Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Οταν ξεκιναει ο υπολογιστης μου μου βγαζει το παρακατω μυνημα.Αν πατησω ΟΚ ολα λειτουργουν αλλα σιγουρα κατι συμβαινει...Καμμια ιδεα ???Εχω win xp pro gr με sp2 Ευχαριστω.
billpeppas Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Check this man: http://www.2-spyware.com/file-bs3-dll.html
alkisg Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Γιάννη μάλλον σε κάποια φάση είχες spyware (BookedSpace) και ΜΙΣΟβγήκε: bs3.dll: "IE Browser Helper Object of adware BookedSpace that is used to display popup advertisements." Πιθανώς το antispyware που χρησιμοποιείς να έσβυσε το .dll αλλά έμεινε η ΑΝΑΦΟΡΑ σε αυτό από το μητρώο... Δες ποιο πρόγραμμα σου το έβαλε και απεγκατέστησέ το. Edit: Bill με πρόλαβες... έφτιαχνα καφέ στο ενδιάμεσο!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Εγκατεστησα και ετρεξα το SpyHunter εκανα επανεκκινηση αλλα το προβλημα παραμενει... :-x :-x :-x :-x
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Πηγα με το msconfig στην εκκινηση α ξεκλικαρα κατι αρχεια bs3 εκανα επανεκκινηση και ολα ειναι ΟΚ τωρα.Σας ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.