Προς το περιεχόμενο

Πιτσουνάκια VS Friends

Panserbjorne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
nick['']kai to friends apla kaloutsiko.. ores ores einai geloio

Καλό είναι , αλλά καμιά φορά γίνεται πολύ μελό ... πολύ κλάμα και συγκίνηση σε υπερβολικό βαθμό.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Pouse outlaw an ise Thessaloniki tote pane sta Metropolis' date='ta exi olla +STARTREK (Original,TNG,DS9,Enterprise)

PS: Exis poli sostes mousikes protimiseis...[/quote']

Hail n kill brother of metal.....a8ina eimai opote 8a paw sto andistixo ypokatstima na riksw mia matia...ta vrika kai sto amazon me 121 lires (atimh isotimia....me ta metaforika den thn glitwnw thn 200ara) kai to skeftomai alla as doume 1a tis enxwries times.

Δημοσ.

Στο Sky είδα μια σειρά με θέμα μια παρέα εφήβων στην Αμερική του 70 , και είναι πάρα πολύ καλή... "that 70s show" .

Τρομεροί χαρακτήρες όλοι και πολύ προσεγμένη παραγωγή.

Και το seinfield είναι καλούτσικο , επίσης στον Sky ....

Δημοσ.

ναι είναι ολίγον αντιγραφή...αν και δεν μπορώ να πώ ότι το παρακολουθούσα συνέχεια, μήπως τα επεισόδια ήταν μικρά;

Δημοσ.
Pouse outlaw an ise Thessaloniki tote pane sta Metropolis' date='ta exi olla +STARTREK (Original,TNG,DS9,Enterprise)

PS: Exis poli sostes mousikes protimiseis...

Koitakste apo kapoio diastima kai meta to ena arxise na antigrafi to allo. Malista an thimame kala se ena episodio tou pantremeni me paidia (OUAOU SOSTI ELLINIKI METAFRASI!!!) kathotan o Al kai allaze kanalia stin TV kai o parousiastis elege

And now our new hillarious series The friends

(allagi kanaliou) The roomies

The hommies

The best friends

ktl ktl ktl[/quote']

Αλ Μπαντυ rulezzzzz!!!!!χαχαχαχαχα το ξαναεβλεπα και στο μακεδονια τ.β

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ (μα καλά τίτλος είναι αυτός τώρα????) δεν έχουν Κ Α Μ Μ Ι Α σχέση με τα Friends...

κατά τη γνώμη μου είναι μια ακόμα από τις άθλιες σειρές (δεν ξέρω αν είναι από Αμερική ή Αυστραλία όπως ειπωθηκε στα προηγούμενα ποστ) που είναι αντιγραφή χείριστου είδους κ'άποιας πολύ επιτυχημένης σειράς.

Το είδα το χτεσινό επεισόδιο και έχω να πω ότι δεν γέλασα ούτε σε ένα σημείο, δε μου έκανε κάτι και δε νομίζω να το ξαναδώ.

Δημοσ.

Vasika to original Coupling, to aggliko tou BBC einai poly kalytero apo to amerikaniko. Mono na deite ton typo pou paizei ton synadelfo tis mias kopellas tha katalavete ti ennoo.

Chryssa

Δημοσ.

michalakis, θα συμφωνήσω μαζί σου πως ήταν άθλιο αυτό το επισόδειο, και ούτε και εγώ πρόκειται να ξαναδώ, αλλά, δεν παρατήρησες καμία ομοιότητα της μιας τύπισσας με τα κοντά μαλλιά με τη Phoebe??? Ο χαρακτήρας της και οι ατάκες που έλεγε ήταν τόσο πολύ Phoebe, αλλά σε κακογραμμένη έκδοση! Υπήρχαν πολλά άλλα ακόμα, εγώ απλά λέω για το πιο τρανταχτό.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον Vole Maulder. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως το STAR εκανε τετοια πατατα. Παντα εφερνε σειρες καλες και κακες αλλα δεν εφερνε τετοιες μ@λ@κιες ποτε.

Δημοσ.

Εγώ όταν έπαιζε καθόμουν και έτρωγα και σε μια φάση άκουσα μια φωνή της Monica (Friends) και γυρνάω και βλέπω μια τύπισα με μελαχρινά ίσια μαλλιά.... λέω εντάξει, OK!

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου παιδια, τα π@π@ρακια, είναι ενα κακεκτυπο των friends.

Στην προσπαθεια να αντισταθμισουν το γεγονος αυτο, οι γκομενες δειχνουν και κανα μπουτι, φορανε κανα see-through και αυτο ειναι ολο.

...Δεν βαζανε καλυτερα τον Fonzie, να θυμηθουμε τα νιατα μας...

Δημοσ.
... οι γκομενες δειχνουν και κανα μπουτι, φορανε κανα see-through και αυτο ειναι ολο.

Σε σχέση με τα super mini και τα μπλουζάκια της Rachel στα πρώτα κυρίως επεισόδια τι λέει η σύγκριση ?

Αν και τελικά λέω να την κάνω προσωπικά όταν μπορέσω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...