη σημασία της λέξεως.... Αν δεν την έχετε δει, την έχω μάθει απ'εξω, ψάχτε τη και όταν τη ζητήσετε από το video club, ζητήστε τη με το χαμόγελο του "ψαγμένου".... Σήκω Ξιφία...
SupaCoopa Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 * Επιστροφή των Καθαρμάτων SPOILER * "Αδερφε μου, ποιος σου ξηγηθηκε ετσι?" (ενω ο αδερφος μαζευει τα εντερα του απο το πατωμα!!!) * SPOILER END * :lol: :lol: Vagpap, το original Καθαρματα το εχεις δει? Πολυ καλυτερο απο το -τελειως camp- "sequel"! Η "Επιστροφή των Καθαρμάτων" εχει ενα πολυ αστειο Making Of και ενα ενδιαφερον αφιερωμα στην cult 80ιλα, στο DVD Καλο επισης ειναι και το "Τα Τσακαλια" με τους γνωστους αληταμπουρες (Μιχαλοπουλο, Γαρδελη) και την κλασσικη ατακα "Με θυμασαι ρε πούστ*?!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα